• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

selaaam ben de 2016 geliniyimm son 18 günüm düğüne:KK200: eksikler hala var biz de de, kına için organizasyonla anlaştık bindallı vs herşey onlardan , kuaför olarak etlik de esta kuaför. düğün yerim ise wonders wedding. gelinliği eskişehir pierre cardinden aldım eskişehire atandığım için malesef işler çok zorlaşıyor düğün sonrası tekrar aranıza bi an önce kavuşabilmek dileğiyle :KK52:
şimdiden hayırlı olsun kına için hangi organizasyon şirketiyle anlaştınız bende arayıştayım

Kizlar ben akgül plaziyi onermiyorum niye dersiniz anlatayım ben 23.05 2015 te akgül plazada gelinlik 1700 tl ye bitaned3 bindalli begendim 700 tl dediler ölçüleri aldılar esim ankara li bend3 istanbul da olduğu m için ölçüleri verip geri döndüm istanbula dikildikten sonrada istanbula gelsin dedim kin ama 20 gün kala geldi bindalli ve gelinlik gelinlik gene iyiydi fakat bindalli benim icin tam bi husran oldu on kısmı baya kisaydi ayaklarim gorunuyordu yanlar uzundu göğüs kismin berbatti kinama 20 gun varken cikip ankaraya gelmem zorunda kaldım geldim bunları alirkend3 hepsini nakit aldiydik geldim anlattım ben başka bakayim dedim baktim bindallilarda istediğim model yoktu bende rica ettim istediğim model yok ben bindallimi vereyim para mi alayım diye binada bagris koptu değişim yok bizde felan demeye başladılar yeniden dökelim dediler ama 15 gunde amca dikip yolluyor konyada 20 gün var ya gene dilim hatası olursa napacam dedim cvp veremediler baktim olmuyor ordan istemeyerek bi abiye aldim 700 tlnin ustune bide para verdim benim çok hevesim vardı bindallida hayalimdi onlar yüzünden gerçekleştiremedik o yuzden onlara hiç bir zmn hakkimi helal etmiyorum allah yaptiklarini onune koysun onlarin bi hataniz var insan telafi etmeye çalışır oda yok ama allah büyük kimsenin ahini kimsede bırakmaz !..

merhabalaarrr ben geldiim :p
ben de 2016 Ankara gelinlerinden :) 27.08 olarak belirledik ve geçen hafta da tuttuk salonumuzu batıkentte la mode düğün salonu tavsiye ederim orta kalem bir salon ne pahalı ne ucuz :)

Merhaba, siz sanirim batikent la mode'de yaptiniz dugunu, bizde oraya gorusmeye gittik salona ve orkestrasina bayildim. Ama isiklar diskotek isigi gibi mavi kirmiziydi acikcasi cok goz yorucu ve karanlik geldi. Fotograflarda hep kirmizi kirmizi cikar diye dusundum cok loştu salon. Siz de bu isiklar bi sorun oldu mu acaba?

Back