2016 Aralık Anneleri

Annemin öyle olmuş doktor kontrol etmiş ve sancısı başlamış ya yarın yada salı içime doğuyor benim ama kızım bilir tabi canı isterse :) hayırlısı sağlıkla gelsinde

Benim de agrim sancim yok .suana kadar herşey yolunda gitti çok şükür büyük bi kısmı sıkıntı siz gecti .acaba sanci beklemekte acelemi ediyoruz .bu bebekler neden dogumu başlatqmiyor
Acele ediyoruz canim.bebeklerimize biran once kavusmak istiyoruz cunku

Yok cnm bu cok bilindik bise. Ise yariyo gibi suan. Kontrole gittigimizdede isterim gene dr dan damla.
Bugün daha bir şiddetlendi bizimki, napıcağını şaşırdım şimdi biraz sakinledi emiyor ama huzursuzluğu çok belli. Damla verdiğim için çekindim kimyondan ama yarın bir denicem sanırım. O ağladıkça ben mahvoluyorum onun ağrısı benim olsa da bebeğim huzurlu olsa

Hanımlar sizlere tavsiyem ben iki bebegim de de gaz sancisi cekmedim öz erkek bebeklerde daha çok olur dediler bin şükür dut kurusu mucizesiyle ....bizimkiler köyden getryolar ama kuruyemis ilerde bulunur heralde hemen ilk günü bile başlayın daha gaz başlamadan cezvede bi avuç kadar koyun kaynatın iki taşım anne olarak siz de için komposto gb bebege de ikinci çay kaşığı ucuyla verin ben sabah akşam verdm damla şeklinde ve cok rahat etim hem ben içtiğim için sütümden onlara geçti hemde bebislerede rahatlik oldu aklınızda bulunsun bana dua edersiniz

AzRASILAM Canım benim oğlusum oldu 02 12 2016 gece ikide sancilandim 4 de eşimin zoru ile gittim doktora yalancı sanıyordum ama beş cm açılma bile olmuş 6 cm oldu normal olacaktı ama plesanta kopup bebeğin kalbi yavaslayinca acil sezeryan oldum oğlum ve ben de son anda kurtulduk çok sukur Facebook grupta anlatmıştım sanki burada da gözüküyor yazdıklarımız gibi buraya yazmayı unuttum nedense

Gunaydin anneler ... nasilsiniz ?
Sezeryan dogum yapanlarda idrarda ip oluyor mu ? Benim iki seferdir dikis ipi geliyor kucuk parca halinde bende korkuyorum. Size danisayim dedim

Gunaydin anneler ... nasilsiniz ?
Sezeryan dogum yapanlarda idrarda ip oluyor mu ? Benim iki seferdir dikis ipi geliyor kucuk parca halinde bende korkuyorum. Size danisayim dedim
Canım ilk defa senden duydum. Benim sezeryanım dikiş değil ki zTen estetik yapıştırma seseryanda dikiş kaldı mı ki ben herkes yapıştırma yapıyor diye biliyorum

Gunaydin anneler. Sifir uyku ile sabahi ettim. Bebegim asagiya indi. Midem ve cigerlerim rahatladi ama inanilmaz bel ve kasik agrim var

Kizlar galiba nisanim geldi yani hic oyle bir akintim olmamisti cok sari ama seffaf bir akinti her sildigimde peceteye geliyor. Lakin kansiz. Agrilarimda yavas yavas cogaliyor ne dersiniz kansiz olsada nisan olabilirmi ? Ilk defa boyle oldugu icin nisan dedim ben

Benimde yapistirma ama ic dikis mi acaba dedim sasirdim kontrolumde yarin agrilarimda azalmadi
Bi sor da canım bize de söyle merak ettim hakikaten. Hani idrar kesesi ve idrar yoluyla dikiş yeri de pek bi alakalı değil. Sondayla alakalı bişi olabilir belki. Kaç gün oldu bilmiyorum ama 10 güne kadar ağrının geçmemesi normal bazılarının yaraları geç iyileşiyor onu sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…