• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Canim o zaman Tunalı tarafina hiç çıkma çünkü 3 binden başlıyor fiyatlar, Kızılay da bulvarda ki bir gelinlikciler çarşısı varya orada her çeşit var, benim bir arkadaşım çok uygun bir fiyata çook güzel bir gelinlik almıştı oradan.

Öyle ypcm artk ant çarşısıydı sanırım

oraya bakcam bakalım bir şey duydum doğrumu düğünün ağustostaysa mesela şmdi gittiğinde gelinlik denettirmiyormuş bazıları 1 ay kala gel falan diolarmş ay ne saçma ya

Yok canım ya ben dört ay önce falan da denemistim ki zaten gelinlik olayını halledeli iki ay oldu benim ve düğünüme daha 4 ay var. Sadece bazı yerler randevusuz almıyor ama ant çarşısinda nereye girsen denettirirler arkadaşım öyle yapmıştı. Yavaş yavaş başla sende bakinmaya çünkü insan hemen karar veremiyor.

bende korkuyorum kilo alırım yada zayıflarmda gelinlik tam istediğim gibi olmaz aldıktan sonra diye

bende korkuyorum kilo alırım yada zayıflarmda gelinlik tam istediğim gibi olmaz aldıktan sonra diye

canımcım onu ayarlıyolar, gelinlikçim bana istersen düğünden bir gün önce gel al gelinliğini dedi, mesela benim arkadaşım düğüne kadar iki kere daralttırdı gelinliğini yani üstünde çok rahat ayarlama yapılıyor. o konuda tereddütün olmasın, tabii mutlaka konuş öyle bir korkun varsa.

Arkadaşlar merhaba, evlilik hazırlığı yapan tüm arkadaşlara kolay gelsin diyorum, ben de 2015 ankara gelini oldum :) çok şükür her şey çok içime sindi, Allah sizlerin de içinize sindirsin, kendi yaşadığım tatlı telaşlar aklıma geldi :) benim gelinliğim ilk girdiğim gelinlikçiden denediğim ilk gelinlik oldu, nasıl bu kadar rahat halledebildim ben de inanamamıştım, herkese kolay gelsin :)

kızlar nikaha ne zaman başvurmak gerkiyor temmuz 23 düğünüm istediğim bir tarih olmadğından rahat davrandm da şimdi iyice aklmı kurcalamaya basladı

kızlar kardeşim de ankaradan aldi gelinliğini.
bir kere denedi gelinlikci olcu aldi bir daha da denemedi . 2hafta sonra düğünü. daha 1ay once bakabildi . ama gelinligi cok güzel oldu . yerini bilmiyorum isterseniz öğreneyim .

1500liraya satin aldi. prenses gelinlik . ust kismi taslarla islendi.

kizilaydaymis bayanin adi zerrin ama dukkanin adini bilmiyo. Çünkü ankaraya yeni tasinacak :) :skandal:

kadın olculere göre ve istege gore yaptiktan sonra 1kere giydirmis. daha da dugune kadar giyme sakin demis . tarlattanida kendinden ekstra giymeyecek

kızlar nikaha ne zaman başvurmak gerkiyor temmuz 23 düğünüm istediğim bir tarih olmadğından rahat davrandm da şimdi iyice aklmı kurcalamaya basladı
Nikah yapacağın belediyeye basvuru yap en kisa zamanda. Onlar randevu veriyor, nikahtan 45gun evvel de islemleri yapmaya gidiyorsun, bazi evraklarla beraber.

Düğün salonları tamam balayı tamam :D gelinlik eşya ve ev yok ortada :D

Abim bimekste çalışıyor, onun önerisi tv de kesinlikle lg veya samsung... buzdolabında ve ısıtmalı ocakta siyah camı çok beğeniyorum, eğer her gün silmeyi göze alabilirsem siyah cam istiyorum:))
Selam siyah camlarda isitma ozelligi oldugu icin yemegi cok gec pisiriyor ve cokda lezzetli olmuyormus almadiysan biraz daha dusun derim:)

Kızlar merhabalar, ben kuaför ve makyaj arayışındayım çok zorlanıyorum. Siz neye göre karar verdiniz? Fiyat, yakınlık, tanınmış kişiler olması açısından..

Bende henuz karar veremedim.Kuaforun dugun mekanina yakin olmasi,prova imkani ve en onemlisi iyi ve ilgili olmalari onemli bence.taninmis kuaforlerde beklentini karsilamayabiliyor hayal kirikligi yasayan biri olarak...:)
Kızlar merhabalar, ben kuaför ve makyaj arayışındayım çok zorlanıyorum. Siz neye göre karar verdiniz? Fiyat, yakınlık, tanınmış kişiler olması açısından..

Bende henuz karar veremedim.Kuaforun dugun mekanina yakin olmasi,prova imkani ve en onemlisi iyi ve ilgili olmalari onemli bence.taninmis kuaforlerde beklentini karsilamayabiliyor hayal kirikligi yasayan biri olarak...:)

Kuaförler nasıl araştırılır onu bile bilmiyorum:hasta: tarif edeceğim saçın aynısını yapmayacaklar orası kesin. Gidip yaptıkları sçaların ve makyajın resimlerine mi bakmak istesem ne yapsam:confused:

Kuaförler nasıl araştırılır onu bile bilmiyorum:hasta: tarif edeceğim saçın aynısını yapmayacaklar orası kesin. Gidip yaptıkları sçaların ve makyajın resimlerine mi bakmak istesem ne yapsam:confused:
Valla ben tavsiye edilen veya duydugum kuaforlerin instagram hesabina bakiyorum once ona gore eleme yapiyorum :)

Back