Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim bebisler ayni gun dogmusBnada yptilar yptim ertesi gun sonra kldirinca 2 3 gun snra yp dedi
Bnada sprey fln yptilar bugun ypim bari
Zorunlu sezercik
3650 52 cm 13.12.16
BENDE BU ÇARŞAMBA SUNİ SANCIYLA YATIS YAPILACAK INŞ PERSEMBE 41 HAFTA OLUYOR KENDİ SANCILARIM DA OLUR HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA DOĞUM YAPARIZ İNŞAALLAHbizde bugun yine gittik 39+6 doktor carsamba tekrar.gel dedi acilma 1 cm ama inmemis kanala acaba kordon mu kisa dedi yada dolandi mi.. Gittikce kilo da aliyolar..
bi ark daha vardi bugun giden bakalim ona ne diyecekler bizide bilgilendirsiniz son durumdan
Canım bi kaç keredir görüyorum yazdıklarını,sezeryan bile 39. Haftada olurken 37+da normal doğum beklemek erken değil mi sence ?Kendini gereksiz kasıyorsun bence,hiç belirtisi olmayıp bigun icinde sancilanip dogum yapanlar çok var.Hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.Aramizda 1 gun var .ben de hqlen dogum belitileri başlamış degil yuruyus yaparken biraz karnimin alt tarafi sertlesiyir kasiklarimda agri oluyor ama rahatsiz edici boyutta degil dinlenince geciyor. Gun boyu da evde ev isi yapiyorum izne ayrildigimdan beri bacaklarını uzatip tv karsisinda keyif yaptigim olmadi. Acaba ben mi anormalim . Hic acilma belirti olmayip sonu sezaryanla bitsin istemiyorum
Hadi ya.nane kekik yap bogazin icin ama uzerine birsey yiyip icme agiz yarasinada agzina karanfil al onun yavas yavas cigne 2 gun var insallah iyi olursunKızlar agzimin ici çok fena yara olmuş bogazim dada ağrı var dokununca sol tarafta .perşembe ameliyat a gircem napsamki
??Kızlar babynest kullanışlı mi kullanan var mı? ? Şimdi ben doğumdan sonra (sezeryan) salonda yatabilirim sıkilmayayim diye.o zaman bebeği nereye yatircam? !!
Babyneste baktim guzel birseye benziyor. Cok kullanisli gibi. Ben sepet yaptim tekerlekli salonda odada nerdeysem oraya getircem oglusu
mrb cnmSezeryab olan anneler kanamanız ne durumda? Beni 26 gun oldu şuanda sarımsı bi akıntım var kanama bitti ama iğrenç kokuyo Anneme kalsa içim temizleyo internete baktım enfeksiyon olabilir yada içinizde tampon unutulmuş olabilir yazıyo tövbe yarabbimhaberlerde görüp şakamk bu demiştim başıma geliyomuş Allah korusun kontrolümde 2 hafta sonra
normal doğum 2900 gr 49 cm canım doğum tarihi de 09.12.2016Günaydınn kızlar
Listeye eklemediklerim
Bilgilerini yazarsa ekleyim :)
Doğum şekli kilosu boyu
gaz sorunu hafiften bizde de başladı sanırım huysuzlaşıyor bazenGazdan konuşulmuş
Biz maflor ve nurse harveys kullanıyoruz
Masaj yapıyorum ve ufak havlu ısıtıp karnına doluyorum
Bazı akşamları mememde sütkalmadığını düşünüyorum
Doktora sordum 1 kere mama verebilirsin dedi
Evolvia vermeye başladım
Şimdilik bu kadar
Aaa ole.mi :) ne guzel 12.02 dogum saatimizbizim bebisler ayni gun dogmus![]()
Kizlarr bise danismak istiorum. Ben aventin gogus kalkanini aldim. Delikli olani kullaniorum yara oldugu icin hava alsin die. Hem akan sutu topluyorum ona hem hava almasini sagliyorum. Alt tarafi baya bi doluyo sutumle devamli kontrol ediorum ytip kalkarken cunku her yerim ssut olmaya basladi kac gundur atlet degismekten bi hal oldum.sirilsiklam oluyorum. Simdi bu cikan sutu kalorifer ustunde sicak tuttugum cam biberona koysam bebek uyuyosa kalorifer ustunde bekletsem bise olurmu yoksa normal oda sickliginda mi kalmak zorunda. Bn sogumasin die ole bse dusundum. ?
Hastanelerde doğum seminerleri oluyor katılabilirsin, pozitif doğum hikayeleri okuyabilirsin, Semra Özerin yazıları, doğal doğum üzerine yazılmış yazıları okuyabilirsin.Güzel anneler merhaba. Öncelikle hayırlı olsun bebis leriniz.. Mart annesiyim inşallah bende ama dogumdan çok korkuyorum. Normal dogumdan da sezeryan dan da çok korkuyorum bu korkumu nasıl yenebilirim bana yardımcı olur musunuz
@serpil89
https://www.e-bebek.com/6-fonksiyon-bir-arada-ana-kucagi-p-byp-mc3032/
Ben bundan aldim hem tasinabiliyor hem de 7 8 aya kadsr kullanılır sadece yatak olmamasi da hosuma gitti.Henüz hic besiginde yatmadi.Odam kucuk yerim dar bunu aldim yatagimin yanina.Bazen salona tasiyorum orada yatırıyorum.