- 25 Kasım 2015
- 83
- 27
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki...benim dugunum umitkoyde olcak o yuzden o taraflarda arastiriyorum daha cok for infinity kuafor var park cad. 600 tl sac ve makyaj ucreti aldim prova dahil.unsal ozkan 850 tl fiyat verdi cebecide basak kuafor var bikac arkadasim gitti ve memnun kaldi 600 tl fiyat verdiler ama provasi yok o yuzden istemedim.mos kuaforde provami yaptirdim ama begenmedim benim tarzim degildi ve yuzume uygun bi makyaj yapmadi orayida eledim. Soyle birseyde yapabilirsin mac magazalarindan 600 tl alisveris yaparsan makyajini ucretsiz yapiyorlar onuda dusunuyorum ben cunku kuaforler malzemeleri orjinal kullandigini soyluyolar ama genelde orjinali olmuyo. en azindan gercek mac kullaniyolar ve profosyonel biri yapiyo.genelde avm lerin icinde oldugu icin ayni avmdeki kuaforde de sacini yaptirabilirsin.
Teşekkür ederim zaman ayırıp yazzdığın için. Mac aklıma yatıyor doğrusu bu arada bende Ümitköy civarı bakıyorum. Gordion da ki Kuaförlere bakayım diye düşündüm[/QUOTE
Rica ederim:) gordionda tony&guy var 850 lira dedi sac ve makyaja sadece saci ne kadara yapar bilmiyorum mac magazasida var bende orasi ve infinity konusunda karar vercem sanirim:)
Eniştemin kuzeni kendisi bende orada yaptırıcam :)slm kızlar ben adem adem kuaförde yaptırdım sacımı cok memnun kaldım ümitköyde bir bakın isterseniz instegramdan.makyajımı kuaförün makyajcısı yapmadı dısardan biriyle anlasmıstım.o kuaföre gelip yaptı.
canım sen ne zaman yaptırdın fotoğrafın var mı adem adem instagram sayfasında :))slm kızlar ben adem adem kuaförde yaptırdım sacımı cok memnun kaldım ümitköyde bir bakın isterseniz instegramdan.makyajımı kuaförün makyajcısı yapmadı dısardan biriyle anlasmıstım.o kuaföre gelip yaptı.
Bana önerebileceğiniz gelinlikçiler var mı? Düğüne az zaman kaldı ortada gelinlik yok
Bana önerebileceğiniz gelinlikçiler var mı? Düğüne az zaman kaldı ortada gelinlik yok
bende dai de diktiriyorum en güzel yanı sadece satış çalışıyorlar kiralama yok gelinliğin sana özel başkasına kiralarsa korkusu yokBugün tunalıda ki tüm gelinlikçilere gittim en çok beğendiğim yerler Dai, Dreamon ve Diva oldu. Fiyatlar da 2000-3500 arası ama gerçekten kaliteli
Bana önerebileceğiniz gelinlikçiler var mı? Düğüne az zaman kaldı ortada gelinlik
tunalida guzel gelinlikciler var yol boyunca bakabilirsin diva, henna ve ant carsisini onermiyorum.ben miss defnede diktiriyorum daiden de genelde herkes memnun butcen nedir
kina organizasyonu yapan firma onerisi olan varmi?
Bende kaftani aldim organizasyon yok ortada. baska firmalara bak instagramdan arastiriyorum genelde hicbirinde kaftan yok.Canım bende kına organizasyonu arayışındayım görüştüğüm bi Organizasyon var fakat paket içinde ki kaftan modelleri çok vasat, hiç Organizasyon şirketi ile yapılıp değecek model yok. Kaftan hariç anlaşıp Dışardan kaftan kiralamayı düşündüğüm zamanda kiralık fiyatlar 800-1000 tl arası. O zamanda organizasyonun bi mantığı kalmıyor