- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanlı akıntı dediğin suyun olabilir. Benimki de hafif kanlı gelmişti.Benim 6 gibi yavaş yavaş ağrılarım başladı birazdan hastaneye gideceğim kanlı akıntı da devam ediyor ara ara. Bakalım bu küçük hanım ne vakit teşrif edecek
Birazdan gideceğim hastaneye kızıma kahvaltı yaptırabilirsem. Duşumu aldım giyindim bebişin hareketlerini takip ediyorum şu andaKanlı akıntı dediğin suyun olabilir. Benimki de hafif kanlı gelmişti.
Gittinmi cnm?? Benimde bacaklarim çok ağrıdı bu gece arada belime kasıklarıma vuruyorGünaydn . Birşey sormak istiyorum . Cuma akşamı kahverengi akntm oldu doktor büyük ihtimal nşandır dedi. Su ağrı kanama yoksa bekle dedi. Dün sırtıma ve bacaklarıma yayılan bir bel ağrısı başladı. Kasılmalarm var ama düzenli değil. Doktorum yurtdışında bu akşam dönüyo. Acaba nst çektirsemmi beklesemmi bilemedimçarşamba sezeryan günümüzdü ama beklemicek galiba:)
Hayırlı güzel haberler alır sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğineBirazdan gideceğim hastaneye kızıma kahvaltı yaptırabilirsem. Duşumu aldım giyindim bebişin hareketlerini takip ediyorum şu anda
Gittinmi cnm?? Benimde bacaklarim çok ağrıdı bu gece arada belime kasıklarıma vuruyor
Ben aslinda kimseyi korkutmak istememistim. Ama bende korktum ne yalan soyliim. Normal dogum olsun isterdim ama su an bilemiyorum. Kimisi de daha buyik yasiyor. Annem ciglik bile atmadim ben diyor.. Tek kelimeyle korktum(((
Hadi hayirlisi saglikla bir avazda gelsin isallahBenim 6 gibi yavaş yavaş ağrılarım başladı birazdan hastaneye gideceğim kanlı akıntı da devam ediyor ara ara. Bakalım bu küçük hanım ne vakit teşrif edecek
Allah yardımcın olsun canım Buraya da yaz inşallah güzel haberlerini...Benim 6 gibi yavaş yavaş ağrılarım başladı birazdan hastaneye gideceğim kanlı akıntı da devam ediyor ara ara. Bakalım bu küçük hanım ne vakit teşrif edecek
Canım bugün tarihimiz bizim ama birşey yok henüz yarın çağırdı doktorum ultrason nst alttan kontrol var bakalım artıkAynen hayirlisiyla kolayca almayi nasip etsin rabbim inşallah.yarin beklenen tarih geliyor galiba doktorunuz çağirdimi o gūne
Benim ilk doğumum öyleydi hiç sancı açıklık silinme olmadan 41+1 de doğum yaptım suni sancıyla. Yalancı sancı bile çıkmıyordu hiç bir zaman. Kızımıda doğum sırasında ebeler indirdi bastırarak hiç baskı yapmadı rahim ağzına hatta onun yüzünden bğyük ihtimalle 41 hafta bekledi ama doğumum çok kolay ve güzel oldu suni sancıyı taktıktan yarım saat sonra kendş sancılarım düzene oturdu ve suni sancıyı kestiler tam 5 saatte kızım kucağımdaydıMerhaba kızlar ,
Başından beri takip ediyorum bir kaç kezde yorum yapmıştım burası inanılmaz rahatlatıyor insanı
Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydin olsun..
Benim gibi bekleyenlere de Rabbim yardımcı olsun..
Bizde durum bugün 39+5 en son dün doktordaydik sanci yok açılma 1cm e yakın rahım de yumuşama da yok henüz haznede de değil kızım.. yani bayağı vasat doktorumuz bu bebek gelmeyecek diyor allaha şükür suyumuz iyi ve haftaya cuma ya kadar bekleyip suni sanci veririm diyor ve ben sezaryen dan korkuyorum tabiki bebeğim için en iyisi ne ise o olsun istiyorum doktorum hurma ve ilişki önerdi
Benimle aynı durumda bekleyen var mı yada bu şekilde normal doğum yapan lütfen biraz morel ve motivasyon iyi gelecektir
cevabin icin tesekkur ederim ya bu kizlar inatci sanirim oglak burcu olacaklar :)))Benim ilk doğumum öyleydi hiç sancı açıklık silinme olmadan 41+1 de doğum yaptım suni sancıyla. Yalancı sancı bile çıkmıyordu hiç bir zaman. Kızımıda doğum sırasında ebeler indirdi bastırarak hiç baskı yapmadı rahim ağzına hatta onun yüzünden bğyük ihtimalle 41 hafta bekledi ama doğumum çok kolay ve güzel oldu suni sancıyı taktıktan yarım saat sonra kendş sancılarım düzene oturdu ve suni sancıyı kestiler tam 5 saatte kızım kucağımdaydı
Gittinmi cnm?? Benimde bacaklarim çok ağrıdı bu gece arada belime kasıklarıma vuruyor
Hem senin içinde anlatayım hem normal isteyenler içinde ilk oğlumda 41 bile doldurdum gram ağrı hissetmeden son günu doldurdum suni sancı aldım ve iki saatin içinde doğdu yukarda olmasına rağmen allaha inanın ve dua edin başka kimse fayda etmio zaten işin ona kalmış inanç çok önemli kucağa alınca huc bişi kalmıyor ikinci oğlum da sancı gelmeden açılma oldu 38 de doğdu suni sancı yla oda iki üç satte doğdu binlerce şükür rabbime bunuda Rabbim bilir bekliyorum artık Şuan lik bi belirti yok ama bebek çıktığı an huc bi sizin agrin kalmıo hemen toparlanan var 4 5 günde hiç doğumamış gb oldum binlerce şükür ayaklandım islerimi bile yaptım aklınıza takmayin nasıl dusunurseniz öyle gider...Rabbim yardimcimiz olsunMerhaba kızlar ,
Başından beri takip ediyorum bir kaç kezde yorum yapmıştım burası inanılmaz rahatlatıyor insanı
Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydin olsun..
Benim gibi bekleyenlere de Rabbim yardımcı olsun..
Bizde durum bugün 39+5 en son dün doktordaydik sanci yok açılma 1cm e yakın rahım de yumuşama da yok henüz haznede de değil kızım.. yani bayağı vasat doktorumuz bu bebek gelmeyecek diyor allaha şükür suyumuz iyi ve haftaya cuma ya kadar bekleyip suni sanci veririm diyor ve ben sezaryen dan korkuyorum tabiki bebeğim için en iyisi ne ise o olsun istiyorum doktorum hurma ve ilişki önerdi
Benimle aynı durumda bekleyen var mı yada bu şekilde normal doğum yapan lütfen biraz morel ve motivasyon iyi gelecektir
Insallah o gunu 4 gozle bekliorum valla. Oglusumda cok sukur allaha iyi. Massallahimiz var bogazimiz hic durmuyo habire meme. Ee devamli emincede bsey yemeye vakit olmuyo sut kalmiyo bu sefer doymuyo agliyoda agliyo ee memeyide veriorum 10 dkka emip emip uyuyo memelerim yara icinde zaten . Mama veriorum takviye olarak 30 ml bana misin demiyo :)Haftaya birseyin kalmaz canim allahin izni ile :) Oglusun nasil, dinliyor mu annecigini :)
Bende de belirti va yoktu 40. Haftaya kadar. Son hafta bol bol yürüdüm merdiven inip cıktım 39+6 da kendi sancımla normal doğum yaptım. Daha cok erken ama yürüyüş ve merdiven mutlaka deneMrb ben de 38 oldum haken sanci yok yorulana kader yuruyorum ev isi yapiyorum tik yok henuz acilmada yok önümüzdeki persembe tekrar cati muayenesi yapcak halen darsa ne yapicam bilmiyorum .40 a kadar beklicem sonra nolur bilemiyirum. Sexaryeni hayal bile edemiyorum. Acaba hic sancisi olmayip 40. Haftada birden agri sancisi olan oldu mu kizlar .hurmada yemeye basladim gec mi kaldim acep
Anne gidince zor oluyo ama alışmak lazım annem ilk gitti birgun grip oldum dunde gitti kv geldi ama çok yoruldum o pek bişeye ellemiyo bide kızım meme deInsallah o gunu 4 gozle bekliorum valla. Oglusumda cok sukur allaha iyi. Massallahimiz var bogazimiz hic durmuyo habire meme. Ee devamli emincede bsey yemeye vakit olmuyo sut kalmiyo bu sefer doymuyo agliyoda agliyo ee memeyide veriorum 10 dkka emip emip uyuyo memelerim yara icinde zaten . Mama veriorum takviye olarak 30 ml bana misin demiyo :)![]()
Bole bole gidiyoruz iste. Gunluk kakasini yapio 3 4 kere normal seklinde mekonyum bitti tabi coktan boleyiz iste. Gazimizida kendi cikariodu ama mama verince tabi gaz oluyo kimyondan verdik kaynatip bi tane bit yapti uykuya daldi yavrum... az once oturdum agladim annem haftaya gtcek ben napcm die. Bunalima gircem sanirim![]()