2016 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun. Benimkiler vajinal varis çok bariz belli malesef doğumdan sonra geçermiş. Şimdi bişi yapılamıyo.

Öncelikler değişince utanılmıyor demek ki :) Teşekkürler cevap için bu arada, ben bir gecelik daha bulundurayım zira var olan beyaz çok kullanışlı olmayabilir.

Kızlar tek kullanımlık kilot ve pedleri nerden temin ettiniz? İçinde 1 er adet mi daha fazla mı var?

E bebekte, joker de vb yerlerde bulunuyor. Ben tek kullanımlık külotu joker den aldım, içinde 3 tane vardı. Yeterli olur mu bilemiyorum. Ped ise normal pedler yetmez mi acaba, illa depend gibi bir hasta bezi almak gerekir mi hiç bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlara soruyorum :)

Herkesin haberlerini okuyorum üçüncü anneligim olsada ilk gibi heycanliyim ....Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasin sağlıkla huzurla buyuttursun ....gün sayiyorummmm....hem heycanla hem korkuyla ....dua edin kolayca carcabuk kucagimiza alalım bekleyen herkes

Evetttt yazma sirasi bize geldii :) kizlar csrsamba gunu yatisim yapildi. Hicnir belirtim yoktu dogum icin 40 haftam doluyordu ve bende tansiyon seker sinirdaydi. Gittigim sabah ebe alttan muayemi yapti, acilma yok bebek yukarda kanala inmemis dedi, sonra kendi doktorumda aynisini soylediler ve suni sanci baslatildi, em son 100e cikardilar dozunu ama nstde 50yi gecmedi ve ben cok az agri hissediyordum 10 saat suni sanci sanici acilmam gene yoktu ve kanala inmemisti. O aksam suniyi kesip kendi samcilarimi ttakip ettiler. Sabaaha kadar sancilar 20e indi. Sabah gene suni takildi
2 saat sonucu acilma gene olmayinca be bebek kanala inmeyince sezeyana alindim . Persembe gunu yani 15.12.2016 saat 11de kizim dogdu. Spinal sezeryan oldum, kilomuz masallah 3680 gr boyumuz 52cm teyzelerimiz. Doktorumuz kilo konusunda 12den vurmus ultrasonda dogru bilmis. Bugunde cikisimiz verildi evimize geldik bin sukur. Biz ilk gun sadece kolostrum emdik ama sonra emme problemi yasadik benimde sutum gelmedi sonra mama takviyesi ile emzirme ile devam ediyoruz. Kizlar her gordugum.hamileye tek duam Allah kolaylik versin cidden surec uzun dogum beklemek zor ama evlat oldumu cok ama cok farkli bir duyguymus cidden.

Ben sezeryan oldum daha ayilmadan cocuk bezi koymus hemsireler. Beni giydirirken de depend giydirdiler ama icine yine cocuk bezi koydular cünkü egilip kalkmak mümkün olmuyo cok. Tek kullanimlik külotlarin icine de cocuk bezini koyabilirsin ayni sey oluyo. Simdi sezeryan olsam almam depend açikcasi. Ilk iki günden sonra da normal pede gectim zaten. Kanama durumu herkeste farkli olur tabi.

Çok sevindim canım Allah bağışlasın maşallah yavruya da.nasıl hastaneden memnun kaldın mı.ameliyatı kim yaptı?sipinali tavsiye ediyormusun? benim de kısmetse çarşamba

Ayaklarını kaldırıp indirmek zor olduğundan ve sonda takılı oldupundan gecelik daha kolay geldi bana, benim iki geceliğim ve pijamam hep beyazdı. Daha dikkatli olsam tek gecelik yeterdi aslımda ama ikinci yürüyüşe çıktığımda sondanın etrafında biriken kan sızdırmış batırınca değiştirmek zorunda kaldım.

Hastaneden içinde pamuk olan büyük pedler verdiler ben dependin içine omlardan koydum iki günde 8 tane değend kullandım. Kullan at bez de almıştım ama depend tamamen sardığı ve külot gibi olduğu için bana çok rahat geldi, kullan at külotlara gerek duymadım. Zaten 3.günden itibaren normal pede geçtim.

Kayınvalide görümce falan görmüyor gözü insanın emzirirken hatta süt gelsin diye herkes memene bir şekilde dokunuyor ama erkek misafir de geliyor illa ki onların yanında emzirmek için önlük süper, bir de ilk günler ben hareket kısıtlılığından dolayı çok zorlandım bebeğe emme pozisyonu verirken, emzirme yastığı çok işe yaradı.

Allah sağ Salim kucağına almak nasip etsin inşallah :) annelik çok güzel gerçekten, hayırlı doğumlar şimdiden

Çok geçmiş olsun. Benimkiler vajinal varis çok bariz belli malesef doğumdan sonra geçermiş. Şimdi bişi yapılamıyo.
Doktorda benımkıne öyle dedi .Geçer inşallah. Doğumdan sonra birde bununla uğraşmayız.bebegin çok mu aşağıda.benim üst tarafta hiç göbek yok ne varsa aşağı tarafta dizlerimin üstüne yigiliyor diyebilirim.sebebini buna bağlıyorum ben

Çok sevindim canım Allah bağışlasın maşallah yavruya da.nasıl hastaneden memnun kaldın mı.ameliyatı kim yaptı?sipinali tavsiye ediyormusun? benim de kısmetse çarşamba

Amin canim cok sagol. Hastaneden benn memnun kaldim, herkes cok ilgiliydi, zaten muduriyetten gelip memnuniuyet durumunu sordular. Ameliyatimi damlanur hanim yapti ve cok ilgilendi sagolsun.spinalde tavsiye ederim bebegini ilk senin gormen cok guzel :)

GöZün aydın canım. Allah miniğine anne babasıyla birlikte uzun güzel ömürler versin.

Gunaydın kızlar tek tek alıntı yapamıyorum doğuran tüm taze annelere hayırlı olsun bol bol sütleri olsun inşallah

Ben büyük beden iç çamaşırı laldm, normal orkid gece almıştm ilk 1 2 gün yoğun olabilirmiş bana hasta bezi yerine çocukbezi de koyabilirsn demişlerdi belki 1 2 tane kullancaz bende hasta bezi almak istemedim o yüzden

Şimdi bende son kontrolden çıktım.damlanur hanım spinali tavsiye ederim dedi ama anestezi uzmanı belirleyecek dedi.hakkımızda hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…