2016 Aralık Anneleri

Kizlar bisey daniscam size. Bugun ben baya bi yurudum hem avm hem pazar gezdim. En son pazarda adim atarken zorlaniyordum.bel agrim, kasik agrim, baldirlarimin agrimasi,cati agrim,asagiya felaket bir baski, cinsel organima igne batmasi vardi. Sonra eve geldik uzaninca agrim geciyor ama ayaga kalkinca yada oturunca baski hissi devam ediyor sizce dogum yaklasmismidir? Birde bugun gogus ve gogus ucumda boyle yanma hissi vardi halen ara ara var acaba bi neden olur?

Benim bel ve kasik agrim yok da alt bolgede agri batma baski var isin ilginc tarifi ilk hamileligimde hic boyle seyler yasamadim bunda oluyor anlam veremiyom erkenden doguracammi acaba

Dün bende çok dolaştım 6 km üyürümüşüm. En son eve 10 dk kala adım atamaz hale geldim, sancılar başladı diye düşündüm eve gelince duş aldım hatta hazırlıklı olmak için, sonra geçti gitti. Bence biraz daha aşağı indi çok yürüyünce, yani en azından benim tahminim bu oldu sonra da grip belirtileri başladı zaten, bugün hiç bir şey yapamadan yattım, şu anda da Boğaz ağrım ve burun tıkanıklığından dolayı uyuyamıyorum, kaç gündür gelsin diye sayıklıyorum şimdi ben iyileşince gelsin diye dua ediyorum, hayırlı vakiti dilemek lazımmış

Bizim takvim bitti hala gelmedi pambiklar gönülcüm

Sen de mi hasta oldun canim gecmis olsun, dikkat et Benim de gecmiyor, ihlamur iciyorum, limon, portakal yiyorum, bana misin demiyor. Geceleri artiyor bogaz agrisi Hasta hasta nasil olcak dogum bilmiyorum

Benim bel ve kasik agrim yok da alt bolgede agri batma baski var isin ilginc tarifi ilk hamileligimde hic boyle seyler yasamadim bunda oluyor anlam veremiyom erkenden doguracammi acaba

Haklisiniz kizlar yuruyus sanirim sanci yapiyor cunku dinlenince geciyor. Rabbim saglikla kavusmak nasip etsin hepimize, hakkimizda hayirlisi olsun insallah

1 saatir uyanigim bebekte tik yok belim agriyo ama artmiyor bide yataktan kalkma meselesi korkutuyor beni düz kalkınca bebeğin boynuna kordon dolanır diyorlar yan kalk iide ben yan donemiyorum ki (((

Malesef hala bekliorum asagi dgru ittirio sanki habire kendini.. bugun gidip avm gezcem yurudukce yurucem bakalim nolck. 9 aylik olduk ben hala kuusuyorum. Az once kustum gene bole bse yok ya kendi istegimle suni alcm bu gidisle.

Kizlar bide 41. Hafta ne zaman olmus oluyo simdi. 40 + 1 demi yoksa 41+1 demi. Yani persembe bizim son artik . Cumadan itibarenmi 41 oluyo?

Malesef hala bekliorum asagi dgru ittirio sanki habire kendini.. bugun gidip avm gezcem yurudukce yurucem bakalim nolck. 9 aylik olduk ben hala kuusuyorum. Az once kustum gene bole bse yok ya kendi istegimle suni alcm bu gidisle.

Ben artik takmamaya karar verdim. Kafayi takip gerilmeye ne gerek var? Allah bi kader yazmis sonucta, ben dusundukce kendimi yipratiyorum. O yuzden saliya kadar es dostlada dogum konusmicam. Olursa olur olmazsa Allahim takdiri. Suni sanci sezeryan neyse o olsun hayirlisyla

Çok su içiyorum
Yanımda 1.5luk şişe ile geziyorum
Süt olsun diye
Yememde azalma var
Herkes ye dedikçe yemeyesim geliyor :)

İnşallah sağlıkla doğum yap cnm
Gider kilolar
Ya bende öyleyim hamilelikteki hayvan misali iştahımdan eser yok cnm hiç bişe istemiyo doğumla 9 kilo gitmiş toplam 21 almıştım ama inşallah hepsini vermem

Ben de artik takmiyorum yok sancim yani napim arada gerilmeler sadece....
29 hftada erken dogum tedavisi gormeye baslamistm 34te kestik gec gelmesin diye... o zamandan beri ha dogdu ha dogacak :) dogmasin diye gun sayarken simdi dogsun diye gun saymaya basladm :)
yarin dr a gtcem normalde 20snde gel demisti kendi doktorum ama bi prof a gtcem yarin onun harici normal hayata dewam 38+3 oldu artik yuruyuse baslim mi belirli egzersizler yapim mi ada cayi icim mi bebegin suyu pozisyonu nasil acilma ne durumda onlari sorucam; normal olsun istiorum cok ama hayrlisi bu arada sizin akliniza gelen soru varsa yazin sorayim kizlar
Mubarek kandil gunu dualarla rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eylesin
Iyi kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…