2016 Aralık Anneleri

Troid ilaci kullanan arkadaşlar,
Yillardir troid hastasiyim.ilaclarinizi sabah ac karina bol su ile alin en az 30 dk agziniza hic ama hicbirsey atmayin ilacin emilimi azalir fayda goremezsiniz.hatta mumkunse hep ayni saatye almaya ozen gösterin

Günaydın guzel anne adayları Vitamin kullanan arkadaslar var sanırım ben sadece folio adlı ilacı kullanıyorum folik asit sizce vitamin almam gerekir mi ayrıca
Bende folio kullanıyorum. Folik asit yanında iyot ve B12'de barındırıyor. Demir ve omega 3 balık yağı konusunda doktoruna danış derim.

15 gün sonra duyulur :) Benim de kalp atisi icin randevum 7+5 e denk geliyor

Kizlar bugün sag kasigimda biraz agri var, bebegin oldugu tarafta. Endiselendim. Zaten buralarda okuduklarimdan sonra hep endiselenmeye basladim önceden biraz daha rahattim. Bir arkadas agrisi oldugunu sonra düsük yaptigini yazmisti.
Kalbini duymadik diyenler var, kalbi durdu diyenler var, insan endise ediyor.
7+1 olduk bugün, bu zamanlarda agrisi olan var mi?

önce gebe miyim diye bekliyoruz sonra kese var mı diye sonra kese dolu mu boş gebelik mi yoksa diye sonra ya kalbi atmazsa diye, sonra kalbi ya durursa diye sonra sağlıklı mı her yeri acaba diye diye kucağımıza alana kadar strese sokuyoruz kendimizi. ondan sonraki aşamada zaten şöyle mi yapacağım böyle mi yapacağım diye endişelenerek bebek büyütme stresi yaşayacağız inşallah. yani bu stresle başetmeyi öğrenmemiz lazım nasıl yapılır bende bilmiyorum

Evet gercekten aynen dedigin gibi oluyor

Sağlık ocağına verdiğiniz tahlilleri internetten nasıl görüntülüyoruz bilen var mı? Doktor e-devletten görebilirsiniz dedi ama ben bilmiyorum

Aynı durumdayım canım. daha keseyi de kalp atışını da görmedim kendi kendimi yiyorum.

Günaydınn kızlarrr.. ben hayatım boyunca sabahları böyle heyecanla uyandığımı hatırlamıyorum gerçekten cook değişikkk gittikçe sabırsızlanıyorummm...
çok güzel bir duygu gerçekten.ben kızımı 4 yıl bekledim.çok uğraştım hep tedavi oldum.bu sefer zahmetsiz olmasına çok sevinirim. Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin.

kizlar istah durumunuz nasil ben hicbirsey yiyemiyorum asiri tokluk hissi var bende hicbirsey yemedigim halde. midem kalkacakms gibi hissediyorum birsey yersem

sen ilaç kullandığın halde 4.68 aslında referans değerler içinde ama 2,5 altında olmalı diyor doktorlar. bende eutroxy kullanıyorum benimkinin dozu düşük diyemi bilmiyorum hiç midem bulanmadı.
Bnm ilac kullanmadan once ilk tahlildeki deger o canim. Benm zaten bulanti kusma hormonlardan epey etkilendigim icin onuda sabah ac aldigim icin.tetikliyo diye dusunuyorum ben. Birazdan gitcem bakalim hem bulanti hapi isticem. Hemde bu ilaci sorcm napilabilir almak zorundayim ama elbet cozumj var sonucta icip.icip kustuktn snra ne anlami kaliyor

4.68 için 50 mg bana fazla gibi geldi. çünkü benimde 4.08 iken 12.5 mg kullandım 6 hafta sonra 1.7 ye düştü değerim bilemedim şimdi.

kizlar istah durumunuz nasil ben hicbirsey yiyemiyorum asiri tokluk hissi var bende hicbirsey yemedigim halde. midem kalkacakms gibi hissediyorum birsey yersem
Aynen canım benimde öyle kahvaltı yapamıyorum yemek yiyemiyorum su icemiyorum sürekli bulantı çok zor geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…