- 5 Mart 2016
- 1.207
- 3.237
- 53
- 45
ALLAH sağlıkla kolaylıkla kurtarsın ikinizideGunaydin kizlar. Gece cok agrim vardi. Doktora geldik. Yatis veridi. 2 saat sonra sezryana girecegim. Dua edin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH sağlıkla kolaylıkla kurtarsın ikinizideGunaydin kizlar. Gece cok agrim vardi. Doktora geldik. Yatis veridi. 2 saat sonra sezryana girecegim. Dua edin![]()
Saglikla kucaginiza alin isallah.Gunaydin kizlar. Gece cok agrim vardi. Doktora geldik. Yatis veridi. 2 saat sonra sezryana girecegim. Dua edin![]()
Hayırlı olsun. ALlah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin...Kizlarrr bebisimiz saglikla dogdu bugun saat 22:50 civari 3 kilo 49cm detaylari yazacagim size
Sevgiler hayirli dogumlarrr
Geçen yazmıştım hala haber veren olmadı yok mu bedava bez isteyen kızlar :)Günaydın kızlar
Yeni büyük paket molfix 1 numara aldım bize küçük geldi. Kullanan varsa adres atsın kargolayım. Kargo parasını verir alıcı :) benim işime yaramıyor 2 numaraya geçtik. Pakette 50 küsür tane bez kaldı. İlgilenen olursa haber versin
Ben kasımda doğum yaptım medela Swing aldım çok memnunum iyi ki de doğumdan önce almışım en başta oğlum memenin birini alamamıştı sağıp dolaba attım iyi olduKızlar günaydınn :) bebişlerinizi sağlıcakla büyütün inşallah. Ocak annesi olarak sıra bizde galiba :) tecrübelerinize dayanarak süt pompası sormak istiyorum sizlere. Avent medela ve mamajoo arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz acaba
Teşekkür ederim cevap için :)Ben kasımda doğum yaptım medela Swing aldım çok memnunum iyi ki de doğumdan önce almışım en başta oğlum memenin birini alamamıştı sağıp dolaba attım iyi oldu
Aaaaaa canım hafi hayırlı doğumlar Doğumdan çıkınca mutlaka haber ver merakta bırakmaGunaydin kizlar. Gece cok agrim vardi. Doktora geldik. Yatis veridi. 2 saat sonra sezryana girecegim. Dua edin![]()
ALLAh yardımcın olsun, sağlıkla kavuştursun...Kızlar yarın sezeryana giriyorum . Çok heyecanlıyım
Saglikla gelsin isallah minnos. Genel anestezimi epiduralmi?Kızlar yarın sezeryana giriyorum . Çok heyecanlıyım
Genel olacak cnmSaglikla gelsin isallah minnos. Genel anestezimi epiduralmi?
Bende de akintilar cogaldi. Nisana benzeyen sumuksu bisi de geldi ama cok az. Bekliyorum bakalim hala.
Saglikla gelsin isallah minnos. Genel anestezimi epiduralmi?
Bende de akintilar cogaldi. Nisana benzeyen sumuksu bisi de geldi ama cok az. Bekliyorum bakalim hala.
Evet o bendede vardi. Demin bas parmagin tirnagi kadar sumuksu sarimsi bi akinti oldu ama devamda etmiyor. Acaba nisanmi dedim. Son gunler beklemesi cok zor. Herseyden suphelenir oldum.Canım akıntı bende de çoğaldı beyazımsı krem gibi kıvamlı...ama nişan olduğunu sanmıyorum çünkü içinde pembelik kahverengilik yok bende...
Biz ayni gunuz. Pilates topunda ziplamak cinsel iliski hurma yemek deniyor oneri olarak.Merhaba sanirim dogurmayanlar olarak baya azinlik kaldikbu bebek dogum kanalina.nasil girecek yapmadim sey kalmadi ya basi asgida ama yolu bulamiyor yuruyus de yapamiyiruz havalardan oneriler varsa yapayim bende
![]()
Hurma yiyorum ama.iliski koca gobekle cok zorrr pilates topum yok onun yerine comeliyorum ben :s beklemek cok sıktı artikBiz ayni gunuz. Pilates topunda ziplamak cinsel iliski hurma yemek deniyor oneri olarak.