• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Canim hayirli ugurlu olsun cok sevindim. Saglikla buyutun bebeginizi.

Kizlar doktordan ciktim. Nst de sanci yok kalp atislari normal. Su normal cok sukur. Bebek kanala yerlesmemis hala ama yan da degil basasagi dedi. Normal dogum icin bekliyiruz sali gunu icin tekrar randevu verdi.

@prensesmat canim aci biber bende ise yaramiyo nerdeyse gunde 2-3 tane deli aci yiyorum. Sadece rahat wc ye cikmama yariyo kabizliga son
Hadi gozun aydin.bebegin kanala yerlesmesi icin comel kalk hareketini yap

Ay ben de aynı durumdayım ya doktora gittim dün ilk kez çatı muayenesi oldum yumusama var 1-2 güne gelir gibi dedi ama kasılmalar dısında bişi yok malesef:KK43:

Gelir gelir takma kafana ;)

Geçmezse bende gidşcem daha başlangıç aşamasında benı ter basıyordu sürekli Dr hormonlardan dolayı normal dedi terle üşü terle üşü hasta oldum tabi sana da gecmiş oldun

Gecmis olsun canim. Yemedigim icmedigim kalmadi. Gecmiyor bu illet hastalik. Kizim da ayni. Iki gun iyi ucuncu gun hasta. Okuldan sanirim virusleri toplayip geliyor :KK43: Isimiz var bu kis.

Ya herkes niye hasta :( Benin bugün burun akintim da basladi. Genzim cok yaniyor. Hasta hasta gidicem doguma bu gidisle :110:

Kızlar şimdi yemeğin yanında yedi tane küçük turşuluk acı biber yedim. Üstelik hemoroidm var :rolleyes:
Bakalım doğurursam deneyin derim. Şu anda bir şey yok :KK71:doğum olursa dua etcem bu bilgiyi verene.:KK74:

Aci yiyince dogumu mu baslatiyomus ki? Hemoroid bende de son zamanlarda oldu, o yüzden aci yememeye calisiyorum.

anladım kızlar ben nedense kendim gibi düşünüp kafası oynamalı diyordum:) queen sweetheart bayadır giremedim sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor baya da ilerlemiş hamileliğn

Ben de öyle saniyodum, kafasi asagida saniyodum asagida hissedince ama öyle degilmis. :KK48:
Ben de bekliyorum iste sizin gibi :) Hastayim bir yandan bogazim falan agriyor. Ama sanci fazla yok. Iki gündür geceleri artti yalniz kasilmalar. Gecede bir kere falan da baya sancili oluyor. Ama düzenli bir sey yok. Aciklik da yokmus :işsiz:
2 gün kaldi hic bisi yok :D Karnimda tepinip duruyo anca, cikasi yok heralde.

Kızlar hıçkırık dediğiniz şey böyle yavaş yavaş sürekli vurması mı

Evet sanki iceriden pit pit vuruyomus gibi oluyor ama cok güclü degil, ve ritmik oluyor.

Canin usg ile bakti bas biraz yanda daha kanala girmemis, girdiginde zaten bu kadar rahat hareket edemeyeceksin dedi

Cok tesekkurler canim tamam yapacagim

Ay ben 2 gundur resmen penguen gibi yuruyom bacaklarim acik..acaba kanalami indiki? Yarin randevum.var bakalim ne dicek

Nbr kizlar regl bel agrisi makat agrisi devam tansiyonda bir dusuyor bir normale geliyor oturup kalkmak cile yurumek.ap ayri oglumda 6 da uyudu bende cayimi icip yatcam ne.olur ne olmaz ili gundur camasirima sicak sicak birsey geliyor nisan saniryom ama su.geliyo sanirim.sukur bebegin hareketli iyi p tesi kontrol ediz harwketleri bende yapcam p tesi dr bakti acilma.yok rahom.yumusamaya baslamis dedi ama hayorli bir haftadir 1 st lik yuruyusler yapiyorum degisme olmustur insl

Nbr kizlar regl bel agrisi makat agrisi devam tansiyonda bir dusuyor bir normale geliyor oturup kalkmak cile yurumek.ap ayri oglumda 6 da uyudu bende cayimi icip yatcam ne.olur ne olmaz ili gundur camasirima sicak sicak birsey geliyor nisan saniryom ama su.geliyo sanirim.sukur bebegin hareketli iyi p tesi kontrol ediz harwketleri bende yapcam p tesi dr bakti acilma.yok rahom.yumusamaya baslamis dedi ama hayorli bir haftadir 1 st lik yuruyusler yapiyorum degisme olmustur insl

Canim senin 2. Hamileligin sanirim.bisey danismak istiyorum. Benim sabahtan beri afedersin kalcamizda kaba et olurya o etlerim spor yapinca hamlasirsin ve agri olurya oyle agriyor ki farkli birsey yapmadim sabah uyandigimdan beri hamlamis gibi kalca agrim var. Acaba bunun dogumla bir alakasi olabilirmi?

Gecmis olsun canim. Yemedigim icmedigim kalmadi. Gecmiyor bu illet hastalik. Kizim da ayni. Iki gun iyi ucuncu gun hasta. Okuldan sanirim virusleri toplayip geliyor :KK43: Isimiz var bu kis.
Çok zor hamilelikte bi terliyorum bi üşüyorum boğazım ağrıyo su dahi içmek işkence
Kızına sanada geçmiş olsun çok

Canımm

canımm sabah bende de öyle su gibi akıntı geldi ama suyum değildir herhalde diye düşündüm ben başka belirti ne olabilir anlayabileceğim
Eczanelerde bunun bi kiti satılıyormuş onla anlaşılabilir baska bende bilmiyırum

Gelir gelir takma kafana :KK66:

Ya herkes niye hasta :KK43: Benin bugün burun akintim da basladi. Genzim cok yaniyor. Hasta hasta gidicem doguma bu gidisle :110:

Aci yiyince dogumu mu baslatiyomus ki? Hemoroid bende de son zamanlarda oldu, o yüzden aci yememeye calisiyorum.

Ben de öyle saniyodum, kafasi asagida saniyodum asagida hissedince ama öyle degilmis. :KK48:
Ben de bekliyorum iste sizin gibi :) Hastayim bir yandan bogazim falan agriyor. Ama sanci fazla yok. Iki gündür geceleri artti yalniz kasilmalar. Gecede bir kere falan da baya sancili oluyor. Ama düzenli bir sey yok. Aciklik da yokmus :işsiz:

Evet sanki iceriden pit pit vuruyomus gibi oluyor ama cok güclü degil, ve ritmik oluyor.
O zaman hıçkırık benimki de bende ne olduğunu anlamıyorum pozisyon değiştiriyorum hala vuruyordu
Çok zor hasta olmak daha hazırlıklar bitmedi kalkacak enerjim yok iyice zayıfladı bağışıklığımız

Kızlar benim kemiklerim aşırı agrio artık ya sırtım uyusuo resmen.bedenen de psikolojikmen de iyi hissetmiyorum hiç kendimi.çok bunaldim

Kizlar kanala inme agrisi yasayan varmi? Yada nasi agri oldugunu bilen. Ben yasiyorumda. Dunde iyce indigini demisti. Bugun 1 saattir gene siddetlendi basladi. Gene iniyo. Cok degisik bi agri oluyo. Nolur dualarinizi eksik etmeyin. Bi an once hayirlisiyla kucagima aliyim artik.

Kizlar kanala inme agrisi yasayan varmi? Yada nasi agri oldugunu bilen. Ben yasiyorumda. Dunde iyce indigini demisti. Bugun 1 saattir gene siddetlendi basladi. Gene iniyo. Cok degisik bi agri oluyo. Nolur dualarinizi eksik etmeyin. Bi an once hayirlisiyla kucagima aliyim artik.

Canim Allah yardimcin olsun insallah. Nasil bi agri bilmiyorum maalesef. Sen daha iyi bilirsin nasil biseye benziyor o agri mesela

Canim Allah yardimcin olsun insallah. Nasil bi agri bilmiyorum maalesef. Sen daha iyi bilirsin nasil biseye benziyor o agri mesela
Ya bu pubik bolgesine bebek hareket edince giriyo cok degil saniyeler suruyo sonra bele kayiyo siddetlenip siddetlenip gecmeye baslio. Ama oldugu zaman hareket edemiorm bacaklarimj oynatamiorum. Bebek basini hareket ettirdikce oluyo sanirim inmeye calistigi icin o yuzden kanala inme agrisi diorum.

Ya bu pubik bolgesine bebek hareket edince giriyo cok degil saniyeler suruyo sonra bele kayiyo siddetlenip siddetlenip gecmeye baslio. Ama oldugu zaman hareket edemiorm bacaklarimj oynatamiorum. Bebek basini hareket ettirdikce oluyo sanirim inmeye calistigi icin o yuzden kanala inme agrisi diorum.

Canim kanala inme agrisi nedir bilmem. Kizima hamileyken oyle agrim sizim olmadi hic. Son hafta gobegim asagiya inmisti. Son gece de oturamiyordum kesinlikle. Basi asagiya inmisti. Sabaha karsi da nisanim gelmisti ve hafif hafif su siziyordu.

Back