Kızlar bende sezaryenle doğum yapıcamda ameliyat sonrası çorba olarak ne içtiniz gaz yapmaması için beslenme şekliniz nasıldı tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Tebrikler cnm.nasıl geçti sonda nasıldı hemen ayildin mi ne kadar sürdü ameliyat sütun geldi mi hemen çok soru sordum
Tebrikler cnm.nasıl geçti sonda nasıldı hemen ayildin mi ne kadar sürdü ameliyat sütun geldi mi hemen çok soru sordum
Kızlar iyi geceler..Bu sabah 8de yatis yaptim..10 da bebisimi kucagima aldim çok şükür..Genel aneztezi oldum..gayet kolaydi..tek sıkıntım gaz sancisi..karnım şiş hala gazdan dolayi..Darisi bekleyen annislerin başına..
Aynen hayirlisiyla kolayca almayi nasip etsin rabbim inşallah.yarin beklenen tarih geliyor galiba doktorunuz çağirdimi o gūneAramız çok yokmuş sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizde bekliyoruz bakalım kızımızı
Bende kan silandirici kullaniyorum doğum sancisi oldugu gūn vurma dedi igneyi doktorum.bende gece yapiyorum.benimde ilk dogumda nişan geldi o gece doğurdum.bence sancilari takip et ve vurma iğneyi.bir kac saat gecikurse bisey olmuyorO zaman bu şey büyük ihtimalle nişan yani. Ben kan sulandırıcı kullanıyorum iğnemi hep gece yaptım doktor sancın olunca bırak iğneyi dedi ve şuansa biraz belim ağrıyor bu doğum sancısı mı bilemedim böyle başlar diyorlar ben suni sancıyla doğurmuştum bunları hiç yaşamadık acaba iğneyi vurmasam mı bugün karasız kaldım
Hiç sancım yok duş aldım uzandım sıfır ağrı suda yok vurdum zaten 2 saat oldu sanmıyorum bu ağrısızlıkta doğum olabileceğini nişan bile gelmiş olması heyecanlandırdı beni ama ilkimde ne sancı ne açılma ne nişan hiç bir şey yoktu inşallah bu daha kolay doğar bekletmez ve müdahale gerekmez.Bende kan silandirici kullaniyorum doğum sancisi oldugu gūn vurma dedi igneyi doktorum.bende gece yapiyorum.benimde ilk dogumda nişan geldi o gece doğurdum.bence sancilari takip et ve vurma iğneyi.bir kac saat gecikurse bisey olmuyor
Iyi ozaman dinlen.eğer o nişan ise 24saat içinde doğarmiş bebek haberin olsun.hayirlisiyla mūdahalesiz kurtarsin rabbim hepimiziHiç sancım yok duş aldım uzandım sıfır ağrı suda yok vurdum zaten 2 saat oldu sanmıyorum bu ağrısızlıkta doğum olabileceğini nişan bile gelmiş olması heyecanlandırdı beni ama ilkimde ne sancı ne açılma ne nişan hiç bir şey yoktu inşallah bu daha kolay doğar bekletmez ve müdahale gerekmez.
İnşallah zaten günü doldu sayılır gelsin minik prenses de sağ salim başkaca bir derdim yok iyi geceler rabbim hepimizi sağ salimkavuştursun inşallahIyi ozaman dinlen.eğer o nişan ise 24saat içinde doğarmiş bebek haberin olsun.hayirlisiyla mūdahalesiz kurtarsin rabbim hepimizi
Bugun dogumhanede nstye girdim. Normal dogum yapan birinin sesleri beni cok korkuttu. Korku filmi gibi bir ciglij ve dayanamiyorum artik diyordu.
Gectigimiz pazar ben de nst ye gittim. Ayni olaya sahit oldum. Dedim ki allahtan sezeryan olucam. Ruyalarima girdi resmen: (
Ya siz neden bizi korkuyuyosunuz :)
Normal doğum zor evet. Sezaryeninde sonradan ağrıları var. Allah herkese kolaylıkla doğum nasip etsin. Normal doğum avantajları çok fazla. İnşaallah isteyen herkese Rabbim sağlıkla normal nasip etsin.
. Tek kelimeyle korktumArkadaşlar siz nasıl olacağına inanırsanız vücudunuz doğuma nasıl inanıyorsa öyle olur doğum. Burada çok güzel doğum hikayeleri anlatanlarda oldu bunlardan biride bendim ilk kızımı 5 saat gibi kısa bir sürede üstelik hiç ağlayıp bağırmadan kucağıma aldım sadece siz doğumunuza bebeğinize ve vücudunuza güvenin Allah öyle bir mekanizma vermişki o vücut doğru yolu gösterir bebek o yolu ilk kez geçecek olmasına rağmen nasıl hareket etmesi gerektiğini bilir. Elbette her doğumunun zor yanı olabilir sezaryeninde normalinde ama normal doğumdan yarım saat sonra her işinizi ağrısız sızısız görebiliyorsunuz bu da ayrı bir güzel tarafı...
canım bu biraz hastaneyle alakalıTebrikler cnm.nasıl geçti sonda nasıldı hemen ayildin mi ne kadar sürdü ameliyat sütun geldi mi hemen çok soru sordum
Ben ilk alttan muayenemi 15 gun once oldum 3cm aciklik vardi hafif de sancilar sonraEn son 2bucuk hafta önce alttan muayenem vardi yumuşama var sadece doktorum.zîrt bîrt alttan bakmayi sevmiyor.haftada 2defa nst için çagiriyor. Peki sizde durumlar ne?
Bnm yaklasik 15gun once 3cm acikligim wardi hafif hafif de sancilar aciklik hala ayni ama sanci yok hic 40 dolsun belki 41i bekleyip suni sanci olabilir oda olmadi malesef sezaryene donebilir bilemiyorum... Hayirlisi ..En son 2bucuk hafta önce alttan muayenem vardi yumuşama var sadece doktorum.zîrt bîrt alttan bakmayi sevmiyor.haftada 2defa nst için çagiriyor. Peki sizde durumlar ne?
Rahimde 3cmlik bir acilma var acilma derken onu kasttetmistim. Ultrasonda belli olurdu bnce suyun azalsa ama kontrol edersnz sik sik hatta su eczanelerde altest mi ne su gelince renk degistiren pedler var onlardan alabilirsinzBende de var. Durduk yere birden bir ates basiyor sanki altima odun atmislar gibi deliriyorum resmen 5 dk icinde geciyor ama.
Aciklik derken nasi bisi oldu?
Bende de sabahtan beri akinti var. Su gibi akinti var ama cok degil. Sabah camasirim islandi. Doktora gittim alttan muayene yapti ve ultrason suyun gelmis gibi degil ama kontrolde tutmak lazim dedi nstte sanci yoktu oyle heyecanla bekliyoruz. Boyle birsey yasayan var mi??
Bende sancıda yokki :) gayette iyiyim Allah herkese kolaylık versin son anakadar belli olmuyor sonuçta
Bende sancıda yokki :) gayette iyiyim Allah herkese kolaylık versin son anakadar belli olmuyor sonuçta
Genel anesteziydi hastane hoşaf verdi ne verirseler sadece onlari yedim.Allah analı babalı büyütsün canım, Allah şifa versinn. Anestezi şeklin nasıldı? Şekersiz kaysı hoşafı hazırlatcam ben gaz için. Sende söyle çok ii geliyormş
Benimkilerde yara oldu bebege mama takviyesi yaptik nasil gecer bilmiyorum. Lanolinde kullandim diger kremleride dikis yerimden fazla aci oluyorBen de tek kullanımlık lohusa kilodu ve ped kullanmıştım. Lastiğinin gevşek oluşu ve hafifliği çok rahat ettirdi beni. hem gecelik hem pijama götürdüm ama gecelik daha pratik oluyor pijama kullanmadım.
Utanma Çekinme diye bir şey kalmıyor. Hatta ilk zaman bebeğim göğsümü tutabilsin diye görümcem göğüs ucumu az çekiştirmedi. ben artık göğüsler dışarıda dolaşıyorum.
Canım burada bir ara soğan basmaktan bahsetmiştim. Bende çok işe yaradı şükür göğüslerimle ilgili bir sıkıntım olmadı. İlk zaman bebeğim yakalayabilsin diye çekiştirmemize rağmen acım ağrım olmadı. Soğan şimdi işe yarar mı bilmiyorum ama %100 doğal olan kantaron yağı, hindistancevizi yağı ve gülsuyu işine yarayabilir.Benimkilerde yara oldu bebege mama takviyesi yaptik nasil gecer bilmiyorum. Lanolinde kullandim diger kremleride dikis yerimden fazla aci oluyor
Bence gidin her ihtimale karşı.Günaydn . Birşey sormak istiyorum . Cuma akşamı kahverengi akntm oldu doktor büyük ihtimal nşandır dedi. Su ağrı kanama yoksa bekle dedi. Dün sırtıma ve bacaklarıma yayılan bir bel ağrısı başladı. Kasılmalarm var ama düzenli değil. Doktorum yurtdışında bu akşam dönüyo. Acaba nst çektirsemmi beklesemmi bilemedimçarşamba sezeryan günümüzdü ama beklemicek galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?