2016 Aralık Anneleri

Kızlar merhaba, ben şuan 38.haftadayım.bende aşırı derecede ateş basması var terlemiyorum ama çok ateş basıyor.sizde de oluyor mu.bu kış gününde evde atletle dolaşıyorum

Kızlar merhaba, ben şuan 38.haftadayım.bende aşırı derecede ateş basması var terlemiyorum ama çok ateş basıyor.sizde de oluyor mu.bu kış gününde evde atletle dolaşıyorum

Hem de ne ates. Disarda kar yagiyor ben sakir sakir terliyorum. Annem ve k.validem donacaksin giyin diye bagiriyor. Giyinsem sanirim havale geciririm.

Bende de var. Durduk yere birden bir ates basiyor sanki altima odun atmislar gibi deliriyorum resmen 5 dk icinde geciyor ama.
Bendeeee varimmmm :)))
Heyecanla beklioruz biara aciklik olunca hemen gelcek sandik ama hayirlisi beklemedeyiz :)
Tez zamanda kucağımıza alırız inş hepimiz :)
Aciklik derken nasi bisi oldu?

Bende de sabahtan beri akinti var. Su gibi akinti var ama cok degil. Sabah camasirim islandi. Doktora gittim alttan muayene yapti ve ultrason suyun gelmis gibi degil ama kontrolde tutmak lazim dedi nstte sanci yoktu oyle heyecanla bekliyoruz. Boyle birsey yasayan var mi??

Canim gozun aydin. Ne mutlu saglikla dogmus kuzucuk. Gulee gule buyutun ins canim. Cok sevindim. Neden bilmiyirum ama sanki yasadiklarinin aynisini bende yasayacakmisim gibi geliuor. Pazartesi 41+1 artik son kontrolum olacak. Duruma gore dr um suni verecek yada sezeryana alacak. Bebek en son hala inmemisti kanala. Sancim belirtim de yok. Sen suni sancilari nasil hissettin? Herkeste farkli olur biliyorum ama. Insallah sonunuz guzel olur. Rabbim hepimize hayirlisini nasip eysin

Kizlaar artik cok skikdim dogsun istiyorum oglum. Sabahtan beri dans ediyorum spor yapiyorum tetiklensin diye. Sadece belim agridi boyle belime sicaklik geliyor okdr. Hic sancim olmadi simdiye kdr nasil bir his onuda bilmiyorum. Benim genelde karnim sertlesiyor oglum icerde tepindigi zmn. Buda bir sancinidir ? Bacaklarim sizliyor resmen. Belimden bacaklarima dogru sizi yayiliyor. Ayni adet oncesi gibi.

Selam anneler..doğum yapanlar gözünüz aydın bekleyenler içinde Allah bi avazda kurtarsın =) size bi sorum olacak istanbul Avrupa yakasında hastane onerileriniz ve fiyat bilgisi istiyorum kısmet olursa normal doğum istiyorum

Bende de vardi ve herkes lohusaligin da böyle gececek diyip korkutuyodu. Ama dogumdan sonra bir hafta icinde gecti cok sükür. Hamileligim boyunca sicakla savastim. Üsümeyi özleyecegim aklima gelmezdi.

Kızlar bende sezaryenle doğum yapıcamda ameliyat sonrası çorba olarak ne içtiniz gaz yapmaması için beslenme şekliniz nasıldı tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…