- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
Keske canm keske. Bugun gelmesini hayirlisiysa tabi cok diliyorum mubarej gundeBel agrim devam edio iki defa dır da sanki adet olmusum gibi kasigim ağrıdi gelse de inşallah rahat etsekEdiz Enesin Annesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske canm keske. Bugun gelmesini hayirlisiysa tabi cok diliyorum mubarej gundeBel agrim devam edio iki defa dır da sanki adet olmusum gibi kasigim ağrıdi gelse de inşallah rahat etsekEdiz Enesin Annesi
İki gündür çok fenayım, dün gece hele ağrıdan burun tıkanıklığından uyuyamadım. Habire öksürüyorum. Allah acil şifa versin hasta olan herkese...Bizim takvim bitti hala gelmedi pambiklar gönülcüm
Sen de mi hasta oldun canimgecmis olsun, dikkat et
Benim de gecmiyor, ihlamur iciyorum, limon, portakal yiyorum, bana misin demiyor. Geceleri artiyor bogaz agrisi
Hasta hasta nasil olcak dogum bilmiyorum
Ben de artik takmiyorum yok sancim yani napim arada gerilmeler sadece....
29 hftada erken dogum tedavisi gormeye baslamistm 34te kestik gec gelmesin diye... o zamandan beri ha dogdu ha dogacak :) dogmasin diye gun sayarken simdi dogsun diye gun saymaya basladm :)
yarin dr a gtcem normalde 20snde gel demisti kendi doktorum ama bi prof a gtcem yarin onun harici normal hayata dewam 38+3 oldu artik yuruyuse baslim mi belirli egzersizler yapim mi ada cayi icim mi bebegin suyu pozisyonu nasil acilma ne durumda onlari sorucam; normal olsun istiorum cok ama hayrlisi bu arada sizin akliniza gelen soru varsa yazin sorayim kizlar
Mubarek kandil gunu dualarla rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eylesin
Iyi kandiller
Anladim yani 15 i degil de 22 sinde 41 olck. Saol cnm.Günaydın herkese sevgili anneler ve anne adayları... kandiliniz mübarek olsun
İki gündür çok fenayım, dün gece hele ağrıdan burun tıkanıklığından uyuyamadım. Habire öksürüyorum. Allah acil şifa versin hasta olan herkese...
@Ediz Enes'in Annesi 40+6 yı devirip 41+0 olunca doluyor 41 hafta canım. Daha fazlasını çoğu doktor beklemek istemiyor. Benim konuştuğum iki farklı doktor 40+5 olunca riske atmamak adına suni sancı ile başlattığını ya da Sezaryen yaptığını söyledi
Ben de Ankara dayım nereye yaptırıyorsun fiyatlar nasıl ben de araştırıyorum son anda karar verdim zaman da tok gibi ama inş bi yer bulurumANkara canım
12 saat kullanilabiliyor diye okumustum sanki cnm renk degisimini takip ediyorsun sanirim eger gelen sivi amniyon sivisi ise renk degistiriyirmus suresi yoktur bnce ama prespektusunde yazmiyor mu ?Kizlar bu al test de yani turnusol kagitli pedde renk degisimi ne zaman baslio ustune sivi geldikten sonra? Hemen mi olur yoksa vakit mi gecmes gerekir
Ahududu yapragi cayini neden iciyor sunuz ?Amin canim hepimiz saglikla kavusalim insallah. Ben 38den beri gunde 1 fincan ahududu yapragi cayi iciyorum, dunde tarcinli icmeye basladim. Ben 39+3 oldum. Doktorum saliya kadar bekleriz. Sali ya da carsamba yatis veririz suni sanci deneriz dedi. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Ne guzel tebrik ederimmm Darisi tez zamanda basimiza :))Kızlar selam sabah 9 da Azra'mı normal doğumla kucağıma aldım.Şükürler olsun sağlığı yerinde 3350 gr.Darısı bekleyen annelerin başına. Harika bir duygu. Herkese dua ettim Allah sizleri de sağlıkla kurtarsın inş
Maşallah canım gözün aydın kilosu da iyi bebişinin hikayeni bi ara paylaşırsın vaktin olduğunda Allah analı babalı büyütsünKızlar selam sabah 9 da Azra'mı normal doğumla kucağıma aldım.Şükürler olsun sağlığı yerinde 3350 gr.Darısı bekleyen annelerin başına. Harika bir duygu. Herkese dua ettim Allah sizleri de sağlıkla kurtarsın inş
Eger pozisyon degistirdiginiz de geciyorsa yalancu sanci ama pozisyon degstrmekle gecmiyor siklasarak dewam ediyorsa dogum sancisi olabilir ...S.a kızlar hayırlı kandiller herkese.. Dünden beri belimde kasığımda çok ağrı var ya dk tutayım diyorm ama nedense yapamyrm çünkü sancı giriyo tam olarak geçiyomu geçmiyomu anlamyrm sanki şaka gbi dmi ama uzun sürüyo kısa sürede tekrarlıyo ve şiddetli doğum sancısı olsa şimdiye doğurmam gerekirdi heralde yalancı sancılar böylemi olurki acaba![]()
Eger pozisyon degistirdiginiz de geciyorsa yalancu sanci ama pozisyon degstrmekle gecmiyor siklasarak dewam ediyorsa dogum sancisi olabilir ...