2016 Aralık Anneleri

Yok canım ablası gibi tembel buda hiç yalancı sancı bile çıkmıyor ne açıklık ne aşağı inme hiç biri yok daha vakit var bekliyorum :)

Hepimize hayirli kandiller anneler. Bugun kontrolum vardi. 50 lerde duzensin sancilarim cikti. Arada bir tane de 120 ye varan sancim cikti. Dr um cok fazla beklemez diyor. Boyle bir durunla karsilasan var miydi aranizda. Erken dogmasindan korkuyorum :KK43:
Canım şimdiden sonra doğumun erken sayılmaz korkma hem haftalardır burda sancısı açıklığı olan arkadaş var ama bekliyor rabbim hayırlısı ile kavuştursun hepimizi...

Cok sewindim hayırlı olsun... Darısı başımıza... Benimde sancım olmadığı için bnde suni alacagım gbime geliyor inş kolay normal bir dogum olur sezaryene dönmeden:KK43: sizin bebek dönmüş müydü buarada ? Döndüğünü anlamak mümkün olabiliyor mu?
Tekrar gecmiş olsun sağlıkla sıhhatle büyütün yawrucağı inş
teşekkür ederim canım kolay sağlıklı doğumlar versin allah döndüğünde tekmeler farklılaşmıştı 37 dolduğunda öğrendim döndüğünü ben de çalışamaz rapouru alırken

Suni sancıdan çok korkan var ben kızımın doğumunu anlatayım belki biraz rahatlarsınız. 41+0 da akşam suyum damla damla geliyor diye doktora gittim zaten suyu sınırdaydı son 4 haftasında ultrasona girdim hiç suyu kalmamış muayene etti sıfır açıklık yumuşama yok bebek hala kanala yerleşmemiş hatta başı hafif yan duruyor bu şartta doğum zor bu gece eve git sağına yüz üstüne en yakın pozisyonda yat ve mümkün olduğu kadar bebeğin hareketlerini say dedi hastane çok yakındı gittim doktorun söylediklerini yapmaya. Başladım 2 saate yakın koşu bandında yürüdüm yarım saat binada ki merdivenlerden indim çıktım ananas ve hurma yedim gece onun istediği pozisyonda yattım ama korkudan gözümü kırpmıyorum suyu bittiği için çocuğuma birşey olacak korkusu var hareket sayıyorum gece bir şey yeme demişti her ihtimale karşı bende bir şey yemedim ama 6 gibi bir bardak süt içtim. Neyse 9 30 da hastaneye gittim doktorum şileden geliyordu 10 30 a kadar bekledik aramış infizyona başlayın diye hazırlık yaptılar suni sancıyı 11 gibi taktılar ilk başta hiç yalancı sancı bile çekmediğim için zor geldi bir korktum ama 30 dakikanın sonunda sancılarım düzene oturdu doktorda geldi sancıyı kesebiliriz dedi serumu çıkardılar ve kendi sancımın olup olmadığını kontrol ettiler sancım gelmişti 12 de sadece 2 santim açıklık oluştu ama hep yürüyorum ara ara sadece bebeğin kalp atışı için nst probunu takıyor ebe sonra yürümeye devam annem yanımdaydı sırtıma masaj yapıyordu sağolsun bir o iyi geliyordu sonra 15 30 da 6 santime çıktı açıklığım ben yürümeye devam ettim hep sonra çok afedersiniz büyük abdest için tuvalete gitmek istedim annem ebeye sor öyle gidersin dedi ebede bir bakalım öyle git hadi çatala bir uzan dedi bakmasıyla ama baş çıkıypr çabuk doktoru çağırın demesi bir oldu meğer bebek baskı yaptığı için tuvaletim var sanmışım sonuçta tam 16 da kızım kucağımdaydı mükemmel bir doğumdu umarım bu kızımda aynı kolaylıkla gelir. Hepimize kolay doğumlar nasip etsin Rabbim bu mübarek gün hürmetine :)

Kızlar doguranlara hayırlı olsun bekleyenlere de tez zamanda inşallah
Yazamıyorum pek emmiyo emiyo doydu mu doymadı mama yapsam mı derken bakamıyorum hiç emzirenler sizinkiler nasıl emiyo iki saat uykulu uyanık çekiyo ve doymuuo gibi de benim ki sonra mama yapıyorum biraz

Kızlar selam sabah 9 da Azra'mı normal doğumla kucağıma aldım.Şükürler olsun sağlığı yerinde 3350 gr.Darısı bekleyen annelerin başına. Harika bir duygu. Herkese dua ettim Allah sizleri de sağlıkla kurtarsın inş
Gozun aydin canm hayirlii olsunnnn :)
12 saat kullanilabiliyor diye okumustum sanki cnm renk degisimini takip ediyorsun sanirim eger gelen sivi amniyon sivisi ise renk degistiriyirmus suresi yoktur bnce ama prespektusunde yazmiyor mu ?
Anlik oluyomus cnm.
Bisey sorcam hanimlar
sezeryan icinsabah 7 de yatisim yapilcak.
sacimi orgu yada fonleyip gitmek istiyodum ama sanirim birgun oncesinde yapmam gerekiyor.
erken oldugu icin.
hangisi daha kullanisli olur.
Saclarim belimde
ciktigimda bide sacla basla ugrasmak istemiyorum acikcasi.
Canm bn habire dustn cikinca oruyorum acincada dalgali oluyo :) yapili gbi. Istersen or. Bn orup gtcemki ciktigimdada acarm yapili gbi olur fotolar :)
kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir,, cuma günü 40+1 de saat 10 da yatışım yapıldı suni sancı ile akşam 16 da normal doğum yaptım, dikişsiz epiduralsiz oldu. kızım 2900 gr allah bütün bekleyenlere bebeklerini bi an önce sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin dualarım sizinle:KK46::KK200::KK200::KK200::KK200:
Ayy cnm gozun aydinn. Valla bana ole cesaret verdinki cok sewindim. Acilman 0 miydi bu arada. Birde bebisin kanalda miydi.
Kızlar karniniz aşağı düştü mü benimki hala.yukarilarda
Bnm dustu canm annem kv falanda soluyo indigini

Ciktim sanki takvimi bitmesine 4 gun kalan ben degil gbi avm de fink attim. Dolandim . Tabi bel agrisi ola ola . Evde yatmaya alisinca tabi ayakda durmak zor oluyo. Eve geldim bakalim insallah biselere yaramistir. Yaramadiysa bnde bugun dr msj attim sali gtcem son kontrole. Kontrol etsin tam olarak durumumu persembe son gunum eger suniye uygunsn derse suniyi isticm 41 beklemek istemiorum. Ama risk var sezeryan icin kafasinin durusu soyle boyle vs derse el mahkum beklicm ...en son sancidn gozum donup gittigimde dogum sancisi cekmissin ama olmamis dedi. Basida 10 cm aciklikdaki yerlesme seklinde cok guzel yerlesmis demisti. Hayirliisi hakkimizda ins bnlara gerek kalmadan kontrole de gidemeden dogururum...

Suni sancıdan çok korkan var ben kızımın doğumunu anlatayım belki biraz rahatlarsınız. 41+0 da akşam suyum damla damla geliyor diye doktora gittim zaten suyu sınırdaydı son 4 haftasında ultrasona girdim hiç suyu kalmamış muayene etti sıfır açıklık yumuşama yok bebek hala kanala yerleşmemiş hatta başı hafif yan duruyor bu şartta doğum zor bu gece eve git sağına yüz üstüne en yakın pozisyonda yat ve mümkün olduğu kadar bebeğin hareketlerini say dedi hastane çok yakındı gittim doktorun söylediklerini yapmaya. Başladım 2 saate yakın koşu bandında yürüdüm yarım saat binada ki merdivenlerden indim çıktım ananas ve hurma yedim gece onun istediği pozisyonda yattım ama korkudan gözümü kırpmıyorum suyu bittiği için çocuğuma birşey olacak korkusu var hareket sayıyorum gece bir şey yeme demişti her ihtimale karşı bende bir şey yemedim ama 6 gibi bir bardak süt içtim. Neyse 9 30 da hastaneye gittim doktorum şileden geliyordu 10 30 a kadar bekledik aramış infizyona başlayın diye hazırlık yaptılar suni sancıyı 11 gibi taktılar ilk başta hiç yalancı sancı bile çekmediğim için zor geldi bir korktum ama 30 dakikanın sonunda sancılarım düzene oturdu doktorda geldi sancıyı kesebiliriz dedi serumu çıkardılar ve kendi sancımın olup olmadığını kontrol ettiler sancım gelmişti 12 de sadece 2 santim açıklık oluştu ama hep yürüyorum ara ara sadece bebeğin kalp atışı için nst probunu takıyor ebe sonra yürümeye devam annem yanımdaydı sırtıma masaj yapıyordu sağolsun bir o iyi geliyordu sonra 15 30 da 6 santime çıktı açıklığım ben yürümeye devam ettim hep sonra çok afedersiniz büyük abdest için tuvalete gitmek istedim annem ebeye sor öyle gidersin dedi ebede bir bakalım öyle git hadi çatala bir uzan dedi bakmasıyla ama baş çıkıypr çabuk doktoru çağırın demesi bir oldu meğer bebek baskı yaptığı için tuvaletim var sanmışım sonuçta tam 16 da kızım kucağımdaydı mükemmel bir doğumdu umarım bu kızımda aynı kolaylıkla gelir. Hepimize kolay doğumlar nasip etsin Rabbim bu mübarek gün hürmetine :)

Canim masallah ne kadsr guzel..bize moral oldu, insallah ikinci dogumunda boyle guzel olur. Rabbim bizlerede nasip eder. Buarada dogumun hangi hastanede oldu?

placebo effect placebo effect hayırlı olsun, Doğumun biz bekleyenlere de moral oldu, Allah razı olsun, Rabbim bebeğine de sana da sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin :)

sukufelale sukufelale canım dün yazdım sanmıştım yazmamışım, içimi rahatlattın sağ olasın, inşallah çabucak toparlarım da kızımı kucağıma alır almaz hasta etmem

TEKPRENSES TEKPRENSES ne güzel bir Doğum olmuş maşallah, darısı hem bize hem senin ikinci doğumuna inşallah

Tugbasmt Tugbasmt hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah, bol sütlü günleriniz olsun

NE iyi yaptın yazmakla. ALlah razı olsun.

Canim masallah ne kadsr guzel..bize moral oldu, insallah ikinci dogumunda boyle guzel olur. Rabbim bizlerede nasip eder. Buarada dogumun hangi hastanede oldu?
Ümraniyede afiyetti adı şimdi duruyor mu aynı mı ismi bilmiyorum 4 yıl oldu canım doğum yapalı. Doktorum gitti onu biliyorum canım

Back