- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
Canm sondaya takilma bak ben normal dogum beklerken birden sezeryana donmek zorunda kaldim ve sezeryan aklimda yoktu hic bi ayrintisi hakkindada arastirma falan yapmamistim. Sonda monda nedir nasi yapilir falan blmiodum. Ebe geldi hortum falan o ne dedim sonda diyince uyutunca yapsaniz dedm olmaz dedi. Konusrjen bi anda takti bitti yani. Kaldiki ben kan gorunce bayilan biriydimm bunlari bn atlsttiysam herkes atlatir takma kafana :)Kimse yok mu kızlar tecrübeliler??
Gozun aydin tatlim. Allah sifa versin bebegine bise olmaz ins meleklere.. gule gule buyut bebisi :)Iyi geceler kizlar oglen 12.20 de kizimiz kucagima aldim zor bir dogum.oldu acilmam hizloydi fakat masa sa ikinma.ve benegin inmesi.zor oldu ama.hamd.olsum gecti gitti kizim i 1 st yogun bakim.aaldilar kanalda morarmis ti ve kollarinda dokntu seklinde dere kabarmasi olmus ama.sukur i cikti dr p tesi 3600 demisti 52 cm de boy ama kizimin minigim 3180 gr ve 50 cm boy la geldi dunyama hamd olsun saglikli olsunda gerisi bos benimde 3.4 dikisim var.ama insl iyiyim kendi isimi hallediyorum cok sukur sutumde az az gelmeye basladi dua ile darisi tum.bekleyenlere
Kizimin burun tikanikligine benzer seyi var.yrm st gene yogun b.goturduler ustunu fazla ortmememi morarma aninda direk hemsireye haber vermemizi soylendi insl.olmaz simdilik boyle uyandri emzir modundayim.korkudan uyuyamiyorum
Canım tecrübeli olanlarda yardımcı olsun ama ben doğal dan yana olduğum için araştırmalarım da soğanı kabuklu haliyle ortadan 2 ye bölüp göğüs de bekletilecek miş ama bu ilk önce sanırım şu an çok yaraysa canin acir. Ayva çekirdeği jeli duydum yaptım daha doğurmadım ama bakalım faydası olur INŞKizlarrrr gogus yarasinaa sifaaaaaaaaaaa lutfennn ??
Kızlar göğüs yarası malesef yanlış tutuş tekniğinden kaynaklanıyor.bazı hastanelerde hemşireler güzel öğretiyor bazıları pek umursamıyor.çocuk memeyi kapamamasında dolayı oluyor ister istemez.ama zamanla geçiyor benimde kızımda kanıyordu resmen.betanhen falan sürün emzirmenin önce sabunlu su ile temizleyin iyi geliyo yani bana iyi gelmişti.bi sorun hemşirenizeKizlarrrr gogus yarasinaa sifaaaaaaaaaaa lutfennn ??
Tahinin üstünde biriken yağ, bide ayva cekırdrğini bı gece suda beklet jel halıne geliyor onu sür bide kendı sütünü lansinoh krem dışında benım bildiklerim bunlarKizlarrrr gogus yarasinaa sifaaaaaaaaaaa lutfennn ??
Kizlarrrr gogus yarasinaa sifaaaaaaaaaaa lutfennn ??
Phillips Avent meme kalkani gunde 3-4 defa 30ar dk takıyorsun,hava almasini ve yaranın kurumasını sağlıyor.Kizlarrrr gogus yarasinaa sifaaaaaaaaaaa lutfennn ??
Ne çektim o yaradanKizlarrrr gogus yarasinaa sifaaaaaaaaaaa lutfennn ??
En iyisini etmişsinPhillips Avent meme kalkani gunde 3-4 defa 30ar dk takıyorsun,hava almasini ve yaranın kurumasını sağlıyor.
Ilk bebegimde cok cektim,denedigim tüm yöntemler arasinda tek isime yarayan bu oldu.
Su an kendisi hastane cantamda,Allah kullanmayi nasip etsin inşallah ☺
Canim sen spinal mi oldun genel mi@serpil89 sondayi hiç kafana takma canım ben sezaryene girdiğimde agliyordum bebeğin kalp atışları yavaşladı diye.Hiçbir şey hissetmedim bi ara dokunduklarini farkettim o kadar.
Ediz Enesin Annesi emzirirken dikkat et canım sadece ucunu verme bebeğin ağzına siyah kısmı almasini sağla iki parmaginla kenardan çek incelt o bölgeyi.Hemsireler sadece ucunu alırsa sürekli yara olacağını söylemişti bana.
Gözün aydın,hayırlı olsun. ALLAH sağlıkla büyütmeyi nasib etsin. Inşallah tez zamanda bütün endişe ve sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. Geçmiş olsun minik meleğe...Iyi geceler kizlar oglen 12.20 de kizimiz kucagima aldim zor bir dogum.oldu acilmam hizloydi fakat masa sa ikinma.ve benegin inmesi.zor oldu ama.hamd.olsum gecti gitti kizim i 1 st yogun bakim.aaldilar kanalda morarmis ti ve kollarinda dokntu seklinde dere kabarmasi olmus ama.sukur i cikti dr p tesi 3600 demisti 52 cm de boy ama kizimin minigim 3180 gr ve 50 cm boy la geldi dunyama hamd olsun saglikli olsunda gerisi bos benimde 3.4 dikisim var.ama insl iyiyim kendi isimi hallediyorum cok sukur sutumde az az gelmeye basladi dua ile darisi tum.bekleyenlere
Kizimin burun tikanikligine benzer seyi var.yrm st gene yogun b.goturduler ustunu fazla ortmememi morarma aninda direk hemsireye haber vermemizi soylendi insl.olmaz simdilik boyle uyandri emzir modundayim.korkudan uyuyamiyorum
Evet burda da facede ki grupta da cok yazdım cantaniza koyun mutlaka diye,gördüğüm ve tavsiye isteyen her hamileye yillardir tavsiye ederim ☺ çok cektim zamaninda çok.Ne çektim o yaradan
Doğumdan 2 hafta önce başladım kreme hiç bir şey fayda etmedi tahin yağı kantron zeytinyağı çay ağacı kremi ayva çekirdeği jeli yaptm
Her yöntemi deneyen biri olarak
Philips avent göğüs kalkanı
Sadece bu
En iyisini etmişsin
Keşke bende onla başlasaydım
Spinal oldum ama belden uyusturduktan sonra çok heyecanliyim diye hafif bi sekilde tamamen bayilttilar beni agzima hava taktilar çıkardıkları gibi ayildim bebegimi gosterdiler geri taktilar dikis kisminda tekrar geri cektiler öylece uyandim.Canim sen spinal mi oldun genel mi
Ya emin olmamakla birlikte söyle bi tahmin yapabilirim canım sancın geldiğinde açıklık olmuş mu diye bakıyor ya o Arada çatı genişliğine de bakabilir. Zaten çatı bakmak dedikleri 15 sn süren bişey. Baktı çatı dar sezeryana çevirir çok rahat. Zaten bi anda 8-10 cm açıklık olmaz nasılsaKızlar herkese merhaba doktorum geçen hafta haftaya çatı muayenesi yaparım demişti bugün de haftaya yapalım dedi nst de sancı çıkmadıçatım darsa ve sancılanırsam bu sürede ne yapılacak? Soramadım kendisine de çok yoğundu...
Peki agrin çok oldu mu cnm ne zaman ayaklandin bir de hastaneye giderken şunu yap şunu unutma dediğin birsey var mı? ?Spinal oldum ama belden uyusturduktan sonra çok heyecanliyim diye hafif bi sekilde tamamen bayilttilar beni agzima hava taktilar çıkardıkları gibi ayildim bebegimi gosterdiler geri taktilar dikis kisminda tekrar geri cektiler öylece uyandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?