2016 Aralık Anneleri

teşekkür ederim canım sancım hiç yoktu ama günü dolunca beklemek istemedim karın çevresi ölçümleri hep küçük çıkıyodu gelişmiyodu artık riske atmak istemedim açılmam suni sancılarla oldu
Bide dikişsiz olduğu için pansuman falan yapılmadı değil mi :) sen masaj yapmismiydin dikişsiz olsun diye

Hayırlı olsun çok zorlandin mi
teşekkür ederim canım ilk doğumum olduğu için pek kıyas falan yapamıyorum ama gözümü hep suni sancı alma diye korkutmuşlardı iyiki onları dinlememişim çünkü şuan nazar değdirmiyim kendime bi oğlan çocuğu gibi koşup zıplıcak sağlığa kavuştum

Kızlar selam sabah 9 da Azra'mı normal doğumla kucağıma aldım.Şükürler olsun sağlığı yerinde 3350 gr.Darısı bekleyen annelerin başına. Harika bir duygu. Herkese dua ettim Allah sizleri de sağlıkla kurtarsın inş

Gozunuz aydin :) rabbim saglicakla buyutmeyi, hayirli evlat olmayi nasil etsin insallah.

Bisey sorcam hanimlar
sezeryan icinsabah 7 de yatisim yapilcak.
sacimi orgu yada fonleyip gitmek istiyodum ama sanirim birgun oncesinde yapmam gerekiyor.
erken oldugu icin.
hangisi daha kullanisli olur.
Saclarim belimde
ciktigimda bide sacla basla ugrasmak istemiyorum acikcasi.

Orgu yao bence canim. Fonlu uzun sac daraltmasin seni :) Elimde olsa kokunden kaziyacagim saclarimi :)

Hepimize hayirli kandiller anneler. Bugun kontrolum vardi. 50 lerde duzensin sancilarim cikti. Arada bir tane de 120 ye varan sancim cikti. Dr um cok fazla beklemez diyor. Boyle bir durunla karsilasan var miydi aranizda. Erken dogmasindan korkuyorum :(

teşekkür ederim canım ilk doğumum olduğu için pek kıyas falan yapamıyorum ama gözümü hep suni sancı alma diye korkutmuşlardı iyiki onları dinlememişim çünkü şuan nazar değdirmiyim kendime bi oğlan çocuğu gibi koşup zıplıcak sağlığa kavuştum

Canim su kotu gunlerimde icime inan su serptin. Rabbim insallah banada senin gibi kolay dogum nasip etsin. Sanada nazar degmesin, banada suni sanci alma sonu sezeryan diyorlar inan durup durup agliyorum

Canim su kotu gunlerimde icime inan su serptin. Rabbim insallah banada senin gibi kolay dogum nasip etsin. Sanada nazar degmesin, banada suni sanci alma sonu sezeryan diyorlar inan durup durup agliyorum

Canim niye agliyorsun. Her dogun bir olmaz ki. Sen kimsenin ne dedigine bakmayacaksiz. Biz yasadiklarimizi paylasiyoruz. Bu sendede aynisi olacak anlamina gelmez ki. Bu guzel
gunlerinin tadini cikar. Rabbim dogumumuzun hayirlisini versin.

Selam kizlar gonderilerinizi okumak cok heyecanli. gebeligim bos olmasaydi ben de aranizda su an dogumumu bekliyor olacaktim. cok sukur Allah cok bekletmeden tekrar hediyemizi verdi. bu mubarek gunde Allah hepinizin yardimcisi olsun. kolay dogumlar (bir avazda mi derler)nasip etsin insallah. yavrularinizi saglikla kucaginiza alin hepiniz guzel anneler. hayirli kandiller.

canım hiç korkma,rabbim sana da herkese de kolay doğumlar nasip etsin

Selam kizlar gonderilerinizi okumak cok heyecanli. gebeligim bos olmasaydi ben de aranizda su an dogumumu bekliyor olacaktim. cok sukur Allah cok bekletmeden tekrar hediyemizi verdi. bu mubarek gunde Allah hepinizin yardimcisi olsun. kolay dogumlar (bir avazda mi derler)nasip etsin insallah. yavrularinizi saglikla kucaginiza alin hepiniz guzel anneler. hayirli kandiller.

Rabbim size de guzel bir hamilelik, hayirli dogum nasip etsin :)

Herkesin ağrı eşiği farklı, ilaca verdiği tepki farklı. Üzme kendini iyi düşün iyi olsun. Hayırla sağlıkla gelsin.

kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir,, cuma günü 40+1 de saat 10 da yatışım yapıldı suni sancı ile akşam 16 da normal doğum yaptım, dikişsiz epiduralsiz oldu. kızım 2900 gr allah bütün bekleyenlere bebeklerini bi an önce sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin dualarım sizinle:KK46::KK200::KK200::KK200::KK200:
Cok sewindim hayırlı olsun... Darısı başımıza... Benimde sancım olmadığı için bnde suni alacagım gbime geliyor inş kolay normal bir dogum olur sezaryene dönmeden:( sizin bebek dönmüş müydü buarada ? Döndüğünü anlamak mümkün olabiliyor mu?
Tekrar gecmiş olsun sağlıkla sıhhatle büyütün yawrucağı inş

kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir,, cuma günü 40+1 de saat 10 da yatışım yapıldı suni sancı ile akşam 16 da normal doğum yaptım, dikişsiz epiduralsiz oldu. kızım 2900 gr allah bütün bekleyenlere bebeklerini bi an önce sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin dualarım sizinle:KK46::KK200::KK200::KK200::KK200:
Ay çok sevindim. :)) gözün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütsün..

Back