• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Nasil birsey tarif et istersen
Sumuksu yapis yapis sari pembe renkte kivamli bi sivi.
Benim de sancım olmadı hiç hatta 7de suyum geldi 11de ameliyathaneye alındım o süre boyunca sancının s sini hissetmedim:))
Nişandan 1 gün sonra da suyu sancısı gelen oluyormuş. Doktorunu aradın mı canım?
Doktoru aradim. Bebek hareketlerini ve kasilmayi takip et dedi. Bebek hareketli kasilma yoksa evde bekleyebilirsin dedi.
Kizlar. Bebegim ve ben iyiz cok sukur. Darisi basiniza :)
Cok gecmis olsun. Saglikli sihhatli upuzun omru olsun.

B Beyaz Kamelya canım Allah sağlıkla güzel günlerini görmenizi nasip etsin. Ne oldu bi anda sezeryan oldun genelden ayılman zor oldu mı bide ayılır ayılmaz ağrın oldu mu. Göbeğin biraz olsun indi mi. Boş zamanında mutlaka detaylı yaz :)

Sagol canim. Sancim vardi 2 gundur. Aksam siklasti. Sabah geldik dr doguruyorsun dedi acil sezeryan. Tabi şok bana :) Ayilmam uzun surmus. Birde nefes alamadım kendim. Mudahale ettiler. Simdi iyiz cok sukur. Yuruyus de yaptim ama gaz cikaramadim. Gobegim yari yariya indi :)

Sumuksu yapis yapis sari pembe renkte kivamli bi sivi.

Doktoru aradim. Bebek hareketlerini ve kasilmayi takip et dedi. Bebek hareketli kasilma yoksa evde bekleyebilirsin dedi.

Cok gecmis olsun. Saglikli sihhatli upuzun omru olsun.
Aynen canim drunun dedigi gibi sancin suyun kanaman olduktan sonra gidersin.sancilarin bugunde gelebilir suyunda once gelebilir.sen son saatlerinin keyfini cikarmaya bak

Sagol canim. Sancim vardi 2 gundur. Aksam siklasti. Sabah geldik dr doguruyorsun dedi acil sezeryan. Tabi şok bana :) Ayilmam uzun surmus. Birde nefes alamadım kendim. Mudahale ettiler. Simdi iyiz cok sukur. Yuruyus de yaptim ama gaz cikaramadim. Gobegim yari yariya indi :)
Gecmis olsun canim Rabbim anali babali buyutsun

Canım gaz için hoşaf dene mutlaka gaz çıkarsa ağrın nerdeyse kalmaz bile. Valla bende doktora gidip de aniden doğuruyorsun diyecek diye korkuyorum ama olmaz heralde :)

O zaman soğan sadece ilk kez emzirme den önce bir defalığına mı sürülüyor? Bir de tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. Emzirme sürecinde göğüs pedi kullanımını öneriyor musunuz yoksa şu hava almasını sağlayan kalkanlardan mı kullanmalıyım? Göğüs pedi koydum çantama ama kalkan gerek olursa alırım demiştim. Göğüs yaraları, acısı için çok gerekli mi?
Canım ben öyle biliyorum öyle de yaptım. Sonrasında işe yarıyor mu bilmiyorum gerçekten.

Benim kızımın 4. Gün göbeği düştü. senin oğlundaki gibiydi. O gün aile hekimine gitmiştim topuk kanı için doktora gösterdim enfekte olmuş dedi teramycin verdi sürdüm geçti.
Yenidogan hemsiresi kuzenim.var ona gsterdim oda normal.dustukten sonra kurucak dedi..neyse cuma kontrol var zaten gsteririz.

Kizlar cok.bunaliyorum. aglamak.istiorum annem.uzulmesin die aglayamiorum pazar gidiyo annem. Ben bu kv ile.kafayi yerim napcam blmiorum.simdiden stres olmaya basladim. Basimi beklemesinden korkuyorum. Zaten banyoya takmis durumdaydi . Neymis 40 gun hergun yikanckmis.olmick ole bise gobegi dusunce yikancak dustuktn sonra hergun falan yikanmick dedm sustu daha diyemio. Haftada 2 yeter dedim. . Cok doluyum icim dolup dolup geliyo. Annemle gtmek istiorum esim gondermio bebegi ozlicm die. :( oturup saatlerce aglamk istiorum.

Sezaryen olan annişler :anne:, benimde 5 günüm kaldı çok heyecan+korkuluyum :bicak: siz de doğuma giderken ılık duş aldınız mı? Gerek var mı? Ben hastaneye 40 dk uzaklıktayım, sabah 7.30 da acilden giriş yapcm kim bilir saat kkaçta amlyata alıncam :KK14::KK14:Bi de sezaryen göbeği geçmez diolar. Korse vb. herhangi bişi yaptınız mı?:anneadayı:
Aksamdan dusunu alirsin canim.korse icin drun sana soyler.bazi drlar oneriyor bazisi onermiyor

Kizlar cok.bunaliyorum. aglamak.istiorum annem.uzulmesin die aglayamiorum pazar gidiyo annem. Ben bu kv ile.kafayi yerim napcam blmiorum.simdiden stres olmaya basladim. Basimi beklemesinden korkuyorum. Zaten banyoya takmis durumdaydi . Neymis 40 gun hergun yikanckmis.olmick ole bise gobegi dusunce yikancak dustuktn sonra hergun falan yikanmick dedm sustu daha diyemio. Haftada 2 yeter dedim. . Cok doluyum icim dolup dolup geliyo. Annemle gtmek istiorum esim gondermio bebegi ozlicm die. :KK43: oturup saatlerce aglamk istiorum.
Ah kuzum benim.hergun degilde 2 gun arayla yaptirirsin hangi ildesin bilmiyorum ama antalya taraflarinda degilsen bebisi hasta edersiniz

Kizlar cok.bunaliyorum. aglamak.istiorum annem.uzulmesin die aglayamiorum pazar gidiyo annem. Ben bu kv ile.kafayi yerim napcam blmiorum.simdiden stres olmaya basladim. Basimi beklemesinden korkuyorum. Zaten banyoya takmis durumdaydi . Neymis 40 gun hergun yikanckmis.olmick ole bise gobegi dusunce yikancak dustuktn sonra hergun falan yikanmick dedm sustu daha diyemio. Haftada 2 yeter dedim. . Cok doluyum icim dolup dolup geliyo. Annemle gtmek istiorum esim gondermio bebegi ozlicm die. :KK43: oturup saatlerce aglamk istiorum.
Annen kalabilse tabi çok iyi olurdu.yi gelir inşaallah. Bizdr bebek 40 ı çıkana kadar hergğn yıkanır. Ev sıcaksa tabi. Tanıdığım bildiğim herkes böyle yapar.

Back