2016 Aralık Anneleri

Slm kızlar
Ancak fırsatım oldu yazmaya ama kötü olduğumdan degil sürekli çalan telefonlar msjlardan :)
İyiyiz çok şükür sabah 10.35 te Doğdu kuzum
Çok şükür sağlıklı 3.200 dogdu
Spinal oldum şu an İyiyim ama bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak bilgi veririm inş
Etiketlerinizi okuyamıyorum herkese çok teşekürler
Hepiniz dualarımdaydınız emin olun aklıma geldiniz

Doğum yapan anneler kaçar kilomuz gitti bi deyin Bakim az moral olsun bize :) artık göbekten hareket edemiyorum :)

Benimki moral olamaz ama yazayim. 15 kilo aldim 5 i gitmisti eve geldigimizde. Ama geri 3 kilo almisim. Vucudum hamilelikte olmadigi kadar odem yapti belki onun etkisi vardir. Sezeryan dogumda dogum sonrasi odem normalmis

Hayirlisi ile kucagina almak nasip etsin Rabbim. Ben mamajoo ciftli elektrikli kullaniyorum. Cok memnunum. Benim kurtaricim oldu. Once masaj yapmasi da super. Gogus ucunu cikartiyor sagmasanda ucun cikmasi bile guzel

Doğum yapan anneler kaçar kilomuz gitti bi deyin Bakim az moral olsun bize :) artık göbekten hareket edemiyorum :)
20 kilo almıştım.İlk 1 hafta sisimin gitmediğini farkettigim için tartilmadim.17 gün oldu doğum yapalı 12 kilosu gitti.Üstelik yediklerime dikkat etmiyorum misafir eksik olmuyo pasta börek tatlı yiyorum hep.Hala da gitmeye devam ediyor.Bol su için onu ihmal etmezseniz ve emzirebilirseniz de kilolar gidiyor.

Oooooh süper ben şimdilik 10 kilo aldım benim derdim su koca göbek :) hareketlerimi çok kısıtılıyor sapa sola devrilerek kalkıyorum :)))

Benimki moral olamaz ama yazayim. 15 kilo aldim 5 i gitmisti eve geldigimizde. Ama geri 3 kilo almisim. Vucudum hamilelikte olmadigi kadar odem yapti belki onun etkisi vardir. Sezeryan dogumda dogum sonrasi odem normalmis
Canım bol su içiyorsun demi. Sezeryan olucam bende biraz ödem olma ihtimali var evet ödeme en iyi gelen su. Ama merak etme o ödem bi anda gidince de çok süper oluyor:)

Oooooh süper ben şimdilik 10 kilo aldım benim derdim su koca göbek :) hareketlerimi çok kısıtılıyor sapa sola devrilerek kalkıyorum :)))
Anesteziden ayildigimda anaaa gobegim yok demiştim hemen gidiyor merak etmeyin.hele 10 kilo çok az hamilelikte becerip az kilo alamadim yoksa şimdiye gitmisti hepsi.

Anesteziden ayildigimda anaaa gobegim yok demiştim hemen gidiyor merak etmeyin.hele 10 kilo çok az hamilelikte becerip az kilo alamadim yoksa şimdiye gitmisti hepsi.
Aman onu boşver ya ben ilk hamilelikte Aslan gibi 25 kilo almıştım 1.5 sene sonunda hepsi gitmişti :) şimdi en çok kızımla oyun oynarken çok çok zorlanıyorum bu göbekle ona üzülüyorum. 10 kilonun 10 u da göbekte maşallah. Geçen gün kızıma kardeşin doğunca göbek gidicek daha rahat oynarım seninle dedim gerçekten mi dedi sevindi garibim

8 almıştım 15 gun oldu 10 kilo gitti ama çok şişmanımmm bide hiç dikkat etmiyorum pasta çikolata kendime dur demem lazım bu fırsat bi daha bulamam çunku
Ayy göbek gidince kızıma sarıldım çok güzel bir duyguymuş meğer kuzuma sarılmıyormuşum hele bide yere yatırıp opmek ohhh çok güzel ama oyun oynamaya vakit olmuyo küsüyor bizim ki...

Artik oglak olur son 7 saatimiz
Ciddi ve planli oluyormus oglak bebesi. Ne plani yapiyo minik totosuyla acaba

Ya 8 alıp 10 gitmesi de Harika gerçekten. Evet kesinlikle fırsat bu fırsat kesinlikle bu dönemde hamurişini çıkart hayatından çünkü süt üretmek için günde 700-800 kalori yakıyorsun. Buda 7 km tempolu yürüyüş demek. Çok acayip bi nimet. Benim derdim de göbek işte kızımla debelenmeyi özledim:) ben ilk ay annemde kalmayı planlıyorum bebekle daha çok o ilgilenir emzirme zamanları dışında bende kızımla prensesimle :)

Benim kizim damaklarinin arasina alip isirarak emiyor cokk aciyor dayanmaya calisiyorum ama hep yara oldu...

Benim kizim damaklarinin arasina alip isirarak emiyor cokk aciyor dayanmaya calisiyorum ama hep yara oldu...
Geçmiş olsun canım. Burada arkadaşlar göğüs kalkanının o konuda çok iyi olduğunu yazmıştı bir deneyebilirsin.

Kizlar soğan ne zaman uygulanıyor ki

Canım ilk emzirmeden önce basıyorsun soğanı göğüslerine. Sonra göğüslerini yıkayıp emzirebilirsin bebeğini ama hiç emzirmemiş olman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…