- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
Canım ben de bekliyorum 40+2 yim bugün en geç Çarşamba ya kadar beklerim dedi dr ama sabah nişan geldi ağrı sancı oluyor ama düzenli değil Allah yardımcımız olsunMerhaba kızlar ,
Başından beri takip ediyorum bir kaç kezde yorum yapmıştım burası inanılmaz rahatlatıyor insanı
Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydin olsun..
Benim gibi bekleyenlere de Rabbim yardımcı olsun..
Bizde durum bugün 39+5 en son dün doktordaydik sanci yok açılma 1cm e yakın rahım de yumuşama da yok henüz haznede de değil kızım.. yani bayağı vasat doktorumuz bu bebek gelmeyecek diyor allaha şükür suyumuz iyi ve haftaya cuma ya kadar bekleyip suni sanci veririm diyor ve ben sezaryen dan korkuyorum tabiki bebeğim için en iyisi ne ise o olsun istiyorum doktorum hurma ve ilişki önerdi
Benimle aynı durumda bekleyen var mı yada bu şekilde normal doğum yapan lütfen biraz morel ve motivasyon iyi gelecektir
Her geçen gün hafifleyecek ben 4.gün çok rahattım sadece ayakta çok kalınca yanıyordu dikişlerimin sağ kısmı.Kizlar doğum yapanlara bisey sorcam..benim ikinci sezeryanim..dikis yerlerim cok yaniyo..bu ikinci günüm..ne zaman gecerki?ilkini unutmusum bile acemilikten..çok fena kimildayamiyorum..
Her geçen gün hafifleyecek ben 4.gün çok rahattım sadece ayakta çok kalınca yanıyordu dikişlerimin sağ kısmı.
Yok canım öyle bir şeyle karşılaşmadım ama 2.gün ben de ağladım hem acıdan hem de bebeğimle ilgilenemiyorum sepetinden bile alamıyorum diye aciz hissettiğim için ağlamıştım:) lohusa sendromu 1 hafta ağlatmıştı beniInsallh ya yarin daha iyi olurum..ağlıyorum resmen..birde ameliyat sonrasi küçük dilinizde sallanma oldumu.resmen iki gündür nefes bile alirken sallandigini hissediyorum..
Hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlıkla kavuşun inşallah.Merhaba guzel hamisler ve taze annecikler,
Sanirim yarin benim icin de son gun. 41+1 oluyorum ve benim pasanin gelecegi yok. Doktorum son kontrolde eger hersey yolunda olursa suni sanci ile dogumu baslatiriz daha fazla bekleyip riske atmayalim demisti. Ama bizim pambik surat hala kanalda degildi o yuzden sezeryan olma ihtimali de dogabilir. Yada suni alip sezeryana donme. Hersey yarin belli olacak. Bu ana kadar dr umda ben de normal dogum olmasi icin bekledik cabaladik, artik saglikla kucagimiza almaya odaklandim, hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun. Hafif agrilar disinda belirtim yok. Dualarinizda beni de esirgemeyin olur mu? Firsat buldugumda yazacagim gelismeleri. Hepiniz Allah a emanet olun.
Hayirlisi olaun isallah. Baya beklemissiniz. Doktorda beklemis. Benimki 40 haftayi gecirmeme taraftari. Saglikla sihhatle gelsin oglus. Belki bugun ayni bedende son uykunuz.Merhaba guzel hamisler ve taze annecikler,
Sanirim yarin benim icin de son gun. 41+1 oluyorum ve benim pasanin gelecegi yok. Doktorum son kontrolde eger hersey yolunda olursa suni sanci ile dogumu baslatiriz daha fazla bekleyip riske atmayalim demisti. Ama bizim pambik surat hala kanalda degildi o yuzden sezeryan olma ihtimali de dogabilir. Yada suni alip sezeryana donme. Hersey yarin belli olacak. Bu ana kadar dr umda ben de normal dogum olmasi icin bekledik cabaladik, artik saglikla kucagimiza almaya odaklandim, hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun. Hafif agrilar disinda belirtim yok. Dualarinizda beni de esirgemeyin olur mu? Firsat buldugumda yazacagim gelismeleri. Hepiniz Allah a emanet olun.
Merhaba guzel hamisler ve taze annecikler,
Yok 2.5 gun hastanedeydim zaten . Sadece bugun oldu bana. Banada annem uzak ama kv yakin onuda ben istemiorum gelmesini falan...ilk 2 gun aksam olunca benimde hep durduk yere agliyasim geldi.. ama gecti.. ve ben bebegime kendim bakiyorum annem kaynanamlar yakinlar bana l fakat herkes kendi evlerinde :) bu sekilde daha cok adapte oluyorum bebegime
:) arada bi geliyolar isteOyy masallah :) Annelere bunalim yasak. Yok oyle bisey canim aklından cikar :)
Ewt bende lansinoha karar verdim. Avent le ayni isi goruyo olmasina ragmen cok fiyat farki var.ben lansinoh aldım. çok rahat ediyorum. bebek emişi gibi oluyor. istersen hızlandırabiliyorsun. her meme için en az 5 en fazla 15 dk sütüm gelmeyi kesene kadar sağıyorum. yemek içmekle olmuyor süt bu arada , bol su. ben her emişte yada sağışta 500 ml-1 lt kadar su içiyorum. nedense sağıldığımda susuyorum :)
Anladim canim. Saolbu arada awent inda sterilizatörünü aldım. tencerede kaynatınca lansinoh deforme olmaya başladı gibi geldi.
Canım ben de senin gibiyim 40+6 ya kadar Çarşamba ya kadar beklicez gelmezse suni sancıyla başlatıcaz sesi dr hakkımızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba guzel hamisler ve taze annecikler,
Biz alacaktık canımm ama doktorumuz bunların ticari olduğunu söyledi çok güvenirim kendisine o yüzden vazgeçtikLohusalar emzirme ve göğüs yaralarında Allah yardımcınız olsun
Benım gibi hala doğumu bekleyenlere de Allah sağlıcakla ksvuşmayı nasip etsin
Acaba aranızda göbek kordonunu saklayan var mı ilerde kullanma ihtimaline karşı kitini almak gerekiyormuş ankaradayım ben alan var mı
bugun kacinci gunun senin cnm? bebisin sancilarimi varKızlar bebekler nasıl emzirme durumları kafayı yemek ve uykusuzluktan ölmek uzereyim
Merhaba guzel hamisler ve taze annecikler,
Benim de agrim sancim yok .suana kadar herşey yolunda gitti çok şükür büyük bi kısmı sıkıntı siz gecti .acaba sanci beklemekte acelemi ediyoruz .bu bebekler neden dogumu başlatqmiyor
Farksız durumlarımız. Bugün gaz sancımız erken başladı bakalım napıcaz geceKızlar bebekler nasıl emzirme durumları kafayı yemek ve uykusuzluktan ölmek uzereyim
Bebisim iyi canim. Emzirme de kendi uyaniyo zaten saat basi emziriyorum uyuyo. Cok doyuo kalkmadiginda en fazla 2 saat uyumasina izin veriyorum kaldiriyorum. Uykusuzluk asiri yok gece tabi genel olarak uyanigiz :) sabab gun isiyinca uyku gidiyo kendime geliorum. Ama gece tabi uykuda oluyo insanin gozuKızlar bebekler nasıl emzirme durumları kafayı yemek ve uykusuzluktan ölmek uzereyim
Canim hemen kimyona basla. Yarim cay bardagina 1 cay kasigi at 1 cay kasigi.icir bak nasi birt birtt basliolarFarksız durumlarımız. Bugün gaz sancımız erken başladı bakalım napıcaz gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?