• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kızlar benim bugün hep bel le kasık ağrım vardı.Arada şiddetli oluyor onun dışında duzenli devam ediyor ağrı,Kanama falan yok sadece su gibi akıntı var sürekli. Hangi şartlarda doktora gitmek lazım hemen

Ayniyiz senle aslinda cnm yok mu hic bse

Canim bende cati agrisi var 2 gundur geceleri dahada fazlalasiyor. Birde arada gidip gelen kasik ve bel agrim var. Ama duzenli degil, yarinda randevum var bakalim..benim doktor 36 haftada alttan bakti ondan sonra bidaha bakmadi. Dogumda bakacak sanirim.bidahakine. bende asiri bi halsizlik var birde bikac gundur

Kızlar benim bugün hep bel le kasık ağrım vardı.Arada şiddetli oluyor onun dışında duzenli devam ediyor ağrı,Kanama falan yok sadece su gibi akıntı var sürekli. Hangi şartlarda doktora gitmek lazım hemen
Devamliysa idrar yolu enfeksiyonu olabilir aralikliysa kac dkda bir geliyor takip etmen lazim

Bebisi kanala yerlesen yokmu kizlar benden baska :eek:
Bir kaç sayfa önce bazı egzersizlerden bahsetmişsiniz epey gerilerden beri takip ediyorum aslında ama hatırlayamadım hangi egzersizler benim bebişdede hiç hareket yok yürüyüş ve 2 gün plates yapıyorum yok yok daha kanala inme falan yok tekrar paylaşır mısın veya özelden atar mısın ne egzersizi. Bu da büyük kızımın yolundan gidiyor 41+1 de doğmuştu bu sefer o kadar gecikmese sevineceğim. Rabbim hepimize sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin

Merhaba anneler ve anne adayları
Uzun bir süredir yazamadım çünkü geçen hafta doğum sancıları ve az su gelmesi sonucu hastaneye yatış yapıldı. 30 kasımdan beri hastane yatışımız 6 aralık itibariyle kızımın gözlerini dünyaya açması ile dün itibatiyle sonlandı . Dünden beri evdeyiz çok şükür. Normal doğum sancılarını yüksek enfeksiyon ile yavaslatıldı. 5 günlük antibiyotik tedavisi sonrası doğum kararı alındı sali günü . 1 cm açıklık zaten 10 gündür mevcuttu. Suni sancı ile 10 saat sancı sonucu akşam bebeğimin sıkıntıya düşmesi ile sezeryana alındım. 2770 gr lık ufacık elifsu kızımın ilk ağlamasını belden aşağı uyuşturma sonucu yarı baygın halimle görebildim. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıklı kucağına almayı ve sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin. Amin.

Canim hayirli ugurlu olsun cok sevindim. Saglikla buyutun bebeginizi.

Bende de hıçkırık lar bikini bölgesinde hissediyorum ama kafası yukarda olmasına rağmen. Dr dan dönüşte yaz bende yarın gidicem kontrole . Aslında 10 gün sonra gel demişti ama 15 gün oldu bizim. Eşim hafta ici izin alamadı bende tek başıma gidemiyorum artık hastane çok uzak

ekonomistgonul ekonomistgonul Canım inşallah güzel haberler alırız senden dualarimz seninle

Doktordan ciktinmi canim ne durumdasin

Kizlar doktordan ciktim. Nst de sanci yok kalp atislari normal. Su normal cok sukur. Bebek kanala yerlesmemis hala ama yan da degil basasagi dedi. Normal dogum icin bekliyiruz sali gunu icin tekrar randevu verdi.

prensesmat prensesmat canim aci biber bende ise yaramiyo nerdeyse gunde 2-3 tane deli aci yiyorum. Sadece rahat wc ye cikmama yariyo kabizliga son

Kızlar şimdi yemeğin yanında yedi tane küçük turşuluk acı biber yedim. Üstelik hemoroidm var :rolleyes:
Bakalım doğurursam deneyin derim. Şu anda bir şey yok :KK71:doğum olursa dua etcem bu bilgiyi verene.:KK74:

Beni de al yanina canim :) agri oluyor ama hemen gecince benimdr hevesim.kaciyor
gel canim yanima gel :))) hahaha.. ama sen bir kac gun öndesin benden, belki gelir bebisin her an :)

Canim hayirli ugurlu olsun cok sevindim. Saglikla buyutun bebeginizi.

Kizlar doktordan ciktim. Nst de sanci yok kalp atislari normal. Su normal cok sukur. Bebek kanala yerlesmemis hala ama yan da degil basasagi dedi. Normal dogum icin bekliyiruz sali gunu icin tekrar randevu verdi.

prensesmat prensesmat canim aci biber bende ise yaramiyo nerdeyse gunde 2-3 tane deli aci yiyorum. Sadece rahat wc ye cikmama yariyo kabizliga son

Canim kanala indigini alttan muayene ile mi anliyor? Iyi olmaniza cok sevindim

kızlar özledim sizi resmennnn!
ama ev hiç boşalmıyor, sürekli misafir var ve çok uykusuzum.
bugün 10 günlük olduk biz, kimler neler yaptı çok merak ediyorum ama 170 sayfa okumam lazım öğrenmek için o da imkansız vaktim çok az :KK43:

Canim ben ayni beklemedeyim, sen nasil oldun asil sen anlat? Agrin sizin gectimi?

Kizlar bebegin kanala rahat girebilmesi icin bas asagi ve yan mi durmasi gerekiyor? Benimki bas asagi ama sirtustu duruyor. Bu pozisyonla kanala girmekte zorlanacagini soyledi doktor.

Bir kaç sayfa önce bazı egzersizlerden bahsetmişsiniz epey gerilerden beri takip ediyorum aslında ama hatırlayamadım hangi egzersizler benim bebişdede hiç hareket yok yürüyüş ve 2 gün plates yapıyorum yok yok daha kanala inme falan yok tekrar paylaşır mısın veya özelden atar mısın ne egzersizi. Bu da büyük kızımın yolundan gidiyor 41+1 de doğmuştu bu sefer o kadar gecikmese sevineceğim. Rabbim hepimize sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin
Tm cnm resim olarak paylasmistim dr vermisti yeniden paylasirim
Benim var sürekli günlük ped değiştiriyorum:KK43:
Ped koymuyorum artik ne oluyo bitio goruyum die
Sezaryen kesin olmasa sanırım ben de yine beklerim 42 ye kadar:KK53:
Ne ağrı ne sancı ne ağırlaşma ne yoğun akıntım var:skandal:

Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi canım sen ne çektin kaç haftadır ya, sen doğursan ben rahatlıycam valla
Bir an evvel sağlıkla kurtul inşallah:anne:
Aminnnnnnnn

Egzersizler.

Eklentiler

• 20161130_152252.jpg
    20161130_152252.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 71
Back