• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Abim bimekste çalışıyor, onun önerisi tv de kesinlikle lg veya samsung... buzdolabında ve ısıtmalı ocakta siyah camı çok beğeniyorum, eğer her gün silmeyi göze alabilirsem siyah cam istiyorum:))
Çok şık durur ama dediğin gibi cesaret meselesi :KK39: Ben de beyaz aldım, beyaz parlak olunca da benim içim açılıyo hoşuma gitti :) :)

Kızlar selaam nasılsınız hazırlıklar nasıl gidiyor benim salon tamam fotoğrafçı tamam gibi başka hiç bişe yok ve düğün 25 ağustosta kuaför ayarlayamadım daha kuaförler 600 lira istiyor en az saç ve makyaja ya :( bu ne daha uygun ve kaliteli kuaför varmı bildiğiniz ayrıca gelinlik bakmayada başlamadım daha napıcaaamm hadi yardımmmlaşalm :D

Kızlar selaam nasılsınız hazırlıklar nasıl gidiyor benim salon tamam fotoğrafçı tamam gibi başka hiç bişe yok ve düğün 25 ağustosta kuaför ayarlayamadım daha kuaförler 600 lira istiyor en az saç ve makyaja ya :KK43: bu ne daha uygun ve kaliteli kuaför varmı bildiğiniz ayrıca gelinlik bakmayada başlamadım daha napıcaaamm hadi yardımmmlaşalm :KK70:
Senin de bayağa yaklaşmış. Hiçbi hazırlığa başlamadıysan elini çabuk tut yoksa benim gibi iki ayağın bir papuca girer :KK70:

20 Mayıs benimki canım. Bi çok şeyi tamamlamadık daha biz de :KK43: Şimdi işten çıkıp mobilyacıya koşucaz mutfak masası için ..
20 mayıs benim nikah tarihim :KK68::KK68::KK68::KK68:az kalmışşş nasıl mobilya alcaksın

nikah için bu elbiseyi aldım nasıl hanımlar oda nikahı olacak saçıma bir taç elimde çiçek hoş bir topuklu tamamlar sanırım
8681208043703_3_org_zoom.jpg

VALAMI CANIM YA ÖLE YORUCU GEÇİYOKİ EVİMİZİN İŞLERİ ÇALIŞIYORUZ BİDE ARTIK GELSİN BİTSİN DİNLENELİM Bİ İSTİYORUZ :110:
Hiç sorma biz de aynı şekilde hafta içi işyerindeyiz bi haftasonu kalıyo onda da bi cumartesiyi say zaten pazar her yer kapalı. Artık vallahi zevki mevki bitti herşeyin yerleşmesi vs. kaldı bi de kendi özel işlerimiz için koşturuyoruz. Uzun zamandır hiç birbirimize vakit ayıramadık da. Hem yorgunuz hem sıkıldık valla artık bi dinginliğe ihtiyacım var. Hiç iyi hissetmiyorum :KK42:

Kızlar selaamm, haftaya kız isteme olacak benim de söz kesilecek. Kapalıyım. Ne giysem bilemedim ya. Evde olacak aile arasında. Bana fikir verinnnn :eek:

Kızlar selaamm, haftaya kız isteme olacak benim de söz kesilecek. Kapalıyım. Ne giysem bilemedim ya. Evde olacak aile arasında. Bana fikir verinnnn :eek:

tatlım söz de kesilecekmiş o yüzden biraz da olsa abartı olsun kıyafetinde.... yalnız baya rahat gördüm seni, haftaya söz var kıyafet ortada yok:D:D:D:

tatlım söz de kesilecekmiş o yüzden biraz da olsa abartı olsun kıyafetinde.... yalnız baya rahat gördüm seni, haftaya söz var kıyafet ortada yok:KK70::KK70::KK70::

ya rahatlıktan öleceğim :KK53: herşeyi son anda hallediyoruz da biz :KK53: aslında ceket etek filan var giyebileceğim ama abartsam mı ne yapsam emin olamadım. yazlık renkli bir elbise mi alsam?

ya rahatlıktan öleceğim :KK53: herşeyi son anda hallediyoruz da biz :KK53: aslında ceket etek filan var giyebileceğim ama abartsam mı ne yapsam emin olamadım. yazlık renkli bir elbise mi alsam?

Bir kere söz kesilecek içinde kalmasın bence, eğer elbise giymek içinden geliyorsa giy derim... Ben olsam giyerdim yani tatlım...

Back