• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

bizde bugun yine gittik 39+6 doktor carsamba tekrar.gel dedi acilma 1 cm ama inmemis kanala acaba kordon mu kisa dedi yada dolandi mi.. Gittikce kilo da aliyolar..
bi ark daha vardi bugun giden bakalim ona ne diyecekler bizide bilgilendirsiniz son durumdan
BENDE BU ÇARŞAMBA SUNİ SANCIYLA YATIS YAPILACAK INŞ PERSEMBE 41 HAFTA OLUYOR KENDİ SANCILARIM DA OLUR HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA DOĞUM YAPARIZ İNŞAALLAH

Aramizda 1 gun var .ben de hqlen dogum belitileri başlamış degil yuruyus yaparken biraz karnimin alt tarafi sertlesiyir kasiklarimda agri oluyor ama rahatsiz edici boyutta degil dinlenince geciyor. Gun boyu da evde ev isi yapiyorum izne ayrildigimdan beri bacaklarını uzatip tv karsisinda keyif yaptigim olmadi. Acaba ben mi anormalim . Hic acilma belirti olmayip sonu sezaryanla bitsin istemiyorum
Canım bi kaç keredir görüyorum yazdıklarını,sezeryan bile 39. Haftada olurken 37+da normal doğum beklemek erken değil mi sence ?Kendini gereksiz kasıyorsun bence,hiç belirtisi olmayıp bigun icinde sancilanip dogum yapanlar çok var.Hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.

[QUOTE="moonspell_

lacrimosa lacrimosa moonspell_ moonspell_
Valla bende hic sanci manci kalmadi eskiden gun icinde ara ara kasilmalarim oluyordu son 10 gundur falan o da yok yuruyorum hareket etmeye calisiorum baya ama yok hala 3cm aciklik ve tik yok bakalm dogum yaklasinca oyle olur diyenler var birden sancilarin gelir dogurursun normal diyenler var suni sanciya kalicam boyle gderse ona da raziyim da sezaryene kalmam ins sonunda:( birde bebisin kafasi asagida ama yuzu bize dönuktu ins donmustur yuzunu de bakalm bugunku muayene de ins
Hepimize hayirli haberler hayirli dogumlar

Kızlar agzimin ici çok fena yara olmuş bogazim dada ağrı var dokununca sol tarafta .perşembe ameliyat a gircem napsamki
Hadi ya.nane kekik yap bogazin icin ama uzerine birsey yiyip icme agiz yarasinada agzina karanfil al onun yavas yavas cigne 2 gun var insallah iyi olursun

Sezeryab olan anneler kanamanız ne durumda? Beni 26 gun oldu şuanda sarımsı bi akıntım var kanama bitti ama iğrenç kokuyo Anneme kalsa içim temizleyo internete baktım enfeksiyon olabilir yada içinizde tampon unutulmuş olabilir yazıyo tövbe yarabbim :skandal: haberlerde görüp şakamk bu demiştim başıma geliyomuş Allah korusun kontrolümde 2 hafta sonra
mrb cnm
benim kanamam 2 gün az,4 güne kadar damla damla oldu
10. gün kontrolum vardı sordum benim kanamam durdu normal mi diye
normalmiş hatta hafif kramplar eşliğinde sarıya dönük olabilirde dedi
birkaç gün önce birden boşaldı hiç birşey yoktu ped falan tedbirli olmak lazımmış evde olmasam rezillik:skandal::skandal:

Gazdan konuşulmuş
Biz maflor ve nurse harveys kullanıyoruz
Masaj yapıyorum ve ufak havlu ısıtıp karnına doluyorum

Bazı akşamları mememde sütkalmadığını düşünüyorum
Doktora sordum 1 kere mama verebilirsin dedi
Evolvia vermeye başladım
Şimdilik bu kadar
gaz sorunu hafiften bizde de başladı sanırım huysuzlaşıyor bazen
kuzenim de nurse harveys kullanmış memnun kalmıştı ben de elimin altında bulunsun diye aldım
henüz kullanmadım,sen ne kadar veriyorsun

Kizlarr bise danismak istiorum. Ben aventin gogus kalkanini aldim. Delikli olani kullaniorum yara oldugu icin hava alsin die. Hem akan sutu topluyorum ona hem hava almasini sagliyorum. Alt tarafi baya bi doluyo sutumle devamli kontrol ediorum ytip kalkarken cunku her yerim ssut olmaya basladi kac gundur atlet degismekten bi hal oldum.sirilsiklam oluyorum. Simdi bu cikan sutu kalorifer ustunde sicak tuttugum cam biberona koysam bebek uyuyosa kalorifer ustunde bekletsem bise olurmu yoksa normal oda sickliginda mi kalmak zorunda. Bn sogumasin die ole bse dusundum. ?

Kizlarr bise danismak istiorum. Ben aventin gogus kalkanini aldim. Delikli olani kullaniorum yara oldugu icin hava alsin die. Hem akan sutu topluyorum ona hem hava almasini sagliyorum. Alt tarafi baya bi doluyo sutumle devamli kontrol ediorum ytip kalkarken cunku her yerim ssut olmaya basladi kac gundur atlet degismekten bi hal oldum.sirilsiklam oluyorum. Simdi bu cikan sutu kalorifer ustunde sicak tuttugum cam biberona koysam bebek uyuyosa kalorifer ustunde bekletsem bise olurmu yoksa normal oda sickliginda mi kalmak zorunda. Bn sogumasin die ole bse dusundum. ?

Oda sicakliginda 6 saate kadar saklayabilirsin canim. Ama petek uzerinde olmaz. Sut cabuk bakteri uretir. Birkere emip biraktiysa da dokmen gerekir. Tek seferde tuketebilecegi kadar koy canim :)

Güzel anneler merhaba. Öncelikle hayırlı olsun bebis leriniz.. Mart annesiyim inşallah bende ama dogumdan çok korkuyorum. Normal dogumdan da sezeryan dan da çok korkuyorum bu korkumu nasıl yenebilirim bana yardımcı olur musunuz

Güzel anneler merhaba. Öncelikle hayırlı olsun bebis leriniz.. Mart annesiyim inşallah bende ama dogumdan çok korkuyorum. Normal dogumdan da sezeryan dan da çok korkuyorum bu korkumu nasıl yenebilirim bana yardımcı olur musunuz
Hastanelerde doğum seminerleri oluyor katılabilirsin, pozitif doğum hikayeleri okuyabilirsin, Semra Özerin yazıları, doğal doğum üzerine yazılmış yazıları okuyabilirsin.

Back