2016 Aralık Anneleri

Canım ben de bekliyorum 40+2 yim bugün en geç Çarşamba ya kadar beklerim dedi dr ama sabah nişan geldi ağrı sancı oluyor ama düzenli değil Allah yardımcımız olsun

Kizlar doğum yapanlara bisey sorcam..benim ikinci sezeryanim..dikis yerlerim cok yaniyo..bu ikinci günüm..ne zaman gecerki? ilkini unutmusum bile acemilikten..çok fena kimildayamiyorum..
Her geçen gün hafifleyecek ben 4.gün çok rahattım sadece ayakta çok kalınca yanıyordu dikişlerimin sağ kısmı.

Insallh ya yarin daha iyi olurum..ağlıyorum resmen..birde ameliyat sonrasi küçük dilinizde sallanma oldumu.resmen iki gündür nefes bile alirken sallandigini hissediyorum..
Yok canım öyle bir şeyle karşılaşmadım ama 2.gün ben de ağladım hem acıdan hem de bebeğimle ilgilenemiyorum sepetinden bile alamıyorum diye aciz hissettiğim için ağlamıştım:) lohusa sendromu 1 hafta ağlatmıştı beni

Merhaba guzel hamisler ve taze annecikler,
Sanirim yarin benim icin de son gun. 41+1 oluyorum ve benim pasanin gelecegi yok. Doktorum son kontrolde eger hersey yolunda olursa suni sanci ile dogumu baslatiriz daha fazla bekleyip riske atmayalim demisti. Ama bizim pambik surat hala kanalda degildi o yuzden sezeryan olma ihtimali de dogabilir. Yada suni alip sezeryana donme. Hersey yarin belli olacak. Bu ana kadar dr umda ben de normal dogum olmasi icin bekledik cabaladik, artik saglikla kucagimiza almaya odaklandim, hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun. Hafif agrilar disinda belirtim yok. Dualarinizda beni de esirgemeyin olur mu? Firsat buldugumda yazacagim gelismeleri. Hepiniz Allah a emanet olun.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlıkla kavuşun inşallah.

J
Hayirlisi olaun isallah. Baya beklemissiniz. Doktorda beklemis. Benimki 40 haftayi gecirmeme taraftari. Saglikla sihhatle gelsin oglus. Belki bugun ayni bedende son uykunuz.

Allah yardimcin olsun canim :) Insallah senin ve bebegin icin hayirli olan olur. Duamiz seninle :)

ilk 2 gun aksam olunca benimde hep durduk yere agliyasim geldi.. ama gecti.. ve ben bebegime kendim bakiyorum annem kaynanamlar yakinlar bana l fakat herkes kendi evlerinde :) bu sekilde daha cok adapte oluyorum bebegime
Yok 2.5 gun hastanedeydim zaten . Sadece bugun oldu bana. Banada annem uzak ama kv yakin onuda ben istemiorum gelmesini falan...
Oyy masallah :) Annelere bunalim yasak. Yok oyle bisey canim aklından cikar :)
:) arada bi geliyolar iste
Ewt bende lansinoha karar verdim. Avent le ayni isi goruyo olmasina ragmen cok fiyat farki var.
bu arada awent inda sterilizatörünü aldım. tencerede kaynatınca lansinoh deforme olmaya başladı gibi geldi.
Anladim canim. Saol

Lohusalar emzirme ve göğüs yaralarında Allah yardımcınız olsun
Benım gibi hala doğumu bekleyenlere de Allah sağlıcakla ksvuşmayı nasip etsin
Acaba aranızda göbek kordonunu saklayan var mı ilerde kullanma ihtimaline karşı kitini almak gerekiyormuş ankaradayım ben alan var mı

Canım ben de senin gibiyim 40+6 ya kadar Çarşamba ya kadar beklicez gelmezse suni sancıyla başlatıcaz sesi dr hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Biz alacaktık canımm ama doktorumuz bunların ticari olduğunu söyledi çok güvenirim kendisine o yüzden vazgeçtik

Benim de agrim sancim yok .suana kadar herşey yolunda gitti çok şükür büyük bi kısmı sıkıntı siz gecti .acaba sanci beklemekte acelemi ediyoruz .bu bebekler neden dogumu başlatqmiyor

Benim de agrim sancim yok .suana kadar herşey yolunda gitti çok şükür büyük bi kısmı sıkıntı siz gecti .acaba sanci beklemekte acelemi ediyoruz .bu bebekler neden dogumu başlatqmiyor

Bende buradaki arkadaşları görünce acele ediyorum kendi kendime :) aslında çok yanlış bebeklerimiz ne zaman isterlerse o zaman gelecekler...ağrım da Yok sancım da...bakalım ne zamana kadar bekleyeceğiz...

Kızlar bebekler nasıl emzirme durumları kafayı yemek ve uykusuzluktan ölmek uzereyim
Bebisim iyi canim. Emzirme de kendi uyaniyo zaten saat basi emziriyorum uyuyo. Cok doyuo kalkmadiginda en fazla 2 saat uyumasina izin veriyorum kaldiriyorum. Uykusuzluk asiri yok gece tabi genel olarak uyanigiz :) sabab gun isiyinca uyku gidiyo kendime geliorum. Ama gece tabi uykuda oluyo insanin gozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…