2016 Aralık Anneleri

Kızlar bende sezaryenle doğum yapıcamda ameliyat sonrası çorba olarak ne içtiniz gaz yapmaması için beslenme şekliniz nasıldı tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Hastane veriyor zaten ne yemen gerekiyorsa..ben bugün genel aneztezi oldum..7saat sonra falan çay ve bisküvi verdiler..2saat sonra komposto ve çorba verdiler..benim corbam karisik sebze corbasiydi..bol bol da su iç dediler..karnim gazdan dolayi hala şiş..bi çıksa gaz ins rahatlicam..darisi basina ins..

Tebrikler cnm.nasıl geçti sonda nasıldı hemen ayildin mi ne kadar sürdü ameliyat sütun geldi mi hemen çok soru sordum

Saol canim çabuk ayildim ben herşey 45dk icinde oldu bitti..çok sancili uyanmadim ama tabiki dikisler ağrı yaptı..1-2 saate agri kesici tesir edince geçti..sutum azda olsa geldi ama bi 7saat sonra..ama bos da olsa surekli emzirdim aglamasin diye..simdi tek sorunum gaz..karnim şiş..davul gibi..o da geçerse ins rahatlicam..

Rabbim hayirli evlat eylesin. Ayaginin altina elma yagi sur. Bebegininkine de sur cunku gaza iyi geliyor ve vucudu isitiyor. Ben odaya ciktigim gibi surdu annem rahatlatti beni. Kayisi suyu ile sade soda karisimi da iyi geliyor

Bende kan silandirici kullaniyorum doğum sancisi oldugu gūn vurma dedi igneyi doktorum.bende gece yapiyorum.benimde ilk dogumda nişan geldi o gece doğurdum.bence sancilari takip et ve vurma iğneyi.bir kac saat gecikurse bisey olmuyor

Bende kan silandirici kullaniyorum doğum sancisi oldugu gūn vurma dedi igneyi doktorum.bende gece yapiyorum.benimde ilk dogumda nişan geldi o gece doğurdum.bence sancilari takip et ve vurma iğneyi.bir kac saat gecikurse bisey olmuyor
Hiç sancım yok duş aldım uzandım sıfır ağrı suda yok vurdum zaten 2 saat oldu sanmıyorum bu ağrısızlıkta doğum olabileceğini nişan bile gelmiş olması heyecanlandırdı beni ama ilkimde ne sancı ne açılma ne nişan hiç bir şey yoktu inşallah bu daha kolay doğar bekletmez ve müdahale gerekmez.

Iyi ozaman dinlen.eğer o nişan ise 24saat içinde doğarmiş bebek haberin olsun.hayirlisiyla mūdahalesiz kurtarsin rabbim hepimizi

Iyi ozaman dinlen.eğer o nişan ise 24saat içinde doğarmiş bebek haberin olsun.hayirlisiyla mūdahalesiz kurtarsin rabbim hepimizi
İnşallah zaten günü doldu sayılır gelsin minik prenses de sağ salim başkaca bir derdim yok iyi geceler rabbim hepimizi sağ salimkavuştursun inşallah

Bugun dogumhanede nstye girdim. Normal dogum yapan birinin sesleri beni cok korkuttu. Korku filmi gibi bir ciglij ve dayanamiyorum artik diyordu.

Gectigimiz pazar ben de nst ye gittim. Ayni olaya sahit oldum. Dedim ki allahtan sezeryan olucam. Ruyalarima girdi resmen: (

. Tek kelimeyle korktum (((

İyi geceler hanımlar
Bebiş doğunca pek uğrayamadım, emzirirken bi bakıyım dedim :)
doğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün
Bekleyenler, bir avazda kurtulun inşallah

Tebrikler cnm.nasıl geçti sonda nasıldı hemen ayildin mi ne kadar sürdü ameliyat sütun geldi mi hemen çok soru sordum
canım bu biraz hastaneyle alakalı
Ben çıktım,2.serumda az az sıvı alabilirsin dedi
3.serumu takınca miktarı arttır, m.suyu 2 petibör yiyebilirsin dediler
Serum ve sonda çıktı hemen çorba ve komposto verdiler,gaz yapmayacak şekilde ayarlanmış oluyo zaten

Ama ilk doğumumda nerdeyse 12 saat su bile içmedim

En son 2bucuk hafta önce alttan muayenem vardi yumuşama var sadece doktorum.zîrt bîrt alttan bakmayi sevmiyor.haftada 2defa nst için çagiriyor. Peki sizde durumlar ne?
Ben ilk alttan muayenemi 15 gun once oldum 3cm aciklik vardi hafif de sancilar sonra
En son 2bucuk hafta önce alttan muayenem vardi yumuşama var sadece doktorum.zîrt bîrt alttan bakmayi sevmiyor.haftada 2defa nst için çagiriyor. Peki sizde durumlar ne?
Bnm yaklasik 15gun once 3cm acikligim wardi hafif hafif de sancilar aciklik hala ayni ama sanci yok hic 40 dolsun belki 41i bekleyip suni sanci olabilir oda olmadi malesef sezaryene donebilir bilemiyorum... Hayirlisi ..

Rahimde 3cmlik bir acilma var acilma derken onu kasttetmistim. Ultrasonda belli olurdu bnce suyun azalsa ama kontrol edersnz sik sik hatta su eczanelerde altest mi ne su gelince renk degistiren pedler var onlardan alabilirsinz

Bende sancıda yokki :) gayette iyiyim Allah herkese kolaylık versin son anakadar belli olmuyor sonuçta

Mrb ben de 38 oldum haken sanci yok yorulana kader yuruyorum ev isi yapiyorum tik yok henuz acilmada yok önümüzdeki persembe tekrar cati muayenesi yapcak halen darsa ne yapicam bilmiyorum .40 a kadar beklicem sonra nolur bilemiyirum. Sexaryeni hayal bile edemiyorum. Acaba hic sancisi olmayip 40. Haftada birden agri sancisi olan oldu mu kizlar .hurmada yemeye basladim gec mi kaldim acep

Bende sancıda yokki :) gayette iyiyim Allah herkese kolaylık versin son anakadar belli olmuyor sonuçta

Mrb ben de 38 oldum haken sanci yok yorulana kader yuruyorum ev isi yapiyorum tik yok henuz acilmada yok önümüzdeki persembe tekrar cati muayenesi yapcak halen darsa ne yapicam bilmiyorum .40 a kadar beklicem sonra nolur bilemiyirum. Sexaryeni hayal bile edemiyorum. Acaba hic sancisi olmayip 40. Haftada birden agri sancisi olan oldu mu kizlar .hurmada yemeye basladim gec mi kaldim acep

Benimkilerde yara oldu bebege mama takviyesi yaptik nasil gecer bilmiyorum. Lanolinde kullandim diger kremleride dikis yerimden fazla aci oluyor

Benimkilerde yara oldu bebege mama takviyesi yaptik nasil gecer bilmiyorum. Lanolinde kullandim diger kremleride dikis yerimden fazla aci oluyor
Canım burada bir ara soğan basmaktan bahsetmiştim. Bende çok işe yaradı şükür göğüslerimle ilgili bir sıkıntım olmadı. İlk zaman bebeğim yakalayabilsin diye çekiştirmemize rağmen acım ağrım olmadı. Soğan şimdi işe yarar mı bilmiyorum ama %100 doğal olan kantaron yağı, hindistancevizi yağı ve gülsuyu işine yarayabilir.

Günaydn . Birşey sormak istiyorum . Cuma akşamı kahverengi akntm oldu doktor büyük ihtimal nşandır dedi. Su ağrı kanama yoksa bekle dedi. Dün sırtıma ve bacaklarıma yayılan bir bel ağrısı başladı. Kasılmalarm var ama düzenli değil. Doktorum yurtdışında bu akşam dönüyo. Acaba nst çektirsemmi beklesemmi bilemedim çarşamba sezeryan günümüzdü ama beklemicek galiba:)

Bence gidin her ihtimale karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…