• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu :KK66:

Canim gozun aydin. Sukurki bi problem olmadan kavustunuz

Kızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu :KK66:
Allah analı babalı büyütsün :) ne güzel sana da sürpriz olmuş :):))

Gozun aydin cnmbenim, huzurla saglikla büyüsün insallah :) sermed sermed

Masallah size :) Ana kiz nekadar hizlisiniz :) Gozunuz aydin. Saglicakla buyusun insallah :))

:) Ne kadar hızlı oldu hayırlı olsun. ALLAH sağlıkla analı babalı büyütsün...

Gözün aydin canim..oldu bitti masallh ne güzel..Allah anali babali büyütsün..

Kizlar gunaydin. Biz kontrolden ciktik 3500 gr olmusuz masallah. Suyumuz nstmiz iyi cikti. Nstde bi kez sanci 70leri gordu sonra 50lerde seyretti. Hersey iyi yani, doktor tansiyonum hep sinir oldugu icin sali gunu yatis verelim suni sanciyls dogumu baslatalim dedi. Ben hemen tamam demedim, dusuncem dedim. Suni ile baslayan dogumlar sezeryana donuyor genelde dedim. O da tansiyon ve sekerinn sinirda ondan korkuyorum biraz bebekde daha kilo alirsa dedi. Zaten sali almasam persembe yatis vericem mecburen dedi. Benim.kafa 1 milyon oldu suan..sadece sali randevu aldim yatis icin bisey demedimm. Nasip hakkimizda hayirlsii olsunn insallah

Kizlar gunaydin. Biz kontrolden ciktik 3500 gr olmusuz masallah. Suyumuz nstmiz iyi cikti. Nstde bi kez sanci 70leri gordu sonra 50lerde seyretti. Hersey iyi yani, doktor tansiyonum hep sinir oldugu icin sali gunu yatis verelim suni sanciyls dogumu baslatalim dedi. Ben hemen tamam demedim, dusuncem dedim. Suni ile baslayan dogumlar sezeryana donuyor genelde dedim. O da tansiyon ve sekerinn sinirda ondan korkuyorum biraz bebekde daha kilo alirsa dedi. Zaten sali almasam persembe yatis vericem mecburen dedi. Benim.kafa 1 milyon oldu suan..sadece sali randevu aldim yatis icin bisey demedimm. Nasip hakkimizda hayirlsii olsunn insallah
Acilman varmi hic cnm.. acilma var kanala yerlesme var ama asiri sanci yoksa sonuc verio yoksa vermiomus .

sermed sermed cnm bu gelen su gbi akintini tarif eder misin ? Bn supheye dusmeye basladim artik.

Kızlar iyi hafta sonları berbat bir gece geçirdim belden kasığa vuran sancılar oldu yürüdüm bütün gece evde bir odadan diğer odaya...su ya da nişan gelmedi diye de gitmedim doktora ama hala devam ediyor öğlen gideceğim hastaneye dua edin inşallah evi toparlıyorum şimdi ne olur ne olmaz diye :temizlik:

1 haftadır su gibi akıntı oluyordu zaten doktor normal demişti. dün geç saat bi anda suyun aktığını hissettim ve eşofmanin arkası oturduğum yer islandi.biraz bekledim ara ara geliyordu su. Vakit kaybetme den hemen acil e geldik. 2 cm açıklık vardı. Nst de sanci cikti. Küçükken geçirdiğim kalça ameliyatından dolayı sezeryan olacak di.Doğum belirtileri başlayınca hemen acil sezeryan a alındım gece 3 buçuk da oldu kızım. Genel anestezi aldım.ama hâlâ dikiş yerim ağrıyo inşallah geçer. Kızım gayet iyi çok şükür.hepiniz e teşekkür ediyorum.allah sizleri de bir an da sessiz sakin kurtar sin inşallah. Biz hâlâ şaşkın iz şaka gibi geldi ;)

1 haftadır su gibi akıntı oluyordu zaten doktor normal demişti. dün geç saat bi anda suyun aktığını hissettim ve eşofmanin arkası oturduğum yer islandi.biraz bekledim ara ara geliyordu su. Vakit kaybetme den hemen acil e geldik. 2 cm açıklık vardı. Nst de sanci cikti. Küçükken geçirdiğim kalça ameliyatından dolayı sezeryan olacak di.Doğum belirtileri başlayınca hemen acil sezeryan a alındım gece 3 buçuk da oldu kızım. Genel anestezi aldım.ama hâlâ dikiş yerim ağrıyo inşallah geçer. Kızım gayet iyi çok şükür.hepiniz e teşekkür ediyorum.allah sizleri de bir an da sessiz sakin kurtar sin inşallah. Biz hâlâ şaşkın iz şaka gibi geldi :KK66:
Icinde yapiskan degil ama cok acik bi sarilikda oluyo muydu cnm

Acilman varmi hic cnm.. acilma var kanala yerlesme var ama asiri sanci yoksa sonuc verio yoksa vermiomus .

sermed sermed cnm bu gelen su gbi akintini tarif eder misin ? Bn supheye dusmeye basladim artik.

Canim acilmama bakmadi. En som 36. Haftada bakmisti normale musait ve yumusama baslamis demisti. Nstde sanci 70e kadar cikti ama hissetmedim bisey. Tarih verincede bi garip oldum

1 haftadır su gibi akıntı oluyordu zaten doktor normal demişti. dün geç saat bi anda suyun aktığını hissettim ve eşofmanin arkası oturduğum yer islandi.biraz bekledim ara ara geliyordu su. Vakit kaybetme den hemen acil e geldik. 2 cm açıklık vardı. Nst de sanci cikti. Küçükken geçirdiğim kalça ameliyatından dolayı sezeryan olacak di.Doğum belirtileri başlayınca hemen acil sezeryan a alındım gece 3 buçuk da oldu kızım. Genel anestezi aldım.ama hâlâ dikiş yerim ağrıyo inşallah geçer. Kızım gayet iyi çok şükür.hepiniz e teşekkür ediyorum.allah sizleri de bir an da sessiz sakin kurtar sin inşallah. Biz hâlâ şaşkın iz şaka gibi geldi :KK66:
Hayırlı olsun Gözünüz aydın:) Allah uzun ömürler versin miniğine. Benim gibi olmuşsun sen de :) insan biraz daha rahat ediyor böyle olunca vaktinden önce alınmamış gibi oluyor :)

Canim acilmama bakmadi. En som 36. Haftada bakmisti normale musait ve yumusama baslamis demisti. Nstde sanci 70e kadar cikti ama hissetmedim bisey. Tarih verincede bi garip oldum

Anladim canm. Bnm dr da 41 i bekliyorum genelde gelmeyince dedi ama 41 i beklicegimi sanmiorum o yuzden bnde talep ederm baslama olmazsa bndeki tek sorun sancinin duzene grmemesi acil mevcut bas yerlesmis ama sanci iste.

Arkadaslar bir sorum olcakti.. ayiptir soylemesi idrarinizi yaparken, taksit taksit geliyormu sizdede? bazen oluyorki damla seklinde geliyor bazende birden

Anladim canm. Bnm dr da 41 i bekliyorum genelde gelmeyince dedi ama 41 i beklicegimi sanmiorum o yuzden bnde talep ederm baslama olmazsa bndeki tek sorun sancinin duzene grmemesi acil mevcut bas yerlesmis ama sanci iste.

Inan dr tarih verince insan garip oluyor. Bittimi yani diyorsun. Sanki hic bitmicek gibiydi, tarihide bilince heyecan daha fazla oluyor. Dr sali yatirabilirim deyince nstye nasil girdigimi bilemedim

Back