• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ankara düğün mekanı

Bende 23 nisan için bakıyorum wishes bi harika fiyat olarak ta 12 bin fiyat verdiler 300 kişiye hala karar veremedim tabi ama batıkentte la mode salonları var konum olarak size de yakınsa bakabilirsiniz tabiiii bende hala karar veremedim

Yemekliye mi o fiyat canım neler dahil?

Kızlar selam, size Gölbaşı İncek'te yeni açılacak olan Pelops Boutique'i öneririm. Havuz başı organizasyonu için mekan çok hoş ve fiyatları da uygun. Bi incelemenizi tavsiye ederim.

Kızlar selam, size Gölbaşı İncek'te yeni açılacak olan Pelops Boutique'i öneririm. Havuz başı organizasyonu için mekan çok hoş ve fiyatları da uygun. Bi incelemenizi tavsiye ederim.
Kişi başı fiyatları nasıl peki ? Şuan bi arayış içerisindeyim ve karar verme aşamasındayım

merhaba kızlar gölbaşı incek te yeni bir yer açıldı heybeli bahçe. oraya da bakmanızı tavsiye ederim

Cok gezdim ama mutlu sona ulastim.Kizlar yeni bir yer buldum altinparkta seyri alem balo ve nikah salonu var orayla anlastik.Gercektende cok guzel yapilmis.En guzeli de yeni dekor edilmis ve istenildiginde acik istenildiginde kapali olabilen bir tavan sistemine sahip tavsiye ederim harika bir yer.Umarim isinize yarar.
....

Cok gezdim ama mutlu sona ulastim.Kizlar yeni bir yer buldum altinparkta seyri alem balo ve nikah salonu var orayla anlastik.Gercektende cok guzel yapilmis.En guzeli de yeni dekor edilmis ve istenildiginde acik istenildiginde kapali olabilen bir tavan sistemine sahip tavsiye ederim harika bir yer.Umarim isinize yarar.
....
Seyri alemin fiyatı nedir
....
Canim hayırlı olsun seyri alem kaç kişilik ve ne kadara anlaştınız ogrenebilirmiyim acaba?

Ben genel bir bilgi vermek istiyorum. Daha doğrusu eylül 2015'te olan düğünüm için içimde kalanları aktarmak istiyorum. Wishes Eryaman'da düğünüm oldu. Daha önce kuzenimin burada ama park caddesi şubesi olan düğünü gördüğüm en şık düğünlerden olduğundan aynı yerde olmasını istedim. Benimle iletişime geçen arkadaş 'ooo biz daha iyiyiz, orkestra daha kaliteli repertuarı geniş, şöyle böyle...' diyerek daha zaman olmasına rağmen mayıs sonunda bütün mekanlar beni sıkıştırıyordu dolacak diye o panikle görmeden ön ödeme yaptım. Daha önce süslü cümleleri olan adam meğer küçük 16-17 yaşlarında çocukmuş, patronun oğlu sanırım. Yok orkestramız öncekinden daha iyi asla mutsuz ayrılmazsınız, yok pub alanı var arkadaşlarınız orda eğlenebilir bekleyebilir yok şöyle yok böyle... Neyse mekan evet çok güzel asla lafım yok ama benim 120 kişilik olacak düğünüm mekanda nasıl duracak diye hayıflanırken merak etmeyin masaları çıkaracağız dediler. Fazla masalar çıkarılmadığı için çok kötü göründü. O küçük çocuk düğün şarkılarımızı unutmuş düğüne 10 dk var internetten indirmeye çalışıyor...! Ayrıca düğün başladı beni tam 3 dans şarkısı oynattılar en sonunda ben dansı bıraktım eşimle oturduk. Ayrıca o repertuarı geniş dediği orkestranın asık suratlı şarkıcısı insanları hiç eğlendiremedi, herkes oturdu biz sürekli pistte milleti keyiflendirmeye çalıştık. Yemek saatinde caz tarzında müzik çalsın dedim şarkıcı hanım pop şarkıları okudu. Size bunları yazarken tekrar üzüntümü aynen hissettim gözlerim doldu. Üstelik en son şefe 'düğünü bitirelim' dedim. Abimle annem yanımda 'yapma bu senin en mutlu günün' dedi de aile fotoğraf çekimi derken 11:30'da bitirdik. İçimde çok şey kaldı ama stresimden insanları üzmemek için o gün sustum yoksa o küçük çocuğu organizasyonun başına neden getirdiklerini soracaktım. Hak helal etmemeyi kendime yakıştırmadığım için bu cümleyi kurmayacağım ama o gün içimde kalanları da Allaha havale ediyorum arkadaşlar. Uzun lafın kısası; ERYAMAN WISHES la çalışacaksanız her aşamaya her ayrıntıya hakim olun. Ama benim hiçbir yakınım orda düğün yapamaz yapmaması için elimden geleni yapacağım...
kızlar merhaba, nisan 2016 da düğünüm olacak ve ben hala düğün mekanı bulamadım göksu ada restorant veya vip golden düğün salonunu düşünüyorum fiyatlar hakkında fikir verebilen olursa çok sevinirim...

merhaba kızlar. ben de gezdiğim düğün salonları ile ilgili topladığım bilgileri paylaşmak istiyorum.
300 kişi yemekli düğün yapmayı düşünüyoruz. Gölbaşına gittim öncelikle. Pembe Köşkün 3 farklı salonu var. en güzeli kenarında havuz olan yüksek tavanlı salonu. salon çok hoş ancak 400 kişilik olduğu için siz 300 kişi de getirseniz 400 kişinin parasını alıyorlar. bu salona 28000 istediler. orta salon da fena değildi 24000 ücreti ama bu fiyata değcek bi özellik göremedim. diğer salon kolonlu basıktı. 15000 ücreti. sonra akalına baktım. çok meşhur bir yer olduğunu biliyosunuzdur. beklentim yüksekti fakat karşılamadı beklentimi. 22000 fiyat verdiler.
Hera düğün salonuna baktım. 15000 ücreti. fena değil ama kendimi orda gelin olarak görmek istemedim kanım kaynamadı yani.

Wishes eryamana baktım (15000). salon güzel ama nette çok kötü yorum bulduğum için vazgeçtim.
eryamanda arven palas var (18000). harikaydı çok beğendim fakat istediğim tarih doluydu. ama kesinlikle gidin bakın derim.
İncekte erguvan kasrına baktım. ben çok beğendim. fakat 30000 civarı fiyat verdi pahalı geldi bize. kötü yorum da var bilemiyorum ama mekan olarak güzeldi.
incekte pelops butik hotel var. havuz basi açılıp kapanabilen tavan fln güzel bir mekan 21000 fiyat verdi. istediğim tarih doluydu.
en son stardust incek te karar verdik. dün tuttuk salonu. kır düğünü üstü kapalı yanlar da camla kapanabilio. benm hoşuma gitti. ücret 16500.

daha çok gezdim de aklıma gelenler bunlar. herkese hayırlı olsun

Hayirli olsun :KK66: Internette mekan oldukca sık gozukuyor, kac kisilik olacak sizin dugun? Bir de hangi salonlarini ayarladiniz canim, bir kac tane var heralde buranin
Dugunum olali tam 3 ay oldu mekan tercihim.Ankara.konagi evet kizlar yok boyle ilgi ekip orkestra sesinden ışığına fotografcisindan kameramanina yas pastasindan garson hizmetine palyacosuna 10 10 10 10 ....... gidin ve anlasin kizlar KIR BAHCESI.300 KISI 12.BIN AMA 360 KISI OLMUSUZ sorun yaratmadılar kina konaginda kinam oldu 100 kisi 150.yi bulmusuz problm yaratmadılar. Organizatorlerin ilgisi vs vs cok iyiydi. Fcbkk ankara konagi sayfasi paylasimlarini takip edin olur bunu yazan hatun kim diye merak ederseniz belki bir ihtimal cikarirsiniz

merhaba kızlar. ben de gezdiğim düğün salonları ile ilgili topladığım bilgileri paylaşmak istiyorum.
300 kişi yemekli düğün yapmayı düşünüyoruz. Gölbaşına gittim öncelikle. Pembe Köşkün 3 farklı salonu var. en güzeli kenarında havuz olan yüksek tavanlı salonu. salon çok hoş ancak 400 kişilik olduğu için siz 300 kişi de getirseniz 400 kişinin parasını alıyorlar. bu salona 28000 istediler. orta salon da fena değildi 24000 ücreti ama bu fiyata değcek bi özellik göremedim. diğer salon kolonlu basıktı. 15000 ücreti. sonra akalına baktım. çok meşhur bir yer olduğunu biliyosunuzdur. beklentim yüksekti fakat karşılamadı beklentimi. 22000 fiyat verdiler.
Hera düğün salonuna baktım. 15000 ücreti. fena değil ama kendimi orda gelin olarak görmek istemedim kanım kaynamadı yani.

Wishes eryamana baktım (15000). salon güzel ama nette çok kötü yorum bulduğum için vazgeçtim.
eryamanda arven palas var (18000). harikaydı çok beğendim fakat istediğim tarih doluydu. ama kesinlikle gidin bakın derim.
İncekte erguvan kasrına baktım. ben çok beğendim. fakat 30000 civarı fiyat verdi pahalı geldi bize. kötü yorum da var bilemiyorum ama mekan olarak güzeldi.
incekte pelops butik hotel var. havuz basi açılıp kapanabilen tavan fln güzel bir mekan 21000 fiyat verdi. istediğim tarih doluydu.
en son stardust incek te karar verdik. dün tuttuk salonu. kır düğünü üstü kapalı yanlar da camla kapanabilio. benm hoşuma gitti. ücret 16500.

daha çok gezdim de aklıma gelenler bunlar. herkese hayırlı olsun
canım bilgiler için teşekkürler baya fikir oldu bana da şuan. ben de araştırmaya başladım yavaştan.. bakalım neler olacak.
Dugunum olali tam 3 ay oldu mekan tercihim.Ankara.konagi evet kizlar yok boyle ilgi ekip orkestra sesinden ışığına fotografcisindan kameramanina yas pastasindan garson hizmetine palyacosuna 10 10 10 10 ....... gidin ve anlasin kizlar KIR BAHCESI.300 KISI 12.BIN AMA 360 KISI OLMUSUZ sorun yaratmadılar kina konaginda kinam oldu 100 kisi 150.yi bulmusuz problm yaratmadılar. Organizatorlerin ilgisi vs vs cok iyiydi. Fcbkk ankara konagi sayfasi paylasimlarini takip edin olur bunu yazan hatun kim diye merak ederseniz belki bir ihtimal cikarirsiniz

merhaba. yorum için teşekkürler ankaraa konağıyla nişan için görüşmeye gitmiştik ancak ücreti bütçemizin çok üzerindeydi elemek zorunda kaldık. belki düğün için yine görüşürüz. senin bu söylediğin fiyat yemekli miydi ?

canım bilgiler için teşekkürler baya fikir oldu bana da şuan. ben de araştırmaya başladım yavaştan.. bakalım neler olacak.

merhaba. yorum için teşekkürler ankaraa konağıyla nişan için görüşmeye gitmiştik ancak ücreti bütçemizin çok üzerindeydi elemek zorunda kaldık. belki düğün için yine görüşürüz. senin bu söylediğin fiyat yemekli miydi ?

Ankara konağına ben de gittim. hafta sonu akşam organizasyonları yemekli olmak zorundaymış. 300 kişi için 19000 istedi. teras salonu fena değildi ama bu kadar para etmez bence.

Ankara konağına ben de gittim. hafta sonu akşam organizasyonları yemekli olmak zorundaymış. 300 kişi için 19000 istedi. teras salonu fena değildi ama bu kadar para etmez bence.
aynen ben de terası beğenmiştim nişan için öğlene 12 bin gibi bi fiyat vermişti 150 kişiye bana baya yüksek geldi. gölbaşı ve yenimahalle önceliğimiz bakmaya başlamalı yavaştan o_O açıkçası 350 kişi için 10 bine kdr olan fiyatları değerlendirebiliriz:kızgın:

Hayır , ordovr menuydu 1. Menu gayet dolu tabak ve memnuniyetle ayrıldı misafirlerimiz.

Hayır , ordovr menuydu 1. Menu gayet dolu tabak ve memnuniyetle ayrıldı misafirlerimiz.

Bize yemeksiz 300 kişiye 19bin dediler ankara konağı antik kır bahçesi için. Tanıdık falan mı vardı sizin acab yoksa kış aylarında mıydı düğün baya uygunmuş sizin fiyat

Bende 23 nisan için bakıyorum wishes bi harika fiyat olarak ta 12 bin fiyat verdiler 300 kişiye hala karar veremedim tabi ama batıkentte la mode salonları var konum olarak size de yakınsa bakabilirsiniz tabiiii bende hala karar veremedim

Merhaba, siz sanirim batikent la mode'de yaptiniz dugunu, bizde oraya gorusmeye gittik salona ve orkestrasina bayildim. Ama isiklar diskotek isigi gibi mavi kirmiziydi acikcasi cok goz yorucu ve karanlik geldi. Fotograflarda hep kirmizi kirmizi cikar diye dusundum cok loştu salon. Siz de bu isiklar bi sorun oldu mu acaba?

merhaba düğününüz oldu mu acaba memnun kaldınız mı la mode'den?

Back