Amin canım ederim tabii hayırlısıyla hepimizi kavustursn rabbim
Amin canim insallahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım ederim tabii hayırlısıyla hepimizi kavustursn rabbim
Benim bel ve kasik agrim yok da alt bolgede agri batma baski var isin ilginc tarifi ilk hamileligimde hic boyle seyler yasamadim bunda oluyor anlam veremiyom erkenden doguracammi acabaKizlar bisey daniscam size. Bugun ben baya bi yurudum hem avm hem pazar gezdim. En son pazarda adim atarken zorlaniyordum.bel agrim, kasik agrim, baldirlarimin agrimasi,cati agrim,asagiya felaket bir baski, cinsel organima igne batmasi vardi. Sonra eve geldik uzaninca agrim geciyor ama ayaga kalkinca yada oturunca baski hissi devam ediyor sizce dogum yaklasmismidir? Birde bugun gogus ve gogus ucumda boyle yanma hissi vardi halen ara ara var acaba bi neden olur?
Dün bende çok dolaştım 6 km üyürümüşüm. En son eve 10 dk kala adım atamaz hale geldim, sancılar başladı diye düşündüm eve gelince duş aldım hatta hazırlıklı olmak için, sonra geçti gitti. Bence biraz daha aşağı indi çok yürüyünce, yani en azından benim tahminim bu olduKizlar bisey daniscam size. Bugun ben baya bi yurudum hem avm hem pazar gezdim. En son pazarda adim atarken zorlaniyordum.bel agrim, kasik agrim, baldirlarimin agrimasi,cati agrim,asagiya felaket bir baski, cinsel organima igne batmasi vardi. Sonra eve geldik uzaninca agrim geciyor ama ayaga kalkinca yada oturunca baski hissi devam ediyor sizce dogum yaklasmismidir? Birde bugun gogus ve gogus ucumda boyle yanma hissi vardi halen ara ara var acaba bi neden olur?
Yarin takvim bitiyor sorma. Benim sipanin keyfi tikirinda. En son persembe gunu dogum kanalina bile girmemisti. Sanci agri yok. Bugun biraz daha fazla rahimde bask hissettim, topun ustunde oturup kalkma hareketleri falan yaptim bilmiyorum bakalim. Bir gece ansizin gelebilirim sarkisini armagan ediyorum bizim kuzucuga
Dün bende çok dolaştım 6 km üyürümüşüm. En son eve 10 dk kala adım atamaz hale geldim, sancılar başladı diye düşündüm eve gelince duş aldım hatta hazırlıklı olmak için, sonra geçti gitti. Bence biraz daha aşağı indi çok yürüyünce, yani en azından benim tahminim bu oldusonra da grip belirtileri başladı zaten, bugün hiç bir şey yapamadan yattım, şu anda da Boğaz ağrım ve burun tıkanıklığından dolayı uyuyamıyorum, kaç gündür gelsin diye sayıklıyorum şimdi ben iyileşince gelsin diye dua ediyorum, hayırlı vakiti dilemek lazımmış
![]()
Bizim takvim bitti hala gelmedi pambiklar gönülcüm
Ay boyle cok tuhaf takvim bitince. Saka maka 40 haftada bitti ha bugun ha yarin derken canim.
Sen de mi hasta oldun canimgecmis olsun, dikkat et
Benim de gecmiyor, ihlamur iciyorum, limon, portakal yiyorum, bana misin demiyor. Geceleri artiyor bogaz agrisi
Hasta hasta nasil olcak dogum bilmiyorum
Benim bel ve kasik agrim yok da alt bolgede agri batma baski var isin ilginc tarifi ilk hamileligimde hic boyle seyler yasamadim bunda oluyor anlam veremiyom erkenden doguracammi acaba
Dün bende çok dolaştım 6 km üyürümüşüm. En son eve 10 dk kala adım atamaz hale geldim, sancılar başladı diye düşündüm eve gelince duş aldım hatta hazırlıklı olmak için, sonra geçti gitti. Bence biraz daha aşağı indi çok yürüyünce, yani en azından benim tahminim bu oldusonra da grip belirtileri başladı zaten, bugün hiç bir şey yapamadan yattım, şu anda da Boğaz ağrım ve burun tıkanıklığından dolayı uyuyamıyorum, kaç gündür gelsin diye sayıklıyorum şimdi ben iyileşince gelsin diye dua ediyorum, hayırlı vakiti dilemek lazımmış
![]()
AY ne hos olur gerci ben k validemden erken kalmasam.k validem hazirliyorda isteŞu kahvaltılar hazır olsa da uyanınca direk kahvaltıya geçsek ya. Günaydın hanımlr
Malesef hala bekliorum asagi dgru ittirio sanki habire kendini.. bugun gidip avm gezcem yurudukce yurucem bakalim nolck. 9 aylik olduk ben hala kuusuyorum. Az once kustum gene bole bse yok yaWc cikma istegi regl agrisi belden girip kasikdan cikan duzenli agri dogum belirtisi cnm insl hayirla kavusuruz ben nts girdim ya attim kafamdan dogumu agri sizi bosverdim oglumu aldim koynuma uyuca. Valla kizimda gelirse belirti gosterir zar ilik dus al agrin hafifleyip geciyorsa umitlenme gecmiyorsa siddetlenip duzene.giriyorsa bekle ve gor dk dusrukce.dayanilmaz hal alcak ve dogru hast.insl
Malesef hala bekliorum asagi dgru ittirio sanki habire kendini.. bugun gidip avm gezcem yurudukce yurucem bakalim nolck. 9 aylik olduk ben hala kuusuyorum. Az once kustum gene bole bse yok yakendi istegimle suni alcm bu gidisle.
Ya bende öyleyim hamilelikteki hayvan misali iştahımdan eser yok cnm hiç bişe istemiyo doğumla 9 kilo gitmişÇok su içiyorum
Yanımda 1.5luk şişe ile geziyorum
Süt olsun diye
Yememde azalma var
Herkes ye dedikçe yemeyesim geliyor :)
İnşallah sağlıkla doğum yap cnm
Gider kilolar
Ben de artik takmiyorum yok sancim yani napim arada gerilmeler sadece....Ben artik takmamaya karar verdim. Kafayi takip gerilmeye ne gerek var? Allah bi kader yazmis sonucta, ben dusundukce kendimi yipratiyorum. O yuzden saliya kadar es dostlada dogum konusmicam. Olursa olur olmazsa Allahim takdiri. Suni sanci sezeryan neyse o olsun hayirlisyla