Sağol canım Allah razı olsun. Evet vulvadaydı benimki de 5,5 aylıkken pırtladı dier aylarda aşağı doğru yayıldı, perine bölgeme kadar indi. Nohut gibi şişlikler şeklinde benimki inş doğumdan sonra geçer. Bi arkadaşla konuştum onda da varmış normal yapmış ama hiç de bişi olmamış geçmiş sonra. Benim de ağrıyor bazen özellikle sabahları iğneler batıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Size de hayırlı doğumlar dilerim Rabbim sağlıkla bebişiniz kucağnıza almayı nasip etsinRabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Varis demişsiniz vajinal varis mi? Benim hem kasıkta hem alt dudak bölgesinde çıktı. Şişti bayağı. Doğumuma 2 ay var ağrı da yapıyo. Nasıl olcak bilmiyorum.
Amiiin. Allah razı olsun. Benim şuan sol kasık ve sol dudak şiş. Aşağılara inmedi henüz tabi belli olmaz 2ay var. Rabbim sğlıkla ne şekilde olucaksa öyle doğum nasip etsin. Normal isterim ama diretmem.Sağol canım Allah razı olsun. Evet vulvadaydı benimki de 5,5 aylıkken pırtladı dier aylarda aşağı doğru yayıldı, perine bölgeme kadar indi. Nohut gibi şişlikler şeklinde benimki inş doğumdan sonra geçer. Bi arkadaşla konuştum onda da varmış normal yapmış ama hiç de bişi olmamış geçmiş sonra. Benim de ağrıyor bazen özellikle sabahları iğneler batıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Size de hayırlı doğumlar dilerim Rabbim sağlıkla bebişiniz kucağnıza almayı nasip etsin
İnş canım Allah gönlüne göre versin, korkutmiim herkeste aynı olmaz tabi ama son aylarda çocuk da ağırlaşınca yayıldı aşağı doğru benimki. Benim sağ taraf aynı senin tarif ettiğin gibi bacağımda da bişi yokAmiiin. Allah razı olsun. Benim şuan sol kasık ve sol dudak şiş. Aşağılara inmedi henüz tabi belli olmaz 2ay var. Rabbim sğlıkla ne şekilde olucaksa öyle doğum nasip etsin. Normal isterim ama diretmem.
Yeterince korkuyorum rahat ol Hayatımda ilk defa gördüm yaşadım. İnşaallah doğumdan sonra ikimizinde düzelir. Haklısın ağırlaşınca yayılıyo. Bacaklarım için varis çorabı giyiyorum. Giymesem onlarda şilebilirdi.İnş canım Allah gönlüne göre versin, korkutmiim herkeste aynı olmaz tabi ama son aylarda çocuk da ağırlaşınca yayıldı aşağı doğru benimki. Benim sağ taraf aynı senin tarif ettiğin gibi bacağımda da bişi yok
Canım bende normalden hep korktum dr ilerlemezse kesiğe engel olmazsa normali deneriz demişti sezaryen netleşene kadar stresteydim ya patlarsa die. 4 5 dr gezdim kalp damar en son prof a kadar hepsi çorap verdi. 2 3 kez giydim orama hayrı olmayınca giymedim bacağmda olmadı şükür. Benim de başıma ilk kez geliyor ve ilk gördüğümde ağlicaktım bu neee dieYeterince korkuyorum rahat ol Hayatımda ilk defa gördüm yaşadım. İnşaallah doğumdan sonra ikimizinde düzelir. Haklısın ağırlaşınca yayılıyo. Bacaklarım için varis çorabı giyiyorum. Giymesem onlarda şilebilirdi.
Ewt sadece yara cnm baska ne oluyoki. ? Bole kanamis da kan orda kalmis gbi kirmizi kirmizi beyaz beyaz iste yara yani.O göğüs kalkanı çözer, bi de ya krem yada uygun gördüğün bişeyi sür. Benim yara 1 ay sürmüştü sanırım, çaresini bulana kadar. Mastitden kalan hassasiyet birkaç ay devam etti ama o çok acı vermiyordu. DEĞIşik pozisyonlarda emzirme ile geçti o da sonunda. Sadece yara var di mi?
Yok yok cnm emzirmez olurmuyum emziriyorumEdiz Enesin Annesi emzirmezsen daha kötü olur. süt birikir tıkanır enfeksiyona dönüşür. Emzirmeye ara verme sakın
Cnm ilk zaten ameliyatta sonrakini hstanede cikardi ebe su gecirmez aldik onu yapti banyo yapiyim die. Ustelik soyle bise oldu esim aldi geldi oda yanlismis su geciren vermis eczane hem onu yapistirdi hemde dogru olanini aldik onu yaptilar 2 tane yani gunahim neyse artikcnm amelıyat bandın alınırken agrı oldumu
Bu arada aklıma geldi paylaşmak istedim bana ekstradan Lazım olan şeyleri.
Hastane çantasına sadece kendiniz için süslü terlik koymayın, biri sizin biri refakatçiniz için plastik terlik de koyun. Manuel meme pompası almıştım ben iyi ki onu götürmüşüm dedim ilk gün süt hemen geldi. Bir iki tane su bardağı, havlu götürün mutlaka. Sezaryen olacaksa emzirme yastığı çok işe yarayabiliyor. Ben onsuz emziremedim mesela. Bir de göğüs ucu küçükse, içeri kaçıksa aventin meme ucu çıkarıcısı çok rahat ve pratik, çok işime yaradı ama onu hastanede yatarken almak zorunda kaldık emzirme hemşiremizin önerisiyle. 2 gecelik bir sabahlık bir pijama, bir yelek, çorap, patik ve depend hasta bezi yeterli geldi. Bir de ben daha yeni aldım ama keşke hastanede de olsaydı dedim, ziyarete gelenlerin yanında da emzirmeye devam edebilmek için emzirme önlüğü süper bir icatDoğumu bekleyen arkadaşlara önerilerim bunlar
Doğum yapan ve meme ucu yarası olan varsa da Lansinoh bana hikaye gibi geldi, hem acısını alan hem de yarayı önleyen tahinin üstündeki yağ çok iyi geldi, tabii Allah muhtaç etmesin kimseyi ama olur da yaşarsanız çok işe yarıyor
Bu arada aklıma geldi paylaşmak istedim bana ekstradan Lazım olan şeyleri.
Hastane çantasına sadece kendiniz için süslü terlik koymayın, biri sizin biri refakatçiniz için plastik terlik de koyun. Manuel meme pompası almıştım ben iyi ki onu götürmüşüm dedim ilk gün süt hemen geldi. Bir iki tane su bardağı, havlu götürün mutlaka. Sezaryen olacaksa emzirme yastığı çok işe yarayabiliyor. Ben onsuz emziremedim mesela. Bir de göğüs ucu küçükse, içeri kaçıksa aventin meme ucu çıkarıcısı çok rahat ve pratik, çok işime yaradı ama onu hastanede yatarken almak zorunda kaldık emzirme hemşiremizin önerisiyle. 2 gecelik bir sabahlık bir pijama, bir yelek, çorap, patik ve depend hasta bezi yeterli geldi. Bir de ben daha yeni aldım ama keşke hastanede de olsaydı dedim, ziyarete gelenlerin yanında da emzirmeye devam edebilmek için emzirme önlüğü süper bir icatDoğumu bekleyen arkadaşlara önerilerim bunlar
Doğum yapan ve meme ucu yarası olan varsa da Lansinoh bana hikaye gibi geldi, hem acısını alan hem de yarayı önleyen tahinin üstündeki yağ çok iyi geldi, tabii Allah muhtaç etmesin kimseyi ama olur da yaşarsanız çok işe yarıyor
Aynen katılıyorum canım. Bende ağlayacaktım korkudan bu ne diyeEsencan canım ilk gebeliğin mi? Cinsiyeti ne?
Evet malesef müdahale edemiyorlar. İlaç bile vermedi doktorum. Sen herhangi bir ilaç kullandınmı vajinal varis için?Canım bende normalden hep korktum dr ilerlemezse kesiğe engel olmazsa normali deneriz demişti sezaryen netleşene kadar stresteydim ya patlarsa die. 4 5 dr gezdim kalp damar en son prof a kadar hepsi çorap verdi. 2 3 kez giydim orama hayrı olmayınca giymedim bacağmda olmadı şükür. Benim de başıma ilk kez geliyor ve ilk gördüğümde ağlicaktım bu neee die
Ben de tek kullanımlık lohusa kilodu ve ped kullanmıştım. Lastiğinin gevşek oluşu ve hafifliği çok rahat ettirdi beni. hem gecelik hem pijama götürdüm ama gecelik daha pratik oluyor pijama kullanmadım.Merhaba ben de sezaryen olacağım. Sezaryen sonrası gecelik mi pijama mı daha rahat oldu sizin için? Ben bir tane beyaz gecelik almıştım. İki tane de pijama var. Gecelik gerekir mi koyu bir renk daha? Bir de tek kullanımlık lohusa kilolu aldım 3 lü bir pakette. Yeterli olur mu? Depend hasta bezi çok gerekli mi? Sayı olarak çok vardı içinde kullanmazsam yazık olur diye tereddüte düştüm. Emzirme konusu ise kafamı çok kurcalıyor gerçekten kayınvalidem gorümcemin yanında çekinirim gibi. Çıkmalarını beklemek de abes olur , diyemem. Önlük güzel fikirmiş. Kullanımı pratik mi, ameliyatlı iken rahat takabilir miyim? Çok sordum tecrübelerinize istinaden :))
Yok canım gebelikden dolayı sana hiçbişi yapamayız dediler ilaç da vermediler. Dr.lar zaten muayne etmedi ultrasyon sonuçlarına göre yorum yaptılar. İlk kadın doğumcm da aynışekilde davrandığıve muayne bile etmediği için bıraktm onu. Şimdiki druma geldim, direk ben demeden bakayım dedi ve o da şok oldu...Evet malesef müdahale edemiyorlar. İlaç bile vermedi doktorum. Sen herhangi bir ilaç kullandınmı vajinal varis için?
Allah analı babalı büyütsün canım, Allah şifa versinn. Anestezi şeklin nasıldı? Şekersiz kaysı hoşafı hazırlatcam ben gaz için. Sende söyle çok ii geliyormşKizlar sabah sezeryanla kizimi dogurdum suan gaz agrisi disinda cok iyiyim. Allah hepiniza nasip eder insallah
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Gözünüz aydın.Kizlar sabah sezeryanla kizimi dogurdum suan gaz agrisi disinda cok iyiyim. Allah hepiniza nasip eder insallah
Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Varis demişsiniz vajinal varis mi? Benim hem kasıkta hem alt dudak bölgesinde çıktı. Şişti bayağı. Doğumuma 2 ay var ağrı da yapıyo. Nasıl olcak bilmiyorum.
Sende taaa bu kısımları düşünme bence.dogum yapacaksın bi bant ne olaki. az cesaretcnm amelıyat bandın alınırken agrı oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?