- 14 Nisan 2016
- 65
- 79
- 3
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agustosda benim dugunum de :) bi zor ki hazirliklar ah ah.
Ev tutmasından eşyasına, temizliğinden mutfağına havlusuna vs o kadar uğraş gerekiyor ki. Heleki mesaiden sonra bunları yapabilmek çok zor.
hiç gözün korkmasın herşey zevkle yapıldığı zaman sorun çıkmıyor şükürler olsun, planlı hareket etmek faydalı oluyor, son 1-2 aya bırakmadan işlerinizi %90 yoluna koymanızı öneririm. Etrafimda goruyorum daha cok var diye dusunup yavastan alanlar zaman daraldikca stres oluyor. Bu da problemlere neden oluyor. Eger mumkunse aileleri cok herseye karistirtmayin, kendiniz es adayinizla yonetin sureci. Dugun yeri bulmakta zorlanabilirsiniz, en cok da bu konuda acele etmenizi oneririm.allah yardımcın olsun. ben de iki gün önce evlenme teklifi aldım. yarın aileler tanışacak haftaya söz var. iki hafta sonra nişan. bi aksilik çıkmazsa allahın izniyle kurbana düğün ama nasıl olacak diye çok korkuyorum
allah yardımcın olsun. ben de iki gün önce evlenme teklifi aldım. yarın aileler tanışacak haftaya söz var. iki hafta sonra nişan. bi aksilik çıkmazsa allahın izniyle kurbana düğün ama nasıl olacak diye çok korkuyorum
ayyy senin yerine ben panik oldum yalnız:) bişey kalmamışş:):)
ay beni niye kimse görmüyor gelinlik diyorum naptınız aldınız mı nerden aldınız ne kadara adres verin bizde gidelim
canım biz baya uyguna aldık buzdolabı vardı almadık hediyeydi çünkü
bulaşık ve çamaşır makinası aldık 2000 tl ye :)
canım ben Hüsniye Moda Evi ile anlaştım 3.600 TL de fiyat çıkardılar. sade bir model. yani aman aman bayılmadım ama gez toz bulamayınca o olsun bari dedim. ev eşyaları dışındaki hiçbir şeyi fazla sallamıyorum, bir günlük iş gibi geliyor böylede rahat bir insanım
canım benim nişanlım personel olduğundan ucuz aldık yoksa hepsi gayet son modelya canım modeline göre değişiyor, biz de Siemens den aldık ama sırf buluşık makinesi 2 bine yakındı
canım benim nişanlım personel olduğundan ucuz aldık yoksa hepsi gayet son model
ayyyy çok pahalııı yaaaaa hayırlı olsun canımmm
inşallah bebeğimOoo tam yeme de yaninda yat olmuş canım, güle güle kullanalimmm inşallah