• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Kızlar çok aradayım gelinlik bulamıyorum, uykularım kaçıyor beğendiğim gelinlik 3500 ama işlemelerini değiştirince 4500-5000 lere çıkıyor. Iki buçuk ay kaldı ama ortada gelinlik, kaftan, abiye, kına organizasyonu, kuaför yok iyice strese girdim. Gelinlik seçmenin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. :kızgın::kızgın:
Bende cok dolastim en son miss defnede kaftan ve gelinligimi 5500 e aldim toplamda herhangi bi ucret odemicem uzerine oraya bakabilirsin

Kızlar tunalı Henna Gelinlik benim bedenime gore dikilmiş gelinligimi kaybetti ya da sattı. Ve üstelik bana başka ölçü büyük gelinliği vererek kandırmaya calistilar. Durumu ben fark ettiğimde para iademiz yok falan dediler yarın merkezle gorusup doneceklermis. Düğünüme 35 gün kala şuanda gelinlik arıyorum. 34 beden hazır gelinlik satan bi yer var mi? Ankara veya Bursa'da?

Bende cok dolastim en son miss defnede kaftan ve gelinligimi 5500 e aldim toplamda herhangi bi ucret odemicem uzerine oraya bakabilirsin

Nasıl peki gelinlikler yani gezdiysen heryeri kimisi gerçekten kaliteli duruyo. Ben hiç bakmadım miss defneye nerde acaba bi de ortalama fiyatlar nasıl? Kaftan modelleri aksesuarlı mı?

Kızlar tunalı Henna Gelinlik benim bedenime gore dikilmiş gelinligimi kaybetti ya da sattı. Ve üstelik bana başka ölçü büyük gelinliği vererek kandırmaya calistilar. Durumu ben fark ettiğimde para iademiz yok falan dediler yarın merkezle gorusup doneceklermis. Düğünüme 35 gün kala şuanda gelinlik arıyorum. 34 beden hazır gelinlik satan bi yer var mi? Ankara veya Bursa'da?
Hazır gelinlik için bence en çok alternatif olan Dreamon ona bakmanı tavsiye ederim

Nasıl peki gelinlikler yani gezdiysen heryeri kimisi gerçekten kaliteli duruyo. Ben hiç bakmadım miss defneye nerde acaba bi de ortalama fiyatlar nasıl? Kaftan modelleri aksesuarlı mı?
Ben begendim ama ozellikle tunali subesine gitmeni tavsiye ederim ordakiler daha ilgililer.ben baya biyer gezdim 3000 3500 dediler ama bi duvaga 500 tl istiyorlar cicegi taci soyledigin gibi 5000 e geliyo burada eldivenine kadar tadilat dahil herseyiyle 4250 ye gelinligi aldim kaftanimda tum aksesuarlariyla birlikte verildi kiralamak zaten 800 civari senden once kimin giydigi basina ne geldigi belli degil riskli geldi bana o yuzden satin aldim.zaten muhtesem yuzyilin sponsorlariymis cesit olarak da model cok.

Aysira ve Dreamon a bak derim ben zaten başka şansın yok gibi illa ki tadilat olucaktır ama zor bi durum senin için inşallah bulursun istediğin gibi bişey
Aysira'ya girmiştim daha önceden. Oraya karşı soğuğum hoslanmamistim ama dreamona bakiyim orası sıcak geliyor. Teşekkürler

hazır değil ama elma gelinlik dikiyor kızılay and çarşısında. ben de internetten yorumları okuyunca çok kormuştum ama elma gelinliğe gittim cumartesi son provam var ne istiyorsam aynısını yapmışlar üstelik de çok anlayışlılar. görüşebilirsin

kızlar düğünden sonra ankarada nerede kalacaksınız? otel öneriniz var mı? balayına hemen gitmicez. düğünümüz de çamlı bahçede olacak sincan tarafında. nişanlım da ankarayı bilmiyor hiç evimiz de ankarada değil..bi fikriniz var mıııı

Kızlar çok aradayım gelinlik bulamıyorum, uykularım kaçıyor beğendiğim gelinlik 3500 ama işlemelerini değiştirince 4500-5000 lere çıkıyor. Iki buçuk ay kaldı ama ortada gelinlik, kaftan, abiye, kına organizasyonu, kuaför yok iyice strese girdim. Gelinlik seçmenin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. :kızgın::kızgın:
Aynı durumdaymisiz, cok takiyorum ben de kafama. Ama artik umursamaama evresine gectim. Orta halli hazir biseyler alip gecicem :(

bende 2016 ankara geliniyim ben geldim :)
ben diva da beğendim bohem gelinlik tarzıymış aslı kırdara gideceğim bi de tanıdık varmış modellerine baktım netten çok beğendim

Dreamona ben hiç beğenmedim hazır gelinlik aslında henna da var ama sorun yaşamışsın zaten
divaya bak hazır var ve modelleri güzel ant çarşısında büyük çarşıda hazır gelinlik satanlar var 34 beden olunca rahat bulusun

Canım bende kına organizasyonu arayışındayım görüştüğüm bi Organizasyon var fakat paket içinde ki kaftan modelleri çok vasat, hiç Organizasyon şirketi ile yapılıp değecek model yok. Kaftan hariç anlaşıp Dışardan kaftan kiralamayı düşündüğüm zamanda kiralık fiyatlar 800-1000 tl arası. O zamanda organizasyonun bi mantığı kalmıyor :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Bende kaftani aldim organizasyon yok ortada. baska firmalara bak instagramdan arastiriyorum genelde hicbirinde kaftan yok.
benim arkadaş anadolu kına organizasyondan çok memnun kalmış ben pek düşünmüyorum organizasyon şirketi tutmatı kız arkadaşım vs çok çünkü tuttugum yer de çalgıcı vs var ama yapacak olursam orayla anlasırdım uygunmuş fiyalatları
bir de paketlerin içeriğini iyice sorun kimisi kına kına kutu kına hediyelerine kadar içine dahil ediyormuş

bindallı kiralamak istiyorum alsam kalıcak boşu boşuna önereceğiniz yer var mı

Kuaför buldunuz mu acaba kuaför önerisi istiyorum uygun fiyatlı lütfen

selaaam ben de 2016 geliniyimm son 18 günüm düğüne:KK200: eksikler hala var biz de de, kına için organizasyonla anlaştık bindallı vs herşey onlardan , kuaför olarak etlik de esta kuaför. düğün yerim ise wonders wedding. gelinliği eskişehir pierre cardinden aldım eskişehire atandığım için malesef işler çok zorlaşıyor düğün sonrası tekrar aranıza bi an önce kavuşabilmek dileğiyle :KK52:

kızlar düğünden sonra ankarada nerede kalacaksınız? otel öneriniz var mı? balayına hemen gitmicez. düğünümüz de çamlı bahçede olacak sincan tarafında. nişanlım da ankarayı bilmiyor hiç evimiz de ankarada değil..bi fikriniz var mıııı
canımm sonna boutıge de kalıcaz biz. biz daha ev kurmadığımız için ankarada bize de lazımdı:KK200: arkadaşlarım kaldı ve çok memnunlar

Back