• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Doğum yapan büyün anneler gözünüz aydın. Bebişlerinizi huzur ve mutlulukla büyütün inşaallah. Sizler tecrübelisiniz benm doğumum şubatta. Birkaç sorum olucaktı.
1- Hangi bebek bezinden memnunsunuz?
2- Bebek için mustela şampuan aldım vücuduna kullanayımmı yoksa sabun mu önerirsiniz?
3- Doğumdan sonraki kanama için ne kullandınız? Depend? Hasta bezi?
Ben depend kullandım biraz kilolu olduğum için çok sevemedm. Ama yine de direkt çıkarıp atmak güzel. Hasta bezi taşma ihtimalini kaldırıyor sanki

Evet canım sen benden önce kavuştun. bebeğim e kavuşmak cook güzel ama iki göğsüm yara oldu ne yapcm bilmiyorum :KK43:(
Lansinoh
Ayva çekirdeği yağı
Tahin yağı
Zeytin yağı su karısımı
Silikon göğüs ucu
Hiçbiri ise yaramadı. Ne yapcm Ben. Şimdi kara kara düşünüyorum bebek uyanınca nasıl emzircem. O acıya dayanamyorum :KK43:(((((

Emzirdikten sonra gogsunu sikip meme ucunu kendi sutunu surmeyi denedin mi? Meme ucunu kapamadan bir 5 dak acik birak kendi kendine kurusun. Benim oyle duzelmisti. Insallah hemen duzelir seninkide

Göğüs ucu yarasına ne yapabiliriz kızlar neden geçmiyor :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Ah ne çektim hala da çekiyorum bir de o uçları çatlak olduğu için göğüs iltahap yaparsa çok fena.. Ateş şişlik titreme. 24 günlük olduk hala memelerimden çekiyorum. Öncelikle doğru emzirme pozisyonu çok önemli memenin kahrengi kısmı ile ver ağzına, her emzirme sonrası karbonatlı su ile sil hijyen açısından. İlaçların ve bitkisel yöntemlerin hiçbiri fayda etmedi bana artık bir şey sürmüyorum pes ettim, bir de avent göğüs kalkanı tavsiye ederim biraz rahatlattı beni. Allah yardımcın olsun cnm

Kilolu olunca mi ağrı yapio seninki haftasını doldurunca 4 rahat olur gibi:/
Bilmiyorum ki o kadar doğar mk :/ ama söyle bişey var popodan bacaklardan kollardan hiç kilo almadım nerdeyse tüm kimi karnımda oda o kadar çok geriyor ki karnımı sanki bazen hareket ederken yırtıp çıkacak karnımı o kadar acıyor karnım. Bilmiyorum ya hayırlısıyla doğsaydı

Evet canım sen benden önce kavuştun. bebeğim e kavuşmak cook güzel ama iki göğsüm yara oldu ne yapcm bilmiyorum :KK43:(
Lansinoh
Ayva çekirdeği yağı
Tahin yağı
Zeytin yağı su karısımı
Silikon göğüs ucu
Hiçbiri ise yaramadı. Ne yapcm Ben. Şimdi kara kara düşünüyorum bebek uyanınca nasıl emzircem. O acıya dayanamyorum :KK43:(((((
bende senin gibiydim cnm sagmaya basladim gecti arada sagip veriyorum arada emziriyorum

Kızlar ben bugün doğum yaptım.spinal ile.ilk önce çok korktum ama şükür iyiyim saat 15:30 oğlum doğdu.3750 gr,52 cm.şükür çok sağlıklı

Canim cok sukur evladina kavustun. Cok gecmis olsun. Ben dun sabah bebisi komtrole getirdim hemde isitme testimiz vardi. Babani gordum.senin odandan cikarken hatta odanin karsisindaki koltuklarda bekledik hemsireyi. Girip bi gecmis olsun demek istedim ama saat sabah 9du .Cok erken diyebrahatsiz etmek istemedim. Damlanur hanim mi yapti ameliyatini? Simdi nasilsin? Hastaneden ciktinmi?

Doğum yapan büyün anneler gözünüz aydın. Bebişlerinizi huzur ve mutlulukla büyütün inşaallah. Sizler tecrübelisiniz benm doğumum şubatta. Birkaç sorum olucaktı.
1- Hangi bebek bezinden memnunsunuz?
2- Bebek için mustela şampuan aldım vücuduna kullanayımmı yoksa sabun mu önerirsiniz?
3- Doğumdan sonraki kanama için ne kullandınız? Depend? Hasta bezi?
Bn primapremium care kullaniorum cok sukur pisik vs yok suan..
Sampuan niveanin setini almistim sabunu sampuani vs.daha kullanmadjm.gobisimiz dusmedi.
Kanama icinde hasta bezi almistim onu kullandim 3 4 tane falan. Sizma falan olmadi rahatti
Kızlar ben kimyon çayını kendim içmek istiyorum da ne kadar iceyim fazlasinin zararı var mi.bugün itibariyle bende aşırı gaz var sanirim yediklerimden.bebegim zaten sancilaniyor ona da bu siddetle gecmesin.
Canm kimyonun tohum halini alcaksin aktardan 1 su bardagi suyu kaynatcaksin bi tutamcik tohuma dokceksin biraz demlencek icceksin gunde 1 kere
Kizlarrr bebisimiz saglikla dogdu bugun saat 22:50 civari 3 kilo 49cm detaylari yazacagim size
Sevgiler hayirli dogumlarrr
Gozun aydin canm gule gule buyut bebisi

Lansinoh
Ayva çekirdeği yağı
Tahin yağı
Zeytin yağı su karısımı
Silikon göğüs ucu
Kesinlikle göğüs kalkanı kullan careyi onda buldum

Kızlar günaydınn :) bebişlerinizi sağlıcakla büyütün inşallah. Ocak annesi olarak sıra bizde galiba :) tecrübelerinize dayanarak süt pompası sormak istiyorum sizlere. Avent medela ve mamajoo arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz acaba

ben ilk olarak lansinoh un en küçük tüpünü bitirene kadar onla direndim sürüp üstüne kalkan koydum işe yaramadı sora ayva çekirdeği jeli sürdüm ama zaten aşırı yara olunca yaptığım için az hafifletti bugün de soğan ı rendeleyip göğüs pediyle yarım saat beklettim banyo yaptım en iyi bu yaptı gibi ama hala çok acıyo tabi:KK43:
prensesmat prensesmat
BI de emzirme sonrası sütünü sür açık bırak kurusun ben de böyle şifa bulmuştum

Back