Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm tebrik ederim cok sevindim kizini kucagina almissin bende cumartesi gunu inşallah kucağıma alicam pes pese hamilelik haberlerini vermistik
Sabirsiz61 bak bebislerimiz doguyo:)
ALLAH sağlıkla kavuştursun, hayırlı olsunHayirli sabahlar arkadaslar. Dogum yapanlara hayirli olsun Rabbim uzun omurler versin yapacaklara da hayirli dogumlar olsun insallah. Cok uzun zamandir giremiyodum ben hatirlamayabilirsiniz.AzRASILAM sen hatirlarsin abla :)
20 sinde normal dogumla oglumu kucagima almistim ki kavusmamiz 1 saat surdu solunum sıkıntısı cektigi icin kuveze aldilar. 1 hafta gecikmeli kavusucaz insallah saglikla karnim bos ama beklemedeyim hala.
Oo baya olmus bende nisan geldi diye heran gelebilir moduna gecmistim iyi daha beklemiim o zaman.nişan geleli 1 ayı geçti benim 1 aydır hergün doğurmadın mı diye 50 kişi arıyo... ben hayatımda kimseyi doğurmadın mı diye aramadım insanların merakı ve "yok sen şu zaman doğuracaksın görürsün" bilmem ne gibi tahminleri beni aşırı sinirlendiriyo ama yine de biri arayınca açıyorum çünkü sıkıntıdan patlamak üzereyim... dışarı da çıkamıyorum hem çok soğuk hem de yürürken bıçak saplanıyo offf off
2 kere cati muaynesi oldu sumu geldi nisanmi diye cok sevimsiz birsey valla.Doğurmayan Aralık sonu ve Ocak başı anneleri kaldık sanıyorum :) ne nişan var ne su her gün gelen telefonlardan bende sıkıldım duşa girip açamasam hemen mesajlar yağıyor "ay doğurdun galibaaaaaa" diye Yok diyorum doğuracaktım da istemedim içimde tutuyorum içimden hasbinallah deyip :) bugün kontrol var çatı muayenesi olacak her an sezeryana da alabilir yani...
Merhabaa, doğum yapanların gözü aydın, Allah analı babalı, sağlıklı, mutlu ömürler versin...
Benim kız da dayanamadı ve yarın sabah sezaryene giriyorum
Aklıma takılan bi şey var, sezaryendn çıkınca kullanmak için depend aldım ama sonrasında da dikişler hemen iyileşemeyecek, iç çamaşırı ne kullandınız? Tek kullanımlık lohusa külotları kullanışlı mı? Değilse ne önerirsiniz?
Bende Aralık sonu Ocak başı gruptayım geçmiyor günlerDoğurmayan Aralık sonu ve Ocak başı anneleri kaldık sanıyorum :) ne nişan var ne su her gün gelen telefonlardan bende sıkıldım duşa girip açamasam hemen mesajlar yağıyor "ay doğurdun galibaaaaaa" diye Yok diyorum doğuracaktım da istemedim içimde tutuyorum içimden hasbinallah deyip :) bugün kontrol var çatı muayenesi olacak her an sezeryana da alabilir yani...