2016 Aralık Anneleri

Cok sevindim canim hayirli olsun rabbim anali babali , saglikli huzurlu mutlu buyutmeyi nasip etsin.
Tum dogum yapanlarin allahim yardimcisi olsun. En buyuk gorev dogumdan sonra baslayiyir rabbim evlatlarimizi imanli guzel ahlakli ve vicdan/merhamet sahibi bireyler olarak yetistirneyi nasip eylesin.

Bugun hiç halim yok ama bel ve kasık ağrısı da bitti :/ gerçekten daraldim başına geleceğini bildiğin şeyi beklemek ne kadar zor muş ((((

Bisey sorcam hanimlar
sezeryan icinsabah 7 de yatisim yapilcak.
sacimi orgu yada fonleyip gitmek istiyodum ama sanirim birgun oncesinde yapmam gerekiyor.
erken oldugu icin.
hangisi daha kullanisli olur.
Saclarim belimde
ciktigimda bide sacla basla ugrasmak istemiyorum acikcasi.

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

:) Toplu olsa daha rahat etmez misin :/ saçın uzunmus

Benim başıma ameliyat başlığı geçirmişlerdi. Doğum Zamanında olsaydı ben de saçlarımı yaptıracaktım ama kızım acele ettiği için hiçbir şey yaptıramadım iyiki de yaptırmamışım ameliyathane masasında kusmaktan kendime zor geldim zaten :) saçlarımı toplamasam batacaktı:)
Bence her ihtimale karşı topla saçlarını canım

Ben de Ankara dayım nereye yaptırıyorsun fiyatlar nasıl ben de araştırıyorum son anda karar verdim zaman da tok gibi ama inş bi yer bulurum
Canım valla bende son anda karar verdim. Aslında organizatör arkadaşım var Ankara'da Cg organizasyon hatta bana baby shower yapmıştı süpriz instagram sayfasında görebilirsin. Bu benim baby shower. Ama hastane odası süslemeyi kendim yapıcam
Nasıl yapıcam söyle ki lavanta keseleri yaptırıyorum,çikolata yaptırıyroum,kokulu sabun yaptırıyorum,lohusa şerbeti bardağı yaptırıyorum,isim baş harfinden balon alıcam,pano vE kağıt güller yaptırıyorum vesaire derken herşeyi kendim internetten yaptırıyorum :)

kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir,, cuma günü 40+1 de saat 10 da yatışım yapıldı suni sancı ile akşam 16 da normal doğum yaptım, dikişsiz epiduralsiz oldu. kızım 2900 gr allah bütün bekleyenlere bebeklerini bi an önce sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin dualarım sizinle

Ayy ne guzel gozun aydin. Sancin mi oldu. Acilman var miydi

Ya doğum sancısı kaç dk sürüyor en son 15 :22 ve 15 37 de kasigimda ağrı oldu adet sancisi gibi kademeli arttı sonra düzeldi ama toplasan 5 sn falan 40 50 sn ile kasılmalar yaşamistim 28 haftalıkken hangisiydi asıl olan :/ simdi eğer 15 52 de de olursa çok mutlu olucam :) 15 dk da bir gelen sancilarim var diye sabahtan beri bel ağrısı halsizlik ve ara da gelen adet sancısı vardı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…