• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ankara düğün mekanı

Merhaba arkadaşlar yardımcı olması açısından yazayım gezdiğim yerleri:
1- cheft restorant: burası Keçiören'de, Park'ın içinde. Mekan fena değil ama öyle aman aman değil. Servisi iyi bi düğüne gitmiştim. 200 kişilik kokteyl menü için 7.000. Su Böreği, patates cips patlamış Mısır, pasta, meşrubat.ilave bi börek çeşidi daha, sarma alırsanız 7.400. Orkestra dahilmiydi anımsamıyorum ama dahildi galiba. Tavuk yemek menü ise 10.000 tl idi. Ordör tabağı felan yok, çorba ve ana yemek pasta şeklinde. Ama servisi kişi başı açıyorlar tabak olarak o güzel. Ama azıcık arabesk bi yer sanki.

Son düzenleme:
Ankara konakları:
200 kişi için en büyük salonu tabiki vermiyorlar. Orkestra ve Palyaço dahil. Kişi başı 40 tl. Karışık pizza kurabiye tabağı, meşrubat ve pasta var. Girişi binası güzel. Salonda fena değil. Park sorunu yok. Salon kademeli basamaklı.

Ben de 2016 yazı evleneceğim kısmetse. Asfor Düğün salonunu ayarladık. Gayet profesyoneller görünüşe bakılırsa salon falan da çok şık, bakalım nasıl olacak. Herkesin gönlüne göre versin :KK200:

Arkadaşlar benimde Ağustos ayında düğünüm olacak. Gezdiğimiz yerler içerisinde en güzel yer Wishess Eryaman'dı. Nişanlım da bende bayıldık. Kolon yok ve tavan yüksekliği mükemmel. 1 yıl olmuş açılalı Çayyolu'nda da yerleri var. Bize 300 kişi Cuma Akşamına 15.500 Cumartesi olursa 17.000 fiyat verdiler.

• 10 çeşit ordövr tabağı
  • Ara sıcak olarak paçanga böreği, sigara böreği ya da içli köfte seçeneklerinden birini seçiyorsunuz
  • Ana yemek olarak beyaz ette 3 çeşit seçenek var. Onlardan birini seçiyorsunuz.
  • Tatlı olarak da İki çeşit pasta var.
Fiyata bayan solisti olan 4 kişilik orkestra dahil. Eğer içki isterseniz siz götürdüğünüzde onlar ücretsiz servisini yapıyorlarmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benimde Ağustos ayında düğünüm olacak. Gezdiğimiz yerler içerisinde en güzel yer Wishess Eryaman'dı. Nişanlım da bende bayıldık. Kolon yok ve tavan yüksekliği mükemmel. 1 yıl olmuş açılalı Çayyolu'nda da yerleri var. Bize 300 kişi Cuma Akşamına 15.500 Cumartesi olursa 17.000 fiyat verdiler.

• 10 çeşit ordövr tabağı
  • Ara sıcak olarak paçanga böreği, sigara böreği ya da içli köfte seçeneklerinden birini seçiyorsunuz
  • Ana yemek olarak beyaz ette 3 çeşit seçenek var. Onlardan birini seçiyorsunuz.
  • Tatlı olarak da İki çeşit pasta var.
Fiyata bayan solisti olan 4 kişilik orkestra dahil. Eğer içki isterseniz siz götürdüğünüzde onlar ücretsiz servisini yapıyorlarmış.

http://www.wisheseryaman.com/

Biz de wishes eryaman ile anlaştık:) gerçekten ben de beğendim; fiyat olarak ta pek çok yerden uygun olduğunu düşünüyorum.

Bizde anlaştık firmayla. Çayyolunda Park Caddesinde aynı tarz mekanları var hatta burası oradan daha güzel diyebilirim. Kapasite ve ferahlık olarak oranın üstünde bir yer. Normalde böyle bir mekan daha merkezde olsa felakat pahalı olurdu. Yeri Eryamanda olduğundan daha uygun. Çok büyük şans bence :)

Bizde anlaştık firmayla. Çayyolunda Park Caddesinde aynı tarz mekanları var hatta burası oradan daha güzel diyebilirim. Kapasite ve ferahlık olarak oranın üstünde bir yer. Normalde böyle bir mekan daha merkezde olsa felakat pahalı olurdu. Yeri Eryamanda olduğundan daha uygun. Çok büyük şans bence :)

Aynen katılıyorum:)

Benim başka şehirde düğünüm olacağı için biz kokteyl şeklinde tuttuk; aslında o salonda yemekli düğün de çok hoş olurdu:) tebrik ederim seni cnaım şimdiden. Benim de nisan sonu. Diğer düğünümde otel havuz başı olacak. Biri açık havada biri kapalı mekanda olacak; o açıdan güzel oldu. Ben burdakinde düğün sonunda kına kıyafeti giyip kına da yakıcam . Kına için ayrı mekan tutmayada gerek kalmadı. Şimdi davetiye kına malzemesi felan bakıyorum.

Ben de 2016 yazı evleneceğim kısmetse. Asfor Düğün salonunu ayarladık. Gayet profesyoneller görünüşe bakılırsa salon falan da çok şık, bakalım nasıl olacak. Herkesin gönlüne göre versin :KK200:
Canim oncelikle hayirli olsun ;) Biz de 2016 yaz dusunuyoruz Allah nasip ederse, Asfor'a ben de baktim gayet hos gozukuyor. Hangi tarihte, kac kisi icin, nasil bir fiyat verdiler?

Merhaba :) dugun bilgi alisverisinde bulunmak icin uye oldum. Benim de dugunum agustosda akalin sports golbasinda, cok yer gezdik karar vermek icin, sonunda gonlume gore oldu :)

Merhaba :) dugun bilgi alisverisinde bulunmak icin uye oldum. Benim de dugunum agustosda akalin sports golbasinda, cok yer gezdik karar vermek icin, sonunda gonlume gore oldu :)
ne kadara anlaştınız? düğün kaç kişilik olcak? benim de düğünüm ağustos sonu-eylül başı gibi olacak ve akalını istiyorum ama malum yer bulmak biraz zor şu saatten sonra. galiba kurban bayramının haftasonuna kalcak gibi

300 kisi, yemekli, ekstralar ile beraber 25000e anlastik, biz ocak basinda sozlesme imzaladik, zar zor yer bulabildik, gercekten biraz pahali ama hem gol kenari hem havuzbasi. Piyasadaki bircok yerden daha guzel ve profesyonel biryer.

Cok gezdim ama mutlu sona ulastim.Kizlar yeni bir yer buldum altinparkta seyri alem balo ve nikah salonu var orayla anlastik.Gercektende cok guzel yapilmis.En guzeli de yeni dekor edilmis ve istenildiginde acik istenildiginde kapali olabilen bir tavan sistemine sahip tavsiye ederim harika bir yer.Umarim isinize yarar.
....

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok gezdim ama mutlu sona ulastim.Kizlar yeni bir yer buldum altinparkta seyri alem balo ve nikah salonu var orayla anlastik.Gercektende cok guzel yapilmis.En guzeli de yeni dekor edilmis ve istenildiginde acik istenildiginde kapali olabilen bir tavan sistemine sahip tavsiye ederim harika bir yer.Umarim isinize yarar.
....
Kac kisilik canim?

Ben ankara konağı nda yapıyorum cnm 12 bin düğün kına konağını tuttuk birde aynı mekanin oda 5 bin
Hayirli olsun ;) Internette mekan oldukca sık gozukuyor, kac kisilik olacak sizin dugun? Bir de hangi salonlarini ayarladiniz canim, bir kac tane var heralde buranin

Kizlar Sehr-i Ahter'de yapan duyan ya da fiyat alan var mi? Genclik Parki Nikah salonunun yeni haliymis sanirim

Kızlar biz salonu tutalı çok oldu ama fikir olarak yardımcı olabilirm belki mekan arayanlara,Natoyolunda Beyzade düğün salonunu çok beğenmiştik biz organizasyon olarak ve içerisi de güzeldiigamze hanımda çok ilgiliydi ancak tarihimiz uymadığı için orayı tutamadık.Aina düğün salonunu tuttuk bize sadece oranın tarihi uyuyordu daha fazla gezip bakacak vaktimizde yoktu,3 tane salonu var gold,lila ve silver.Biz gold salonunu tuttuk 800 kişilik.

Bende 23 nisan için bakıyorum wishes bi harika fiyat olarak ta 12 bin fiyat verdiler 300 kişiye hala karar veremedim tabi ama batıkentte la mode salonları var konum olarak size de yakınsa bakabilirsiniz tabiiii bende hala karar veremedim

Back