Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ev bakiyoruz biz ama nereden aalmak istiyorusnuz, kriterlerinize secenekler cokAnkara inşaat projelerini araştıran war mı aranızdaaa kızlarr
Umarim her sey yolunda gitmistir :) yasadigin dugun/kina trcrubelerinden faydalanmak isterim. Tavsiyelerin ya da soyle olmasa da olurmus dediklerin var mi?kızlar merhaba.tüm asamaları tamamladık.pazar günü düğünüm.çok heyecanlıyım =)=)=)=)
Eryaman taraflarına bakıyoruz cnm.. Siz ne tarafa bakıyorsunuz?Ev bakiyoruz biz ama nereden aalmak istiyorusnuz, kriterlerinize secenekler cok
Hayırlı olsunnn tam tarih ne zaman
O taraflara da baktik .epey ev var, sahibinden sitesinden bile arastirilabilir. Bütçeye göre, beklentiye göre. Yeni yapilar cok eryamanda. 350/250 bin arasinda cok iyi evler var.Eryaman taraflarına bakıyoruz cnm.. Siz ne tarafa bakıyorsunuz?
Çoğu proje de 1+1 olayı olduğu için korktuk.. Eryamanda hangi projeyi önerirsin? Siz nerelerden ev almayo düşünüyorsunuz?O taraflara da baktik .epey ev var, sahibinden sitesinden bile arastirilabilir. Bütçeye göre, beklentiye göre. Yeni yapilar cok eryamanda. 350/250 bin arasinda cok iyi evler var.
16 ağustos benimdeee25 ağustos
Cnm biz 2 hafta önce Arçelikten gittik aldık hepsini tamamladık. Özellikle buzdolabımı çok beğendim :) Tv daha yok ama o da LG olucak sanırım. Çok sıkıştık çokkk nereye el atıcağımızı şaşırıyoruuuzeveeet kızlar beyaz eşyalar nereden alınmalı bana da yardımcı olur musunuzzz? samsung nasıl en pahalısı o galiba?
+1Nasıl geçti düğün
Rezidanslara bakmayin, otel gibiler. 1+1 2+1 cok var onlarda. Kim girip cikiyor belli degil ustelik. Metroya yakin siteler var okulun civarlari, oralarda da var binalar.Çoğu proje de 1+1 olayı olduğu için korktuk.. Eryamanda hangi projeyi önerirsin? Siz nerelerden ev almayo düşünüyorsunuz?
İstanbul yolu üzerinde weltew mobilya var canım ben ordan aldım istersen bi bakabilirsinAnkara da mobilya nereyi önerireiniz
kesinlikle siemens al canım :)eveeet kızlar beyaz eşyalar nereden alınmalı bana da yardımcı olur musunuzzz? samsung nasıl en pahalısı o galiba?
Toplam ne kadar tuttu eşyalarkesinlikle siemens al canım :)
canım biz baya uyguna aldık buzdolabı vardı almadık hediyeydi çünküToplam ne kadar tuttu eşyalar
Hadiyaa baya uygunmuş çok iyi hangi modeli siemens incanım biz baya uyguna aldık buzdolabı vardı almadık hediyeydi çünkü
bulaşık ve çamaşır makinası aldık 2000 tl ye :)
Valla böyle bi kampanya olursa süper olur...Beyaz esyada dukkanlarin yaptiklari kampanyalar oluyor hediye vermek indirim yapmak gibi, bu tarz tavsiye edebileceginiz bi esnaf var mi? Siemens ya da bosh iyi markalar tabi bu arada.
http://www.siemens-home.com.tr/urun-listesi/SN26L881TR bulaşık makinam bu canımHadiyaa baya uygunmuş çok iyi hangi modeli siemens in
Cnm biz 2 hafta önce Arçelikten gittik aldık hepsini tamamladık. Özellikle buzdolabımı çok beğendim :) Tv daha yok ama o da LG olucak sanırım. Çok sıkıştık çokkk nereye el atıcağımızı şaşırıyoruuuz