2016 Aralık Anneleri

Kanama olsada bi süre sonra durması lazım. Kanama hakkında pek bilgi sahibi değilim. Ama bu muayene doğumu tetikleyebilir.

Doğum yapan büyün anneler gözünüz aydın. Bebişlerinizi huzur ve mutlulukla büyütün inşaallah. Sizler tecrübelisiniz benm doğumum şubatta. Birkaç sorum olucaktı.
1- Hangi bebek bezinden memnunsunuz?
2- Bebek için mustela şampuan aldım vücuduna kullanayımmı yoksa sabun mu önerirsiniz?
3- Doğumdan sonraki kanama için ne kullandınız? Depend? Hasta bezi?

arkadaslar ıı aksamlar benımde sorum su gercı bızım de son gunlerımız ya persembe ya da cuma sezeryan olcam karnımı kasıdıgımda bır hıssıslık var sankı karnım uyusukda ck hafıf hıssedıyorum gıbı sızdede byle bsy vrmı

Gobegim cok gergin ve hissis malesef. Yanıyor gibi aciyor ama ayni zamanda hissetmiyor Doktor normal demisti.
Bu arada bebegine de saglicakla kavusmani dilerim :)

Kızlar ben kimyon çayını kendim içmek istiyorum da ne kadar iceyim fazlasinin zararı var mi.bugün itibariyle bende aşırı gaz var sanirim yediklerimden.bebegim zaten sancilaniyor ona da bu siddetle gecmesin.

Bacak agrim bugun hiç geçmedi yuruyemiyordum yatamiyorum hatta bazen okadar agriyor ki kasılma.ile karistiriyorim doğum sancisiyla ağrı sırasında bebek hareket edem eş z değil mi :/

Hayirli aksamlar hanimlar
Dogum yaptim bidaha giremedim ne zormus 2 cocukla hayat sezeryan sonrasi bide basur oldum.
Aranizda sezeryan sonrasi bu sorunu yasiyan oldumu gecici biseymi yoksa omurlukmu 2 gundur hayat cekilmez oldu.
Bebekleri beklerken daha rahattik sanki hergun yeni bi sorun

Canım tesadüfen okudum yazını.
Merak etme aynen bendede oldu.
Bebeğin sürekli yaslandığı yerde oluyor.
Benimde midemin üstü gögüs altlarım uyuşuk gibiydi.elleyince hissizlik vardır.
Sezeryandan bir hafta on gün sonra geçti

ozsuu canım benim kadar korkan kimse olamaz sanırım.kaç yıl erteledim sırf bu yüzden tedavi gördüm ilaç kullandım.eşimden ayrılcaktım ben doğum yapamam ölürüm korkudan dedim.inan bana hiç korkulcak bişe yokmuş.tıp bayaaa bi ilerlemiş.inan hiç ağrı acı çekmedim.sadece ayağa kalkarken dikişler kasılıyor biraz zor yürüosun bikaç gün.ama normal doğumu bilemem:)

bende dogum yaptm cnm nasil geciyor gunlerin alistinmi bebisine..
Evet canım sen benden önce kavuştun. bebeğim e kavuşmak cook güzel ama iki göğsüm yara oldu ne yapcm bilmiyorum (
Lansinoh
Ayva çekirdeği yağı
Tahin yağı
Zeytin yağı su karısımı
Silikon göğüs ucu
Hiçbiri ise yaramadı. Ne yapcm Ben. Şimdi kara kara düşünüyorum bebek uyanınca nasıl emzircem. O acıya dayanamyorum (((((

Canım ben 4.gün wcye çıktım ama beni sıkıştırmadı bir de az az osmolak almıştım hem gaz yönünden de rahatlatmıştı beni. dışkı kuruyunca mahvediyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…