• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Güzel anneler merhaba. Öncelikle hayırlı olsun bebis leriniz.. Mart annesiyim inşallah bende ama dogumdan çok korkuyorum. Normal dogumdan da sezeryan dan da çok korkuyorum bu korkumu nasıl yenebilirim bana yardımcı olur musunuz

Dogumu cok da kafaniza takmayin bence. Korkmaniz dogal tabi. Internetten arastirmak yerine profesyonel kisilerden bilgi almaya calisin. Ama en iyisi de cok fazla kasmamak :) En onemlisi de normal veya sezeryan diye sartlanmamak. Bence akisina birakip bu gunlerin tadini cikarin :)

Güzel anneler merhaba. Öncelikle hayırlı olsun bebis leriniz.. Mart annesiyim inşallah bende ama dogumdan çok korkuyorum. Normal dogumdan da sezeryan dan da çok korkuyorum bu korkumu nasıl yenebilirim bana yardımcı olur musunuz
Sonuca odaklan. Bebeğini görüp kokladığın o an hayatının paha biçilemez en mükemmel dakikalarını yaşıyorsun. Hele meleğinin o kokusu ömründe hiç bilmediğin ve bilemeyeceğin kadar güzel. Sıkıntılı bir hamilelik geçirdim o dönemde başka çocuk istemem diyordum ama kızıma aşık olduğum o an düşüncelerim tamamen değişti.
Ben sezaryen oldum uyuşman olduktan sonra bebeği çıkarmaları 5 dk alıyor. İyileşmen de ortalama 4-5 gün sürüyor.

Bi sor da canım bize de söyle merak ettim hakikaten. Hani idrar kesesi ve idrar yoluyla dikiş yeri de pek bi alakalı değil. Sondayla alakalı bişi olabilir belki. Kaç gün oldu bilmiyorum ama 10 güne kadar ağrının geçmemesi normal bazılarının yaraları geç iyileşiyor onu sıkıntı yapma

Dikisler kaynadigi icin ip normalmis. 6 hafta daha hamile gibisin. Odem de agri da olacak dogal dedi. Dikis yerine pansuman verdi

dgulkts dgulkts

Oda sicakliginda 6 saate kadar saklayabilirsin canim. Ama petek uzerinde olmaz. Sut cabuk bakteri uretir. Birkere emip biraktiysa da dokmen gerekir. Tek seferde tuketebilecegi kadar koy canim :)
Anladm cnm peki biberonu sutu koymadan once kaloriferde isitmamda sorun varmi ? Sutu sogutmasin die ?

Benim sezeryan oldu 3500 kilosu 52 cm boyu :)
Tamam cnmm

Canım ben sonradan geldiğim için adım yok ama ekleyebilirsen sezaryen 50cm 3700 :KK33:
Sana daha çok soracaklarım var o zaman ;)
canim benim minyon bir kizim oldu. epiduralsiz normal dogum. 39 + 0 hafta, 3 kilo 45 gram ve 49 cm dogdu :) 13.12.2016 AzRASILAM AzRASILAM
Tamamdır cnm
normal doğum 2900 gr 49 cm canım doğum tarihi de 09.12.2016
;) tamam cnm
gaz sorunu hafiften bizde de başladı sanırım huysuzlaşıyor bazen
kuzenim de nurse harveys kullanmış memnun kalmıştı ben de elimin altında bulunsun diye aldım
henüz kullanmadım,sen ne kadar veriyorsun
Günde 4 kere bir çay kaşığı
AzRASILAM AzRASILAM

Sezeryan 3250 gr 52 cm ismimiz Yavuz Tugra :)
Tamamdır cnm ;)

Kızlar merhaba
Bugun doktora gttm pelvik muayene etti; daha orda masadan kaltığımda kıpkırmızı kan geldiğini fark ettim giyinirken kanama olabilir dedi doktor da ama eve geldiğimden beri adet sancısı gibi bel ve kasık ağrılarım var ve adet kanaması gbi kanamam devam edior Normal mi ?

Kızlar şimdi yazabildim. 17 aralık cumartesi beklenen doğum tarihinde doğumum gerçekleşti. Normal doğum oldu. Cook şükür kızıma kavuştum. Bugün dördüncü günümüz .Başka kimler doğum yaptı.geçmişi okuyamadm
Hayırlınolsun göZünüz aydın :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Kızlar şimdi yazabildim. 17 aralık cumartesi beklenen doğum tarihinde doğumum gerçekleşti. Normal doğum oldu. Cook şükür kızıma kavuştum. Bugün dördüncü günümüz .Başka kimler doğum yaptı.geçmişi okuyamadm
Gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun. ALLAh sağlıkla büyütmeyi nasib etsin. Nasıl geçti doğumun?

bende dogum yaptm cnm nasil geciyor gunlerin alistinmi bebisine..

Back