• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Ev tutmasından eşyasına, temizliğinden mutfağına havlusuna vs o kadar uğraş gerekiyor ki. Heleki mesaiden sonra bunları yapabilmek çok zor.

Ev tutmasından eşyasına, temizliğinden mutfağına havlusuna vs o kadar uğraş gerekiyor ki. Heleki mesaiden sonra bunları yapabilmek çok zor.

allah yardımcın olsun. ben de iki gün önce evlenme teklifi aldım. yarın aileler tanışacak haftaya söz var. iki hafta sonra nişan. bi aksilik çıkmazsa allahın izniyle kurbana düğün ama nasıl olacak diye çok korkuyorum

allah yardımcın olsun. ben de iki gün önce evlenme teklifi aldım. yarın aileler tanışacak haftaya söz var. iki hafta sonra nişan. bi aksilik çıkmazsa allahın izniyle kurbana düğün ama nasıl olacak diye çok korkuyorum
hiç gözün korkmasın herşey zevkle yapıldığı zaman sorun çıkmıyor şükürler olsun, planlı hareket etmek faydalı oluyor, son 1-2 aya bırakmadan işlerinizi %90 yoluna koymanızı öneririm. Etrafimda goruyorum daha cok var diye dusunup yavastan alanlar zaman daraldikca stres oluyor. Bu da problemlere neden oluyor. Eger mumkunse aileleri cok herseye karistirtmayin, kendiniz es adayinizla yonetin sureci. Dugun yeri bulmakta zorlanabilirsiniz, en cok da bu konuda acele etmenizi oneririm.

ayyy senin yerine ben panik oldum yalnız:) bişey kalmamışş:):)

Evet geri sayım zamanı davetiyem cuma elimde inşallah kızlar :D
Son gelinlik provam ise haftaya çarşamba :D Ay bir heyecan bir heyecan deli gibi ev arıyoruz falan hızlandık baya :D

B burjuvas 'IN DÜĞÜNÜNE SON 4 GÜN :D Canım benim inşallah herşey gönlünce olur aksaklık olmadan eğlenceli huzurlu mussssssmutlu bi düğün geçirirsin beraber saydık beraber paylaştık sıra yavaş yavaş bizlere de geliyor :)))))

ay beni niye kimse görmüyor :D gelinlik diyorum naptınız aldınız mı :p nerden aldınız ne kadara adres verin bizde gidelim :D

ay beni niye kimse görmüyor :KK70: gelinlik diyorum naptınız aldınız mı :p nerden aldınız ne kadara adres verin bizde gidelim :KK70:

canım ben Hüsniye Moda Evi ile anlaştım 3.600 TL de fiyat çıkardılar. sade bir model. yani aman aman bayılmadım ama gez toz bulamayınca o olsun bari dedim. ev eşyaları dışındaki hiçbir şeyi fazla sallamıyorum, bir günlük iş gibi geliyor böylede rahat bir insanım :KK48:

canım ben Hüsniye Moda Evi ile anlaştım 3.600 TL de fiyat çıkardılar. sade bir model. yani aman aman bayılmadım ama gez toz bulamayınca o olsun bari dedim. ev eşyaları dışındaki hiçbir şeyi fazla sallamıyorum, bir günlük iş gibi geliyor böylede rahat bir insanım :KK48:

ayyyy çok pahalııı yaaaaa hayırlı olsun canımmm

ayyyy çok pahalııı yaaaaa hayırlı olsun canımmm

Canim o zaman Tunalı tarafina hiç çıkma çünkü 3 binden başlıyor fiyatlar, Kızılay da bulvarda ki bir gelinlikciler çarşısı varya orada her çeşit var, benim bir arkadaşım çok uygun bir fiyata çook güzel bir gelinlik almıştı oradan.

Back