- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Canım kan mı yoksa içinde kalan kan pıhtısı mı atıyor? Ben de başta kan sanmıştım ama dikkatlice bakınca içerde ufak bir kan pıhtısı kalmış ondan geliyormuş kabuk ve kahverengi leke. 2.yıkanışında o da eridi şimdi bir şey kalmadı.Canim kizimin da dedigin gibi olmustu. Ilk cocuk durur muyuz gecenin korunde gitmistim doktora. K vit yaptilar ve birdaha kanamadi. Bence doktoruna danismalisin.
K vitamini iğnesi yapıyorlar böyle durumlarda. O zaman kanama duruyor. Doktorla bi görüş istersen.Kızlar benim bebeğimin göbeği 1 haftalıkken düştü. Şimdi 19 günlük. Ama hala hafifçe kanıyo. Neden olur acaba varmı bilgisi olan? Normal midir?
Evet kullanıyorum. Olumsuz bişey mi duydun?Doğum yapan arkadaşlar sağlık ocağının verdiği d vitamini damlasini kullanıyor musunuz? Benim kafam çok karıştı her kafadan bir ses çıkmasından nefret ediyorum
Mama Yok sadece anne sütüyse 7-8 güne kadar yapmaması normal demişti doktor görümcemeArkadaslar bisey sormak istiyorum.. bebegim suan sadece anne sutu ile besleniyor dunden beri kakasini yapmadi.. okuduguma gore 10 gune kadar yapmamasi normalmis ? anne sutu yariyormus diyorlar bu dogrumu.. endiselenmelimiyim
Biz de sab simplex e başladık inşallah faydasını görürüz, görürsünüz. Bugün gündüz de ıkınmalar çığlıklar başlayınca geceye gündüzü de kattık uykusuzta. Allah sabır versin hepimize.Kimyon henüz denemedim zinco diye bi damla verdi doktor
tam mesaji yazdim bebisim yapmis kakasini :)Mama Yok sadece anne sütüyse 7-8 güne kadar yapmaması normal demişti doktor görümceme
Evet. Aynen öyle söylemişti doktor ilk çocuğumda. 7 güne kadar yapmadığı olmuştu. Ek gıdaya geçince düzene giriyorArkadaslar bisey sormak istiyorum.. bebegim suan sadece anne sutu ile besleniyor dunden beri kakasini yapmadi.. okuduguma gore 10 gune kadar yapmamasi normalmis ? anne sutu yariyormus diyorlar bu dogrumu.. endiselenmelimiyim
Amin ins hayirlisiyla su son gunleri de bi atlatsakCanım ben de bekliyorum 40+2 yim bugün en geç Çarşamba ya kadar beklerim dedi dr ama sabah nişan geldi ağrı sancı oluyor ama düzenli değil Allah yardımcımız olsun
Aynen benimkide öyle gece kaç defa mama veriyorsun canım kaclikBen gece mama veriyorum yoksa uyumuyo akşama kadar mememde 2 dk emip 2dk uyuyo gece dayanamıyorum((((
Ben internette dogum belirtilerini arastirirken rastlamistik bu duruma soyle diyor:bende hic istah fln kalmadisadece bol su iciyorum.. niye boyle oldum yaa
Doktoruna götür canım sıvı nitrojenle yakiyorlar acı veren bişey değil benim bebistede oldu aynı durum.gecmis olsun.Kızlar benim bebeğimin göbeği 1 haftalıkken düştü. Şimdi 19 günlük. Ama hala hafifçe kanıyo. Neden olur acaba varmı bilgisi olan? Normal midir?
21 günlük canım gazida var uykuyla pek arası yok hiç uyumuyor canimbugun kacinci gunun senin cnm? bebisin sancilarimi var
AzRASILAM Canım benim oğlusum oldu 02 12 2016 gece ikide sancilandim 4 de eşimin zoru ile gittim doktora yalancı sanıyordum ama beş cm açılma bile olmuş 6 cm oldu normal olacaktı ama plesanta kopup bebeğin kalbi yavaslayinca acil sezeryan oldum oğlum ve ben de son anda kurtulduk çok sukur Facebook grupta anlatmıştım sanki burada da gözüküyor yazdıklarımız gibi buraya yazmayı unuttum nedense
Kızlar yazacam ikinizi deCanm bnide listeye eklersin 3.650 kg dogduk 52 cm.zorunlu sezeryan. 13.12.16AzRASILAM
Bzde bse yapmadi cnm. Hrrgun sabah aksam cnm. Geceye denk getir aksaminkini gece rahat etsin sende etCanım her gün mü veriyorsun yoksa sancısı olunca mı veriyorsun? Kimyonun kızıma Alerjik bir reaksiyon yapmasından korkuyorum
Bn daha bi haftaligim cnm. Az az devam edio adetin son gunlri gbiSezeryab olan anneler kanamanız ne durumda? Beni 26 gun oldu şuanda sarımsı bi akıntım var kanama bitti ama iğrenç kokuyo Anneme kalsa içim temizleyo internete baktım enfeksiyon olabilir yada içinizde tampon unutulmuş olabilir yazıyo tövbe yarabbimhaberlerde görüp şakamk bu demiştim başıma geliyomuş Allah korusun kontrolümde 2 hafta sonra
Canim manuelde alsan iyi bi marka al derim ama elektrikli tavsiyemdir zira manuel aldim sifir sagma yapti hc ise yaramadi 2.5 ay olmustu alali sinjrlendim aldigim adama yazdim oda beni utandirdi :) urunu gndermenjze gerek yok parayi yatiriorum dedi yatirdi geri. Gazida eger cocuk toplanp bi top oluyosa yani popoyu cikariosa disari ve kizarip agliosa gazdir. Yada emzirdin alti temiz agliosa gazi vardirGaz sancısı nasıl anlaşılıyo kızlar benimki agladıkça mem veriyorum gece de mama veriyorum o zaman uyuyo aç diye düşünüyorum gazı alttan geliyo arada ustten de sırtını falan sıvazlıyorum ama sonradan geliyo bıraktıgımda da falan
Bide kızlar ev hanımı olup ta sağma makinası alan var mı acaba arttırır mı emme aralarında falan denesem elektrikli zaten alamam çok pahalı manuel alsam mı diye düşünüyorum ama işe yarar mı bilemedim
23.gündeyiz aynı durum bende de mevcut. Benim annem de aynısını söylüyor. Enfeksiyon olsa hissederdim Doktoruma güvendiğim için sorun yapmadım ben. Tv ve internet abartıyor canım ama doktorunu ara istersen için rahatlasınSezeryab olan anneler kanamanız ne durumda? Beni 26 gun oldu şuanda sarımsı bi akıntım var kanama bitti ama iğrenç kokuyo Anneme kalsa içim temizleyo internete baktım enfeksiyon olabilir yada içinizde tampon unutulmuş olabilir yazıyo tövbe yarabbimhaberlerde görüp şakamk bu demiştim başıma geliyomuş Allah korusun kontrolümde 2 hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?