2016 Aralık Anneleri

Kızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu :KK66:
Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallah bol bol sütün olsun
Vaktin olunca yazabilirmisin sezeryanın nasıl gectığını

Baş ağrısı dış ağrısı.karin ağrısı uyurken kas ağrısı sağdan sola donememe oturunca kalkamama kalkınca oturamama yorgunluk çoluk çocuk ne olucak nasıl olucak telaşı bu çocuk nasıl etkilenecek ben hastajanedeydken :/ ikisini eşit tutavilecekmiyim doğum zor mu kolay mı olucak AKLİMDA DELİ SORULAR :/

Canım markası ne
Al sense cnm.
Canım sen bi hamile olduğunu unut aç bi film izle srn beklediğin için gelmıyor o bebek
Tek ben olsam bekleyen ... gunde 100 kisi ario annemi siktilar ama artik dedim yeter yani sogsa aricz ne bu merk ya alla alla sanki cocuk 43 haftaya gelmis dogmamisda ariolar nerde kaldi diye verem oluyorum artik bende stres olmaya basladim

Hasta olan kızlar vardı onlara bilgi olur belki
Benbugun acile gittim gece uyuyamadım gripten kbb uzmanı gördü önce boğaz kültürü ve kan verdim pztsi çıkacak serum flzyolojık verdı burun için ve elma sirjesiyle Gargara yap dedi 35 haftalıksın tahlillerde bişey çıkartsa antibiyotik veririm dedi deterjanı çamaşır suyundan biraz uZak dur dedi sonra nst ye girdim onda. Tek sancı cıktı Dr um çok halsiz görünce bide serum verdi şimdi düne göre daha iyiyim çok şükür çok sık hapşurorum karnımı tutarak hapşurmadsn bişey olmaz dimi o basınçla

Haa yok bnde ole degil cnm esim ben annem ewdeyiz esimde iste oluyo zaten annem ben. Uyurken diorm zaten uyuyorum die hic ses etmez.
Sabah 7 de başlıyor kosturmacam kizim okula gidecek hop kalk kahvalti hazirla (esim sagolsun 2 haftadır hazırlıyor ) üstünü basini hazirla,sacini basini,cantasini..normalde ben götürüyordum okula (20dk mesafede)
Esim sagolsun bırakıyor.snra annemi kaldir kahvalti,yürüyüş yap dinlen oglen ayri,ikindi ayri,aksam ayri gorevler....böyle bir tempoda 38 haftalik hamileyim,Allah saglik sihhat versin heralde hamilelik psikolojisi ,insallah geçer doğum yapınca.Daha once hiç boyle hissetmemistim kendimi.

Ay pazartesı de benım bıtıyor takvım. Ne edecegız hemsıre o_O Toplasalım su dogumu tetıkleyen yontemlerı

Yok cnm olmayınca olmuyo valla bunu anladim. Her gun 1 saat yuruyus yapiyorum. Hurma yiyorum. Comel kalk hareketler yapıyorum. Hic bi etkisi yok. Ne rahimmis milim acilmadi :)
Hayirlisini istedim hep demek boyle hayirliymis. Hepimizin hakkında Hayırlısı olsun insallah

Öf çok gerginim kızlar ya aşırı bunaldim.kardeşim geldi yanıma yardıma ama eşimin de onun da yaptığı hersey batıo bana .bugün bi sürü temizlik yaptım kimsenin yaptığını beğenmiyorum.çok yoruldum artık.herseye sinirleniyorum.kaynanamlar köye gidecekmis eşim onlara gidecek yarın ona da sinirlendim giderken bize ugricaklarmis zaten anası gel dedi die koşuo hemen

Öf çok gerginim kızlar ya aşırı bunaldim.kardeşim geldi yanıma yardıma ama eşimin de onun da yaptığı hersey batıo bana .bugün bi sürü temizlik yaptım kimsenin yaptığını beğenmiyorum.çok yoruldum artık.herseye sinirleniyorum.kaynanamlar köye gidecekmis eşim onlara gidecek yarın ona da sinirlendim giderken bize ugricaklarmis zaten anası gel dedi die koşuo hemen
Iste o gerginlerden biri de benim,icime fenaliklar geldi :KK42:

Baş ağrısı dış ağrısı.karin ağrısı uyurken kas ağrısı sağdan sola donememe oturunca kalkamama kalkınca oturamama yorgunluk çoluk çocuk ne olucak nasıl olucak telaşı bu çocuk nasıl etkilenecek ben hastajanedeydken :/ ikisini eşit tutavilecekmiyim doğum zor mu kolay mı olucak AKLİMDA DELİ SORULAR :/

Evde bekleyen baska bebis olunca 2 kat daha kafa yorucu oluyo
Bende kendimden cok kizimi dusunuyorum.
Nasil karsilicak ne hissedecek diye.
Allah yardimcimiz olsun

Sabah 7 de başlıyor kosturmacam kizim okula gidecek hop kalk kahvalti hazirla (esim sagolsun 2 haftadır hazırlıyor ) üstünü basini hazirla,sacini basini,cantasini..normalde ben götürüyordum okula (20dk mesafede)
Esim sagolsun bırakıyor.snra annemi kaldir kahvalti,yürüyüş yap dinlen oglen ayri,ikindi ayri,aksam ayri gorevler....böyle bir tempoda 38 haftalik hamileyim,Allah saglik sihhat versin heralde hamilelik psikolojisi ,insallah geçer doğum yapınca.Daha once hiç boyle hissetmemistim kendimi.
Allah yardim etsin hepimize cnm ne diyelim. Bi kurtulsak artik valla gecem gunduzum sanci beklemekle gecio gelioda oluyoda ama geri vazgecio. Sanci beklenirmi ya resmen bekliorum artikkkkkk..
Yok cnm olmayınca olmuyo valla bunu anladim. Her gun 1 saat yuruyus yapiyorum. Hurma yiyorum. Comel kalk hareketler yapıyorum. Hic bi etkisi yok. Ne rahimmis milim acilmadi :)
Hayirlisini istedim hep demek boyle hayirliymis. Hepimizin hakkında Hayırlısı olsun insallah
Ewt cnm hayirlisi neyse o oluyo gercektn bnde comelme hreketlerini yapiorum biraz farkettirio sanki onunyaptiktn sonra kasik altinda oynama ve sanci olmaya baslio ama gelen giden yok dr da 41 i beklerim dio iyce stresssssssssss ...
Kızlar kasılmam arttı biraz da sancım var diye geldim açılmam yok ama sancım varmıs baya ben cok hissetmesem de yatıs verdi doktor dualarınızı bekliyorum doğuma girersem bend e hepinize dua edicem Allahın izniyle
Hadi hayirlisi canim. Ne sikayetinden dolayi gittin kasilmadan dolayimi?

Kizlar cubuk tarcini suda kaynatip icin diyorlar ben bi onu denicem

Kızlar kasılmam arttı biraz da sancım var diye geldim açılmam yok ama sancım varmıs baya ben cok hissetmesem de yatıs verdi doktor dualarınızı bekliyorum doğuma girersem bend e hepinize dua edicem Allahın izniyle

Rabbim saglikla kavustursuj evladina insallah. Bizede dua et nolur

Ewt cnm hayirlisi neyse o oluyo gercektn bnde comelme hreketlerini yapiorum biraz farkettirio sanki onunyaptiktn sonra kasik altinda oynama ve sanci olmaya baslio ama gelen giden yok dr da 41 i beklerim dio iyce stresssssssssss ...

Benimki beklemiyo canim en fazla 2 gun beklicez iste. Valla comel kalk belim agridi artik bende ise yaramadi.

Kizlar cubuk tarcini suda kaynatip icin diyorlar ben bi onu denicem

Aha bi de bunu deneyelim. Belki tutar bi umut :)

Back