- Emoji Skoru
- 1.105
- Puanlar
- 133
ve benim coook uykum geliyor artik.. agirlastik diyemi bilmiyorum gun icinde bile islerimi hemen halledip uyuyasim geliyor
haklisin cnm, annemde oyle diyor uyu uyuyabildigin kadar :)Vucudun enerjiye ihtiyaci var :) Imkanin oldugunca uyu canim. Uykuyla hasret geceler onumuzde :)
Ay ben 2 gundur resmen penguen gibi yuruyom bacaklarim acik..acaba kanalami indiki? Yarin randevum.var bakalim ne dicek
ve benim coook uykum geliyor artik.. agirlastik diyemi bilmiyorum gun icinde bile islerimi hemen halledip uyuyasim geliyor
Bence olabilir yolu yarilamistir belki bebis hadi hayirlu haberlerle gel ins canim
30. Hsftadan sonra içilmez dye duymustum bu yüzden ben de basım çok agrimasina rağmen iciyorum canimKızlar ağrı kesici içiyor musunuz mecbur kaldında. Vücudum un heryeri ağrıyor parol iç sem ne olur sizce?
.Amin canim insallah. Doktorda zaten alttan bakmicam bidaha dedi doguma kadar. Acilma vs hakkinda bi bilgim yok o yuzden
Bencede hamileligin hangi donemi olursa olsun uzanmak iyi degil.Yukarıya uzanmak tehlikeli drğil mi bebegın plesantayla bağı koparsa ?
Ben süslicem inşallah canım siparişlerim yapılıyor :)Kızlar hastane odası süsleyecek olanınız var mı
Kızlar bana acil cevap verin lütfen. Su gibi akıntı oluyordu da. Az önce resmen günlük pedi geçip çamaşırıma cikti su.sizce suyum mudur bu.
Sabah ilk isin dr gitmek olsun cnm suyun azalmasi bebek icin iyi olmuyor Malz hazır dursun bnm de ole olmuştu cnkiKızlar bana acil cevap verin lütfen. Su gibi akıntı oluyordu da. Az önce resmen günlük pedi geçip çamaşırıma cikti su.sizce suyum mudur bu.
Hadi gözün aydın canım. İyi ki hemen doktora gitmişsn. Allah Hayırlı güzel'ömürler versin bebeğineKızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu
Rabbim hayirli evlat eylesin insallahKızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu
hayırlı olsun , sağlıkla büyütmek nasip olsun.Kızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?