• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Isin garibi bana hep boyle kalicam gibi geliyor. Sanki hic dogurmicam hayatimin gerisinde boleyim gibi :KK70:

Bakalim pasa keyifleri bilir ne zaman geliceklerini.
Büyük sürpriz oldu bana bu haftaları görmek :KK9:
Ilk bebegim gibi hoop gelecek 37 de olmazsa en gec 38 de diye.Takvimler bitiyor bebisin umrunda değil :-)
Program doguracak birkac güne bende daha ne nişan var ne düğün :KK70:

Bende 18.12.2016da gelmesi gereken kızım miray ada yı bugün saat 13:00 de zor geçen normal doğumla kucağıma aldım çok şükür 2850 gram 50 cm doğdu kızım Allah herkesi bir avazda sağlıkla kurtarsın inşallah
Maşallah,Anali babali saglikla büyütün.
Darisi başımıza ☺

Bende 18.12.2016da gelmesi gereken kızım miray ada yı bugün saat 13:00 de zor geçen normal doğumla kucağıma aldım çok şükür 2850 gram 50 cm doğdu kızım Allah herkesi bir avazda sağlıkla kurtarsın inşallah
Gözünüz aydın. Allah sağlıkla, hayırla büyütmeyi nasip etsin...

Gozunuz aydin saglikla buyusun. Suni sanci falan mi oldu? Neden zor gecti?
Büyük sürpriz oldu bana bu haftaları görmek :KK9:
Ilk bebegim gibi hoop gelecek 37 de olmazsa en gec 38 de diye.Takvimler bitiyor bebisin umrunda değil :-)
Program doguracak birkac güne bende daha ne nişan var ne düğün :KK70:
Cinsiyeti ne bebisin?
2. Dogumlar daha erken oluyo diyorlar birde. 40. Hafta dolunca doktor bekleme taraftari mi? Benimki 40 sonrasi beklemek istemem dedi.

Gozunuz aydin saglikla buyusun. Suni sanci falan mi oldu? Neden zor gecti?

Cinsiyeti ne bebisin?
2. Dogumlar daha erken oluyo diyorlar birde. 40. Hafta dolunca doktor bekleme taraftari mi? Benimki 40 sonrasi beklemek istemem dedi.
Kizim olacak inşallah.
Bende hep 2.dogumlar daha erken olura yaslandim ama kazın ayagi öyle degil dedi dr. ☺ Her gebelik ve her bünye birbirinden farkli cani ne zaman isterse o zaman gelecek dedi ☺ haklı da cikti,ayakta alkisliyorum :KK9:
40.haftayi bitirmeyi bekleyecegiz,sonrasını o zaman düşünürüz dedik, hakkimizda hayirlisi olsun inşallah.

Kizim olacak inşallah.
Bende hep 2.dogumlar daha erken olura yaslandim ama kazın ayagi öyle degil dedi dr. ☺ Her gebelik ve her bünye birbirinden farkli cani ne zaman isterse o zaman gelecek dedi ☺ haklı da cikti,ayakta alkisliyorum :KK9:
40.haftayi bitirmeyi bekleyecegiz,sonrasını o zaman düşünürüz dedik, hakkimizda hayirlisi olsun inşallah.
Isallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza
Suyun da gelirse hemen hastaneye koş benşm nişanımın hemen ardından gelmeye başlamıştı. Duşa girecek vaktin var korkma:KK66:
Ben hazirliklara basliim o zaman su an su ve sanci yok ortada

Isallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza

Ben hazirliklara basliim o zaman su an su ve sanci yok ortada
Benim de sancım olmadı hiç hatta 7de suyum geldi 11de ameliyathaneye alındım o süre boyunca sancının s sini hissetmedim:))
Nişandan 1 gün sonra da suyu sancısı gelen oluyormuş. Doktorunu aradın mı canım?

Geçmiş olsun canım. Burada arkadaşlar göğüs kalkanının o konuda çok iyi olduğunu yazmıştı bir deneyebilirsin.

Canım ilk emzirmeden önce basıyorsun soğanı göğüslerine. Sonra göğüslerini yıkayıp emzirebilirsin bebeğini ama hiç emzirmemiş olman gerekiyor.

O zaman soğan sadece ilk kez emzirme den önce bir defalığına mı sürülüyor? Bir de tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. Emzirme sürecinde göğüs pedi kullanımını öneriyor musunuz yoksa şu hava almasını sağlayan kalkanlardan mı kullanmalıyım? Göğüs pedi koydum çantama ama kalkan gerek olursa alırım demiştim. Göğüs yaraları, acısı için çok gerekli mi?

Sezaryen olan annişler :anne:, benimde 5 günüm kaldı çok heyecan+korkuluyum :bicak: siz de doğuma giderken ılık duş aldınız mı? Gerek var mı? Ben hastaneye 40 dk uzaklıktayım, sabah 7.30 da acilden giriş yapcm kim bilir saat kkaçta amlyata alıncam :KK14::KK14:Bi de sezaryen göbeği geçmez diolar. Korse vb. herhangi bişi yaptınız mı?:anneadayı:

Kizlar bebegimin gobek baği bu sekilde iltihap mi olmus acaba cuma kontrolumuz var. :(

Eklentiler

• IMG-20161221-WA0016.jpg
    IMG-20161221-WA0016.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 92
Herkese Merhaba. Doğum yapan, tecrübeli olan anneler pompayı ne zaman kullanmaya başladınız? Ben sezaryen olacağım. Sütüm hemen gelmezse ya da bebeğim ememezse pompa kullanmak etkili olur mu? Tecrübelerini nedir bu konuda? Arkadaşımın doğumunda ilk gün hastanede süt gelmiyordu hemşire pompa daha kötü yapar şimdi kullanmayın demişti.

B Beyaz Kamelya canım Allah sağlıkla güzel günlerini görmenizi nasip etsin. Ne oldu bi anda sezeryan oldun genelden ayılman zor oldu mı bide ayılır ayılmaz ağrın oldu mu. Göbeğin biraz olsun indi mi. Boş zamanında mutlaka detaylı yaz :)

Back