• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kızlar Bebek sürekli meme istiyor diyorsunuz ya. Bu biraz da refleks. Emziğe alıştırırsanız rahat edersiniz benden demesi :) ben kızımda emziğe susturucu derdim :) inşallah oğlum da tutar. Bebeklerde emme isteği her zaman aç olduğu anlamına gelmiyor çünkü

Cnm tebrik ederim cok sevindim kizini kucagina almissin bende cumartesi gunu inşallah kucağıma alicam pes pese hamilelik haberlerini vermistik
Sabirsiz61 Sabirsiz61 bak bebislerimiz doguyo:)
TEKPRENSES TEKPRENSES gözün aydin canim Rabbim saglikli, hayirli evlat etsin omru guzel olsun kızının. Darisi basimiza insallah :nazar:

Merhabaa, doğum yapanların gözü aydın, Allah analı babalı, sağlıklı, mutlu ömürler versin...
Benim kız da dayanamadı ve yarın sabah sezaryene giriyorum:halay:
Aklıma takılan bi şey var, sezaryendn çıkınca kullanmak için depend aldım ama sonrasında da dikişler hemen iyileşemeyecek, iç çamaşırı ne kullandınız? Tek kullanımlık lohusa külotları kullanışlı mı? Değilse ne önerirsiniz?

K
Hayirli sabahlar arkadaslar. Dogum yapanlara hayirli olsun Rabbim uzun omurler versin yapacaklara da hayirli dogumlar olsun insallah. Cok uzun zamandir giremiyodum ben hatirlamayabilirsiniz. AzRASILAM AzRASILAM sen hatirlarsin abla :)

20 sinde normal dogumla oglumu kucagima almistim ki kavusmamiz 1 saat surdu solunum sıkıntısı cektigi icin kuveze aldilar. 1 hafta gecikmeli kavusucaz insallah saglikla karnim bos ama beklemedeyim hala.
ALLAH sağlıkla kavuştursun, hayırlı olsun

Kızlar bebeğim bugün 24 günlük oldu çok şükür.2. günden beri mama takviyesi yapıyorum mecburum. meme veriyorum hatta gün içinde sağıyorum da ama 20 ccyi geçmedi daha sütüm. ilk günden beri antibiyotik alıyorum yarın dişimi çekecekler sanırım 1 kutu daha antibiyotik verecekler. antibiyotik sütü baskılıyormuş sanırım. bıraktıktan 1 hafta sonra sütün artar dediler. sizde biliyor musunuz böyle bir şey?
mama ve biberon deneyimlerinizi yazar mısınız? ben de denedim yazacağım ama bebek uyandı şimdi

nişan geleli 1 ayı geçti benim 1 aydır hergün doğurmadın mı diye 50 kişi arıyo... ben hayatımda kimseyi doğurmadın mı diye aramadım insanların merakı ve "yok sen şu zaman doğuracaksın görürsün" bilmem ne gibi tahminleri beni aşırı sinirlendiriyo ama yine de biri arayınca açıyorum çünkü sıkıntıdan patlamak üzereyim... dışarı da çıkamıyorum hem çok soğuk hem de yürürken bıçak saplanıyo offf off

Doğurmayan Aralık sonu ve Ocak başı anneleri kaldık sanıyorum :) ne nişan var ne su her gün gelen telefonlardan bende sıkıldım duşa girip açamasam hemen mesajlar yağıyor "ay doğurdun galibaaaaaa" diye Yok diyorum doğuracaktım da istemedim içimde tutuyorum içimden hasbinallah deyip :) bugün kontrol var çatı muayenesi olacak her an sezeryana da alabilir yani...

nişan geleli 1 ayı geçti benim 1 aydır hergün doğurmadın mı diye 50 kişi arıyo... ben hayatımda kimseyi doğurmadın mı diye aramadım insanların merakı ve "yok sen şu zaman doğuracaksın görürsün" bilmem ne gibi tahminleri beni aşırı sinirlendiriyo ama yine de biri arayınca açıyorum çünkü sıkıntıdan patlamak üzereyim... dışarı da çıkamıyorum hem çok soğuk hem de yürürken bıçak saplanıyo offf off
Oo baya olmus bende nisan geldi diye heran gelebilir moduna gecmistim iyi daha beklemiim o zaman.
Benim 2 gundur bacagim kapanmiyo bildigim sol taraf bitti. Yatinca tutulup kaliyorum.
Ah o arayanlar :D
Doğurmayan Aralık sonu ve Ocak başı anneleri kaldık sanıyorum :) ne nişan var ne su her gün gelen telefonlardan bende sıkıldım duşa girip açamasam hemen mesajlar yağıyor "ay doğurdun galibaaaaaa" diye Yok diyorum doğuracaktım da istemedim içimde tutuyorum içimden hasbinallah deyip :) bugün kontrol var çatı muayenesi olacak her an sezeryana da alabilir yani...
2 kere cati muaynesi oldu sumu geldi nisanmi diye cok sevimsiz birsey valla.

Merhabaa, doğum yapanların gözü aydın, Allah analı babalı, sağlıklı, mutlu ömürler versin...
Benim kız da dayanamadı ve yarın sabah sezaryene giriyorum:halay:
Aklıma takılan bi şey var, sezaryendn çıkınca kullanmak için depend aldım ama sonrasında da dikişler hemen iyileşemeyecek, iç çamaşırı ne kullandınız? Tek kullanımlık lohusa külotları kullanışlı mı? Değilse ne önerirsiniz?

Dependi 2 gun kullandim çünkü en basta sezeryan sonrasi yatip kalkmak zor oluyo .sonrasinda kullanisli olmuyo kocaman bez altinda. 2. Gun kendi camasirimi ve pedi kullanmaya basladim. Kendi camasirini kullanabilirsin pedle birlikte. Cunku dikisler camasirinin icinde kaliyo rahatsiz etmiyo.

Bende Aralık sonu Ocak başı gruptayım geçmiyor günler

Normal doğum annişleri bekleyişte. Ben gibi sezaryenler daha rahattır sanırım bebeiş ne zaman gelcek tasası olmadan. 38 in içindeym ama beklesem bende de tık yok 40 a doğru mu gelirdi bilmem :anne::anneadayı: pazartesi benim doğm 2 gün kaldı :dua::KK76:

Back