2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

amin canım bende çalışyorum malesef hep giremiyorum ama kaldığıım yerden okuyorum doğru bildiğimi hemen yazıyorum. ama hep aktif olamıyoruz malesef. İNŞALLAH rabbim hepimizin yüzünü güldürü bi akşama olacak diyorum bi akşam boşa umutlanıyorum diyorum. psikopata bağladım gelgit deli sorular kafamda:)
 
Ben dondurulmuş tedavi için başladım canım ya estrofem kullanıyorum sadece. 1 denemeden 3 tanecik donmuş embriyo var onları nasipse transfer ettircem 0 dan başlamadım.

Tarih bellimi canım inşş onlar senin kısmetindirr ben bugün gittim gonal f kullanıyorum bende 125 dozu 14,5 tu en büyük yumurtam normalmidir ne zaman toparlanır hiç bilmiyorum bu gidişle p.tesiye kalıcak gibi
 

Hepimiz öyleyizz düşünmemek en iyisi ben bugünlerin tadını çıkarmaya çalışıyorum. Bu kadar uğraş hayal kırıklıklarıyla bitceği günü rabbim bize yaşatmasın bizede hayırlı salıklı bir evlat nasip etsin inş. Senin tedavi ne durumda canımm başladınız mı
 
Tarih bellimi canım inşş onlar senin kısmetindirr ben bugün gittim gonal f kullanıyorum bende 125 dozu 14,5 tu en büyük yumurtam normalmidir ne zaman toparlanır hiç bilmiyorum bu gidişle p.tesiye kalıcak gibi
İnşallah canm. Tarih belli değil şimdilik cuma kontrol var benimde belki tahmini bir tarih söyler doktor. Valla en büyüğü 19 ve üstü olduğunda olgun sayılıp toplama oluyor diye biliyorm cnm. Bencede pazartesi olabilir opun canm.
 

Benimde cuma günü kontrol bakalım ne dicekler.
 
Sabah 9 da kontrolüm..4 gün boyunca 300 ünite gonal f vuracağım..
 
Ay kız olur mu öyle şey sadece buraya yazsınlar demiyorum. O zaman benimde sadece burda takılmam lazım. Buraya ismini yazdırmış gitmiş başka yerde muhabbet ediyor burda sesi çıkmıyor. Olmaz ki ama... İstemiyolarsa gelsinler isimlerini sildirsinler tabloya baksana kocaman oldu
 
Dondurulmus embriyo transferi yapilacak adetim 21. Gunu olmasini bekliyorum o da yarin. Rahme cizik atilip lucrin ignelere baslayacagim. Adet olunca kontrol her sey normalse estrofem tablet gunde 3 kere sonra rahim kalinligi kontrolleri. Transfer ay sonunu bulacak saniyorum. Dondurulmus embriyo transferinde baska yol izleyen var mi merak ediyorum.
 
Dondurulmuş transferi olan arkadaşlar var yardımcı olurlar. Hayırlısı olsun canım.
 
Canm bende dondurulmuş transfer aşamasındayım. Ben adetimin 3.günü gittim doktora estrofeme başladım günde 3 taneyle. Folik asit alıyorum birde. Başka birşey kullanmıyorum. Cuma kontrol var. Bakalım tansfer gününü söyleyecek mi ve artı ilaç dahil edecek mi.
 

Ya biran okuyunca üstüme alındımm. Benim buraya topiklere bakıp yazmadığım okumadığım dakika yok sanırım Birinin beni durdurması gerek Haklısın canım sen vesile oldun toplandık inş sonumuzda senin gibi sonuçlanır.
 
canım benim 8 adet embriyom donduruldu adeti beklioz:)
 
Hayırlı olsun cnm ben de 4 gün 300 ml gonal f kullanacağım c.tesi 15 te randevu
sabah işlem oluyor nasıl o saate verdiler hayret
Ben bahçeci umut tüo bebek merkezinde tedavi görüyorum..orda kontrol hastaları sabah 9-11 arası alınıyor..bu arada sizin de hayırlı olsun..inşallah süreç sonunda olumlu haberlerimizi de paylaşırız..
 
ooo çokk şükür canım benim nezaman adet ortalama
hilal benim adet tedavi sonrası şaştı 13 mayıs ile tedaviye başladım sonra 5 haziranda oldum sonra 9 temuuz karışık yani bekliozzzz kırmızıları:) tup bebk olayı level 1-2-3- finish bence ilk level karar vermek level 2 yumurta toplaması level 3 embriyo gelişimi ve transferi:) finish ise BHCG değeri ve tutunması:) super mario gibiyiz yani:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…