• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

kızlar merhaba.tüm asamaları tamamladık.pazar günü düğünüm.çok heyecanlıyım =)=)=)=)
Umarim her sey yolunda gitmistir :) yasadigin dugun/kina trcrubelerinden faydalanmak isterim. Tavsiyelerin ya da soyle olmasa da olurmus dediklerin var mi?

O taraflara da baktik .epey ev var, sahibinden sitesinden bile arastirilabilir. Bütçeye göre, beklentiye göre. Yeni yapilar cok eryamanda. 350/250 bin arasinda cok iyi evler var.
Çoğu proje de 1+1 olayı olduğu için korktuk.. Eryamanda hangi projeyi önerirsin? Siz nerelerden ev almayo düşünüyorsunuz?

eveeet kızlar beyaz eşyalar nereden alınmalı bana da yardımcı olur musunuzzz? samsung nasıl en pahalısı o galiba?
Cnm biz 2 hafta önce Arçelikten gittik aldık hepsini tamamladık. Özellikle buzdolabımı çok beğendim :) Tv daha yok ama o da LG olucak sanırım. Çok sıkıştık çokkk nereye el atıcağımızı şaşırıyoruuuz :KK17::KK17:

Çoğu proje de 1+1 olayı olduğu için korktuk.. Eryamanda hangi projeyi önerirsin? Siz nerelerden ev almayo düşünüyorsunuz?
Rezidanslara bakmayin, otel gibiler. 1+1 2+1 cok var onlarda. Kim girip cikiyor belli degil ustelik. Metroya yakin siteler var okulun civarlari, oralarda da var binalar.

Beyaz esyada dukkanlarin yaptiklari kampanyalar oluyor hediye vermek indirim yapmak gibi, bu tarz tavsiye edebileceginiz bi esnaf var mi? Siemens ya da bosh iyi markalar tabi bu arada.

Eklentiler

• bulaşık.png
    bulaşık.png
    280,5 KB · Görüntüleme: 54
  • çamaşır.png
    çamaşır.png
    184,4 KB · Görüntüleme: 52
Cnm biz 2 hafta önce Arçelikten gittik aldık hepsini tamamladık. Özellikle buzdolabımı çok beğendim :) Tv daha yok ama o da LG olucak sanırım. Çok sıkıştık çokkk nereye el atıcağımızı şaşırıyoruuuz :KK17::KK17:

Abim bimekste çalışıyor, onun önerisi tv de kesinlikle lg veya samsung... buzdolabında ve ısıtmalı ocakta siyah camı çok beğeniyorum, eğer her gün silmeyi göze alabilirsem siyah cam istiyorum:))

Back