Emziren annelerde rahim hızlı toparlanırmış o yüzden sormuştum belki de toparlanma sürecindesindir. Rahim toparlayıcı İlaç vermiş miydi doktorun? Ben ilaç aldığımda kanamam yoğun olurdu.Emziriyorum canim. Bi alakasi var midir ki ?
Kanama olsada bi süre sonra durması lazım. Kanama hakkında pek bilgi sahibi değilim. Ama bu muayene doğumu tetikleyebilir.Kızlar merhaba
Bugun doktora gttm pelvik muayene etti; daha orda masadan kaltığımda kıpkırmızı kan geldiğini fark ettim giyinirken kanama olabilir dedi doktor da ama eve geldiğimden beri adet sancısı gibi bel ve kasık ağrılarım var ve adet kanaması gbi kanamam devam edior Normal mi ?
Kızlar şimdi yazabildim. 17 aralık cumartesi beklenen doğum tarihinde doğumum gerçekleşti. Normal doğum oldu. Cook şükür kızıma kavuştum. Bugün dördüncü günümüz .Başka kimler doğum yaptı.geçmişi okuyamadm
arkadaslar ıı aksamlar benımde sorum su gercı bızım de son gunlerımız ya persembe ya da cuma sezeryan olcam karnımı kasıdıgımda bır hıssıslık var sankı karnım uyusukda ck hafıf hıssedıyorum gıbı sızdede byle bsy vrmı
Kilolu olunca mi ağrı yapio seninki haftasını doldurunca 4 rahat olur gibi:/Aynı tarif ettiğin gibi işteeee aynı. Benim Zaten sezeryan olacak da artık bitsin diyorum 35+1 de 3 kiloydu şimdi kaç bilmiyorum valla 37 de randevum var
Canım tesadüfen okudum yazını.arkadaslar ıı aksamlar benımde sorum su gercı bızım de son gunlerımız ya persembe ya da cuma sezeryan olcam karnımı kasıdıgımda bır hıssıslık var sankı karnım uyusukda ck hafıf hıssedıyorum gıbı sızdede byle bsy vrmı
Amin cook sağol canım.Çok kolaydı diyemem ama iyiydi çok şükür. Dikislerm var. Onlar sıkıntı oluyor birazGözün aydın, hayırlı uğurlu olsun. ALLAh sağlıkla büyütmeyi nasib etsin. Nasıl geçti doğumun?
Evet canım sen benden önce kavuştun. bebeğim e kavuşmak cook güzel ama iki göğsüm yara oldu ne yapcm bilmiyorumbende dogum yaptm cnm nasil geciyor gunlerin alistinmi bebisine..
Canım ben 4.gün wcye çıktım ama beni sıkıştırmadı bir de az az osmolak almıştım hem gaz yönünden de rahatlatmıştı beni. dışkı kuruyunca mahvediyor insanı.Hayirli aksamlar hanimlar
Dogum yaptim bidaha giremedim ne zormus 2 cocukla hayat sezeryan sonrasi bide basur oldum.
Aranizda sezeryan sonrasi bu sorunu yasiyan oldumu gecici biseymi yoksa omurlukmu 2 gundur hayat cekilmez oldu.
Bebekleri beklerken daha rahattik sanki hergun yeni bi sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?