• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar
Yeni büyük paket molfix 1 numara aldım bize küçük geldi. Kullanan varsa adres atsın kargolayım. Kargo parasını verir alıcı :) benim işime yaramıyor 2 numaraya geçtik. Pakette 50 küsür tane bez kaldı. İlgilenen olursa haber versin
Geçen yazmıştım hala haber veren olmadı yok mu bedava bez isteyen kızlar :)

Kızlar günaydınn :) bebişlerinizi sağlıcakla büyütün inşallah. Ocak annesi olarak sıra bizde galiba :) tecrübelerinize dayanarak süt pompası sormak istiyorum sizlere. Avent medela ve mamajoo arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz acaba
Ben kasımda doğum yaptım medela Swing aldım çok memnunum iyi ki de doğumdan önce almışım en başta oğlum memenin birini alamamıştı sağıp dolaba attım iyi oldu

matmazel_matmazel matmazel_matmazel ben daha dogum yapmadim kullanmadim ama almadan once baya bir yorum okumustum. Avent aldim. Oncesinde masaj yaptigindan hem az acitiyor hemde sutu arttirdigina dair yorumlar vardi. Aslinda ameda ve medela cok iyi markalar. Hastane tipi gogus pompasi uretimi de yapiyorlar. Ama hem acittiklari hemde kabloda sut biriktigiyle ilgili yorumlar vardi. Aventte kablo yokm sut direk kaba akiyor.Bu nedenle avent aldim.

Canım akıntı bende de çoğaldı beyazımsı krem gibi kıvamlı...ama nişan olduğunu sanmıyorum çünkü içinde pembelik kahverengilik yok bende...
Saglikla gelsin isallah minnos. Genel anestezimi epiduralmi?

Bende de akintilar cogaldi. Nisana benzeyen sumuksu bisi de geldi ama cok az. Bekliyorum bakalim hala.

Merhaba kızlar kardeşim de aralık annesi pazartesi doğum yaptı herhangi bir facebook geubunuz var mı acaba? Benim de kızımda vardı böyle grubum hep kardeş gibi olduk. Birbirinze destek olursunuz hem

Merhaba sanirim dogurmayanlar olarak baya azinlik kaldik :D bu bebek dogum kanalina.nasil girecek yapmadim sey kalmadi ya basi asgida ama yolu bulamiyor yuruyus de yapamiyiruz havalardan oneriler varsa yapayim bende :(

Canım akıntı bende de çoğaldı beyazımsı krem gibi kıvamlı...ama nişan olduğunu sanmıyorum çünkü içinde pembelik kahverengilik yok bende...
Evet o bendede vardi. Demin bas parmagin tirnagi kadar sumuksu sarimsi bi akinti oldu ama devamda etmiyor. Acaba nisanmi dedim. Son gunler beklemesi cok zor. Herseyden suphelenir oldum.

Merhaba sanirim dogurmayanlar olarak baya azinlik kaldik :KK70: bu bebek dogum kanalina.nasil girecek yapmadim sey kalmadi ya basi asgida ama yolu bulamiyor yuruyus de yapamiyiruz havalardan oneriler varsa yapayim bende :KK43:
Biz ayni gunuz. Pilates topunda ziplamak cinsel iliski hurma yemek deniyor oneri olarak.

Back