2016 Aralık Anneleri

Anladım canım zaten herşeyim hazır olsun her ihtimale karşı dedi demek ki bu yüzden...çünkü belki suyum gelecek sancılarla gideceğim ama çatı dar ya da Bebek iri hemen sezeryana alacak o zaman...beklemekten başka yapacak birşey yok şu an çok teşekkürler cevabın için..

Peki agrin çok oldu mu cnm ne zaman ayaklandin bir de hastaneye giderken şunu yap şunu unutma dediğin birsey var mı? ?
Ben memnun kaldım canım anestezi ekibi çok iyiydi rahatlattilar beni epey.Çünkü ben acil sezaryene alindim bebegim kaka yapmıştı ve nst de bi an kalp atışını alamadık ben onu görünce tansiyon tavan yaptı zaten.Sonra elde taşınan bi alet vardı onla aldilar kalp atışını ameliyathaneye inene kadar dinlettiler bana rahatlatayim diye.
Spinal olduğum için hemen su kahve ve bitter çikolata yiyebildim.Baş ve bel ağrım hiç olmadı bikac günde bir boyun ağrısı oluyordu ama ondan mi bilmem sadece cok titriyordum çıktığımda cenem çıkacak gibiydi.
Hemen o gün tek seferde kalkabildim gaz da cikarabildim.Ertesi gün yatağın kenarina tutunarak kendim kalkip bebegimi emzirip lavaboya gidebiliyordum.Ben cabuk ayaklandim.Senin de çok rahat geçer inşallah.

Kizlar ben de 37+4gunluk hamileyim haftaya cumartesi sezeryanim var ama felaket grip oldum ilacta icemiyorum her yerim agriyor bebek de az hareket etti bugun bir haftada ayaklanir miyim ya cok korkuyorum

Cok uzuldum cok gecmis olsun. En kisa zamanda toparlanirsiniz isallah. Yurtdisinda maalesef katilar sezeryan konusunda.
Cok tesekkurler. Isallah bizde saglikla kavusalim minnoslara.
Kizlar birazdan evden cikiyoruz 10 da sezeryanim var genel anestesi ilk dogumum bana dua edin korku ve endise kapladi icimi butun gece uyuyamadim heycandan allah hayirliysa girip hayirlisiyla kizimla cikmayi nasip eder insallah...
Merak ettim nasil gecti naptiniz?
Ben aldim ondan. Peki nasil kullaniliyor? Ucuna lansinoh surupmu onu takicaz? Yoksa onu takinca hicbisi surmicez mi?

Bugun benimde dr kontrolum vardi. Nst ve ultrason bakildi. Su an icin beklemeye devam. 30.12 tarihine dek normal dogum icin beklemedeyiz. Ama gunasimina kalsin istemem dedi doktor. 40. Hafta sonrasina kalirsa bakalim ne olucak.

OTE="blgsdr, post: 49314943, member: 618255"]Ne zamana dogum.drun tahlil istemistir istemediyse anestezi ister[/QUOTE]Allah nasip ederse 2 0cak sezaryen

Kızlarr bugün bende dr,daydm. Çatı muaynesi olduk zaten benim varis filan sıkıntıydı çatı da darmış.
26 aralıkta sezeryan olcam Allah kısmet ederse çok heyecanlandım Yaf ama dr epudrale gerek yok hem iğnesi daha kalın üzerinde hortum filan spinal yeter dedi kafam karıştı nese anestezi için nasılsa isticek dedi tahlil verdi daha gelmene gerek yok haftaya anesteziyle görüşcksn dedi bakalm

Tahinin üstünde biriken yağ, bide ayva cekırdrğini bı gece suda beklet jel halıne geliyor onu sür bide kendı sütünü lansinoh krem dışında benım bildiklerim bunlar
Tahini bnde eski kk dan okudum.lansinohun faydasi yok gbi olan yaraya.
Gogus pedi ilk gun koymustum cnm sonra koymadim. Bebegim epey sık emio cok sukur olsun tabi.bi suru sey okudumda hangisini yapcm birine krar vermek lazim bi arkadasim karbonatli su dedi onu yaptim. Bugun kontrol vardi soledim garmastan yazdi onu aldim once karbonatli su ile sildim sonra kurudu krem surdum kalkan koydum bakalim ins gecer.
Dikkat ediyim bunada cnm
Amin cnm ins.

Canim sen spinal mi oldun genel mi
Canm ben ameliyathaneye gittigimde sancidan bagriyodum iki dkkaya bi sanci geliodu elimi ayagimi tutmaya calisiolar bi taraftan ben duramiom bi taraftan dr um sordu spinalmi die anestezi uzm.nina oda bu halde spinal olmaz zaten dedi. Genel oldum.
Onuda yapiorum cnm suruyorum falan ama aciyo baya verirken canimdan can gidio ozellikle sol taraf. Simdi sagli sollu emzirdigim icin sag emio sira sola geldiginde oooo mahvoluyorum.

Kizlar biz bugun 3 gunluk olduk bile ne zamandir nasildi derken gecmis bile. Valla bazen 1 bardak su icemiorum. Anneme diorumki bana deseler bugun napti die enesi emzirdim derim dedim :) baska bise yapmiormki.
Bugun kontrolumuzz vardi. Isitmeden gecememisti hastaneden cikarken gene gecemedi kulagina su gidermis ondanmis. Kgmuzda dogdugunda 3.650 cikarken 3.470 bugunde 3.590 cikti. Cocuk dr.muz muayene etti skintisi yok kg almaya baslamis mamaya gerek yok dedi. Sarilik testi yapildi 10 cikti 3 gunlk bebeklerde sinir 15 risk yok cok az var olmasi gerektigi kadar dedi. Benimde ameliyat bantim alindi ultrasonla bakildi temiz ciktim. Skintim yok. Bizdn haberler bole. Gece bebisim saat basi alarm gbi kendj uyanio emio yatio :) anne olmak muhtesem bise. Zaten bebek asigiyim bole bi anne olcagimi biliodum ama asik oldum ogluma bi lokmada lokum gbi yutasim gelio :))

Ne zaman gecio acaba devamli emzirmeye devam ettigimiz surece gecermikj bilmiorum

Ne zaman gecio acaba devamli emzirmeye devam ettigimiz surece gecermikj bilmiorum
O göğüs kalkanı çözer, bi de ya krem yada uygun gördüğün bişeyi sür. Benim yara 1 ay sürmüştü sanırım, çaresini bulana kadar. Mastitden kalan hassasiyet birkaç ay devam etti ama o çok acı vermiyordu. DEĞIşik pozisyonlarda emzirme ile geçti o da sonunda. Sadece yara var di mi?

Kizlar birsey sorcam benim gyno.ferro sanol kullanıyordum bitti ilacim.persembe günü sezeryan olucam ya alsam mi ilaç gerek var mı sizce kalsiyum u içiyorum suan

Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Varis demişsiniz vajinal varis mi? Benim hem kasıkta hem alt dudak bölgesinde çıktı. Şişti bayağı. Doğumuma 2 ay var ağrı da yapıyo. Nasıl olcak bilmiyorum.

Kizlar birsey sorcam benim gyno.ferro sanol kullanıyordum bitti ilacim.persembe günü sezeryan olucam ya alsam mi ilaç gerek var mı sizce kalsiyum u içiyorum suan
Doğumdan sonra da kan ilacına devam et diyorlar. Alabilirsin yani zaten devam edilecek. Herkese aynı mı bilmiyorum

cnm amelıyat bandın alınırken agrı oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…