2016 Aralık Anneleri

Iyi aksamlar kizlar. Bebek dogdu dogali buralardan uzak kaldim.
Vallaha evde 2 bebek olunca vok zor oluyor buyuk oglumda daha 21 aylik oldu.
Koskanclikta var halimiz duman yani ;)
Artik katlanacaz ;) onlar iyi olsunda .
Dogum yapan butun arkadaslar hayirli ugurlu olsun.
Cok sukur yarin tam 1 hafta olacak yavrumu kucagima alali zamqn cok cabuk geciyor ve biz bunun farkinda bile olmuyoruz ;) Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Firsat buldukca yazarim.
Oglum iyi cok sukur ;)

Napcaz böyle ne zaman gecicek bu hal
Hic bilmiyorum çünkü ilkinde böyle olmamıştı,gerci ilkini simdiye dogurmustum,insallah lohusaligimiz rahat geçer.Ruhum daraliyor benim kendime bild tahammülüm yok :KK42:

Allah yardim etsin hepimize cnm ne diyelim. Bi kurtulsak artik valla gecem gunduzum sanci beklemekle gecio gelioda oluyoda ama geri vazgecio. Sanci beklenirmi ya resmen bekliorum artikkkkkk..

Ewt cnm hayirlisi neyse o oluyo gercektn bnde comelme hreketlerini yapiorum biraz farkettirio sanki onunyaptiktn sonra kasik altinda oynama ve sanci olmaya baslio ama gelen giden yok dr da 41 i beklerim dio iyce stresssssssssss ...

Hadi hayirlisi canim. Ne sikayetinden dolayi gittin kasilmadan dolayimi?

En yakin zamanda öyle ya da böyle doguracagiz Allahin izniyle ve sagliklainsallah.Akil sağlığımı da koruyabilirsem bu süreçte ne mutlu bana :olamaz:

Ah canım var ya kendımden cok sen bıran once saglıkla dogum yapasın ıstıyorum. Allah hayırlısını versın.

Hadı hayırlısı canım nasıl oldun. dk aralarını not ettın mı duzenlı mı sancılar?

Aynen canım benım dr da hareketlı olması cok ıyı dıyor. hıc tasa etme hersey yolumdadır. Ama bende anlamadım dogum yaklastıkca hanı bebekler sakınlemez mıydı, bu bebısler aksıne hareketlenıyor:halay:

Ay canım masallah. hayırlı ugurlu olsun. Saglıkla buyutun mınnagı.:anne:

Masallah bebegıne canım. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah o zamana kadar gelır bebısın, hep konus bebegınle ben ınanıyorum duyuyorlar anlıyorlar bzı.

Canım hayırlısı olsun nasıl oldun_?

Ay pazartesı de benım bıtıyor takvım. Ne edecegız hemsıre o_O Toplasalım su dogumu tetıkleyen yontemlerı yapalım.

Gecmıs olsun canım, bebıs gelsın de, o gucu buluruz ıns Allah o an yardım eder.

Gulden vallahı masallah, ben cok merak edıyordum kac gıder kılo dıye harıka olmus. Gayet gaza geldım darısı basımıza :anneadayı:

Hayırlısı olsun canım.

Canım doktor şu an herşey yolunda dedi normal sancılarmış haftaya çayı muayenesi yapacağım dedi nst de bi tane sancı çıktı..şu an hafif hafif var...su ya da nişan gelmediği sürece ve Bebek hareketleri normal olduğu sürece çok korkma dedi bana...

Hic bilmiyorum çünkü ilkinde böyle olmamıştı,gerci ilkini simdiye dogurmustum,insallah lohusaligimiz rahat geçer.Ruhum daraliyor benim kendime bild tahammülüm yok :KK42:

En yakin zamanda öyle ya da böyle doguracagiz Allahin izniyle ve sagliklainsallah.Akil sağlığımı da koruyabilirsem bu süreçte ne mutlu bana :olamaz:
Aynen bnde ole .. :@
Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi evt cnm kasılmalarım cok artmıstı geldm sancım cıktı yatıs verdi doktor
Anladim ne guzel sende kurtuluosunnn off offf

Yok cnm olmayınca olmuyo valla bunu anladim. Her gun 1 saat yuruyus yapiyorum. Hurma yiyorum. Comel kalk hareketler yapıyorum. Hic bi etkisi yok. Ne rahimmis milim acilmadi :)
Hayirlisini istedim hep demek boyle hayirliymis. Hepimizin hakkında Hayırlısı olsun insallah

Sorma ya ben de yapiyorum benimki kanala bile inmedi. Kendiliginden vakitlice gelseler de ins, doktorlarin agzina kalmasak.

Kizlar cubuk tarcini suda kaynatip icin diyorlar ben bi onu denicem

Aaa denwyeyim bakalim

Canım doktor şu an herşey yolunda dedi normal sancılarmış haftaya çayı muayenesi yapacağım dedi nst de bi tane sancı çıktı..şu an hafif hafif var...su ya da nişan gelmediği sürece ve Bebek hareketleri normal olduğu sürece çok korkma dedi bana...

Cok sukur canim hadi hayirlisi cok sevindim

Yarin takvim bitiyor sorma. Benim sipanin keyfi tikirinda. En son persembe gunu dogum kanalina bile girmemisti. Sanci agri yok. Bugun biraz daha fazla rahimde bask hissettim, topun ustunde oturup kalkma hareketleri falan yaptim bilmiyorum bakalim. Bir gece ansizin gelebilirim sarkisini armagan ediyorum bizim kuzucuga

Ayy senin de 1 kalmiss ya kizzz.. yokmu hcc bseee sende

Gecen bnde bunu sormustum . Kanala yerlesme agrisi olan varmi die varmis demek.
demekki ama.bugun hastm gittim ebe muayene etti sonuc husran wcilma vs yok aksine enfeksiyon cok

Peki oglun suniyle dogdugunda suyun nisanin vs gelmismiydi? Banada sali gunu suni sanci verebilirler ama sancim.nisanim.suyum vs yok henuz
37.haftada 2 cm aciklik disinda hic bir belirti yoktu suyumu sanci sirasinda patlattilar ondan sinra cosmustjm cnm

Kızlar kasılmam arttı biraz da sancım var diye geldim açılmam yok ama sancım varmıs baya ben cok hissetmesem de yatıs verdi doktor dualarınızı bekliyorum doğuma girersem bend e hepinize dua edicem Allahın izniyle
allah hayirla kurtarsin dua ile

demekki ama.bugun hastm gittim ebe muayene etti sonuc husran wcilma vs yok aksine enfeksiyon cok

37.haftada 2 cm aciklik disinda hic bir belirti yoktu suyumu sanci sirasinda patlattilar ondan sinra cosmustjm cnm

allah hayirla kurtarsin dua ile
Bugun gene durduk durduk gecenin koru oldu sancilar gelmeye basladi hayir bana farketmio gelsinde bi uyuyasim vardi bugun :). Bu arada bide normal wc agrisi gbide karin agrim var buda mi belirti?

Yarin takvim bitiyor sorma. Benim sipanin keyfi tikirinda. En son persembe gunu dogum kanalina bile girmemisti. Sanci agri yok. Bugun biraz daha fazla rahimde bask hissettim, topun ustunde oturup kalkma hareketleri falan yaptim bilmiyorum bakalim. Bir gece ansizin gelebilirim sarkisini armagan ediyorum bizim kuzucuga
Banada gece olunca bseler oluyo. Gene basladik allah verede bu sefer sonu gele. Karin agrisi falanda var. Normal sancida var. Sonu olsa bari.

Gözün aydin hayırlı evlat olsun inşaallah ...her şeyin bi vakti zmani var ol der ve oluverir iyki ihmal etmedin
Kızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu :KK66:

Banada gece olunca bseler oluyo. Gene basladik allah verede bu sefer sonu gele. Karin agrisi falanda var. Normal sancida var. Sonu olsa bari.
Wc cikma istegi regl agrisi belden girip kasikdan cikan duzenli agri dogum belirtisi cnm insl hayirla kavusuruz ben nts girdim ya attim kafamdan dogumu agri sizi bosverdim oglumu aldim koynuma uyuca. Valla kizimda gelirse belirti gosterir zar ilik dus al agrin hafifleyip geciyorsa umitlenme gecmiyorsa siddetlenip duzene.giriyorsa bekle ve gor dk dusrukce.dayanilmaz hal alcak ve dogru hast.insl

Benimki beklemiyo canim en fazla 2 gun beklicez iste. Valla comel kalk belim agridi artik bende ise yaramadi.

Aha bi de bunu deneyelim. Belki tutar bi umut :)

Canim bende bugun basladim. Benimkide saliya kadar bekliyor. 39+5 oluyorum o zaman. Insallah suni sanci almadan saglikla dogururuz

Back