• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

ve benim coook uykum geliyor artik.. agirlastik diyemi bilmiyorum gun icinde bile islerimi hemen halledip uyuyasim geliyor

Ayni bende. Acayip yorgunum be uykum var. Senin gibi isleri halledip yatmak istiyorum hemen. Zaten uyumasamda oturamiyorum artik yatmam lazim illaki. Birde penguen gibi yuruyorum vajinama baski oluyor cunku

Kızlar ağrı kesici içiyor musunuz mecbur kaldında. Vücudum un heryeri ağrıyor parol iç sem ne olur sizce?

Kızlar ağrı kesici içiyor musunuz mecbur kaldında. Vücudum un heryeri ağrıyor parol iç sem ne olur sizce?
30. Hsftadan sonra içilmez dye duymustum bu yüzden ben de basım çok agrimasina rağmen iciyorum canim

Kızlar aksamdan beri kasılmalarım aşırı arttı nefes almakta zorlanıyorum ama baska bisi yok bi ara belime ağrı girdi geçti ama kasılmalar sıklastı

Kızlar bana acil cevap verin lütfen. Su gibi akıntı oluyordu da. Az önce resmen günlük pedi geçip çamaşırıma cikti su.sizce suyum mudur bu.

Kızlar bana acil cevap verin lütfen. Su gibi akıntı oluyordu da. Az önce resmen günlük pedi geçip çamaşırıma cikti su.sizce suyum mudur bu.

Olabilir nobetci eczaneden test alip bakabilirsin canim su mu degilmi diye

Kizlar birsey merak ediyorum. Benim bebegime bir hiperaktivite geldi. Cocuk resmen dogumadan aska geldi. Yani hic dur durak bilmiyor. En son on gun once gitmistim doktoruma. Uzun zamandir yani hic haberim yok zati muhteremden. Acaba hersey yolundamidir ? Yani bildigim kdri ile cocugun hareketli olmasi guzel birsey keyfinin yerinde oldugunu gosteriyor. Ama iste bir suphe var icimde korkuyorum. Pazartesi randevum var doktorda.. acaba diyorum dogum belirtisu olabilirmi bu asiri hareketlenme. Ne dersiniz?

Sabah ilk isin dr gitmek olsun cnm suyun azalmasi bebek icin iyi olmuyor Malz hazır dursun bnm de ole olmuştu cnki

Kızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu :KK66:
Hadi gözün aydın canım. İyi ki hemen doktora gitmişsn. Allah Hayırlı güzel'ömürler versin bebeğine

Kızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu :KK66:
hayırlı olsun , sağlıkla büyütmek nasip olsun.

Back