Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük sürpriz oldu bana bu haftaları görmekIsin garibi bana hep boyle kalicam gibi geliyor. Sanki hic dogurmicam hayatimin gerisinde boleyim gibi
Bakalim pasa keyifleri bilir ne zaman geliceklerini.
Maşallah,Anali babali saglikla büyütün.Bende 18.12.2016da gelmesi gereken kızım miray ada yı bugün saat 13:00 de zor geçen normal doğumla kucağıma aldım çok şükür 2850 gram 50 cm doğdu kızım Allah herkesi bir avazda sağlıkla kurtarsın inşallah
Gözünüz aydın. Allah sağlıkla, hayırla büyütmeyi nasip etsin...Bende 18.12.2016da gelmesi gereken kızım miray ada yı bugün saat 13:00 de zor geçen normal doğumla kucağıma aldım çok şükür 2850 gram 50 cm doğdu kızım Allah herkesi bir avazda sağlıkla kurtarsın inşallah
Gozunuz aydin saglikla buyusun. Suni sanci falan mi oldu? Neden zor gecti?Bende 18.12.2016da gelmesi gereken kızım miray ada yı bugün saat 13:00 de zor geçen normal doğumla kucağıma aldım çok şükür 2850 gram 50 cm doğdu kızım Allah herkesi bir avazda sağlıkla kurtarsın inşallah
Cinsiyeti ne bebisin?Büyük sürpriz oldu bana bu haftaları görmek
Ilk bebegim gibi hoop gelecek 37 de olmazsa en gec 38 de diye.Takvimler bitiyor bebisin umrunda değil
Program doguracak birkac güne bende daha ne nişan var ne düğün
Ben de merak ediyorumarkadaslar sezeryan hakkında son onerılerınızı alabılırmıyım cunku yarın sezeryan olma ıhtımalım yuksek yada cuma gunu tecrubelerınıze ıhtıyacım var
Kizim olacak inşallah.Gozunuz aydin saglikla buyusun. Suni sanci falan mi oldu? Neden zor gecti?
Cinsiyeti ne bebisin?
2. Dogumlar daha erken oluyo diyorlar birde. 40. Hafta dolunca doktor bekleme taraftari mi? Benimki 40 sonrasi beklemek istemem dedi.
Suyun da gelirse hemen hastaneye koş benşm nişanımın hemen ardından gelmeye başlamıştı. Duşa girecek vaktin var korkmaNisanim geldi yoksa geliyomuuuuu
Isallah hepimiz saglikla alalim kucagimizaKizim olacak inşallah.
Bende hep 2.dogumlar daha erken olura yaslandim ama kazın ayagi öyle degil dedi dr. ☺ Her gebelik ve her bünye birbirinden farkli cani ne zaman isterse o zaman gelecek dedi ☺ haklı da cikti,ayakta alkisliyorum
40.haftayi bitirmeyi bekleyecegiz,sonrasını o zaman düşünürüz dedik, hakkimizda hayirlisi olsun inşallah.
Ben hazirliklara basliim o zaman su an su ve sanci yok ortadaSuyun da gelirse hemen hastaneye koş benşm nişanımın hemen ardından gelmeye başlamıştı. Duşa girecek vaktin var korkma
Nasil birsey tarif et istersenNisanim geldi yoksa geliyomuuuuu
Benim de sancım olmadı hiç hatta 7de suyum geldi 11de ameliyathaneye alındım o süre boyunca sancının s sini hissetmedim:))Isallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza
Ben hazirliklara basliim o zaman su an su ve sanci yok ortada
Canim neyi merak ettigini sor yardimci olmaya calisalimarkadaslar sezeryan hakkında son onerılerınızı alabılırmıyım cunku yarın sezeryan olma ıhtımalım yuksek yada cuma gunu tecrubelerınıze ıhtıyacım var
Geçmiş olsun canım. Burada arkadaşlar göğüs kalkanının o konuda çok iyi olduğunu yazmıştı bir deneyebilirsin.
Canım ilk emzirmeden önce basıyorsun soğanı göğüslerine. Sonra göğüslerini yıkayıp emzirebilirsin bebeğini ama hiç emzirmemiş olman gerekiyor.