Canim progeston boyle cok cikmaz ki 0.küsurat yada en fazla 1lerde cikar emin misin 37 oldugunaKızlar bugün için hormon testi istemişti doktorum e2 420 progesteron 37.54 bu nedemek anlayan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim progeston boyle cok cikmaz ki 0.küsurat yada en fazla 1lerde cikar emin misin 37 oldugunaKızlar bugün için hormon testi istemişti doktorum e2 420 progesteron 37.54 bu nedemek anlayan var mı?
Cnm transfer sonrasi cikar bence ilac kullaniyoruz bideCanim progeston boyle cok cikmaz ki 0.küsurat yada en fazla 1lerde cikar emin misin 37 olduguna
Canim sen prolaktinle karistirmayasin ben sanmiyorum 37 ciksin...progesteron benim 2.5 du transfer ertelendiCnm transfer sonrasi cikar bence ilac kullaniyoruz bide
Canım progestorn yüksek olması iyi diye blyrm. Kaçıncı gün bugün benmde yüksek çıktığında pozitif sonuç almştm. İnşallah seninde pozitiftirKızlar bugün için hormon testi istemişti doktorum e2 420 progesteron 37.54 bu nedemek anlayan var mı?
Canim arkadasin transfer yapilmis dr transfer sonrasi 5.gun yada 6.gunde istemisCanim sen prolaktinle karistirmayasin ben sanmiyorum 37 ciksin...progesteron benim 2.5 du transfer ertelendi
Haaaa anladim durumlar farkli o zmn benm bilgim yok o konuda so sorry:)Canim arkadasin transfer yapilmis dr transfer sonrasi 5.gun yada 6.gunde istemis
Senin dedgn transfer önce si 1.5 altinda cikmasi gerekiyo
Canim progeston boyle cok cikmaz ki 0.küsurat yada en fazla 1lerde cikar emin misin 37 olduguna
Can'ım benim transferimin 5. Günü bu.. Transfer sonrası sonuç tabiCanim sen prolaktinle karistirmayasin ben sanmiyorum 37 ciksin...progesteron benim 2.5 du transfer ertelendi
Doktor haliyle hamilelikle ilgili bişey söylemedi tabi. Aynen devam,sen bunları düşünme dedi sadece. Ama netten okuduğum kadarıyla hamilelikte yükseliyomus 90 lara çıkan okudum.Cnm benden istemedi ama hamilelikte progesteron yukseliyomus diye biliyorum dr la gorustunmu ilacta kullanioz gerci
Ay inşallah bugün 5. Gün..Canım progestorn yüksek olması iyi diye blyrm. Kaçıncı gün bugün benmde yüksek çıktığında pozitif sonuç almştm. İnşallah seninde pozitiftir
Canim inşallah..sonradan da yapickmsn peki progesteron tekrar sonrada yukselise gecerDoktor haliyle hamilelikle ilgili bişey söylemedi tabi. Aynen devam,sen bunları düşünme dedi sadece. Ama netten okuduğum kadarıyla hamilelikte yükseliyomus 90 lara çıkan okudum.
Onemli degil cnm farkli anlamissin :)Haaaa anladim durumlar farkli o zmn benm bilgim yok o konuda so sorry:)
Bişey demedi doktorum şimdilik. Yap falan die bhcg değerinden sonra bakmak ister belkiCanim inşallah..sonradan da yapickmsn peki progesteron tekrar sonrada yukselise gecer
Dördüz mü Kalpten götüreceksin sen beniBen
Benim kan degerlerim seninkinin yarisi kadardi benim ikizse senin de kesin ikizdir canim senin dördüz bile olabilir hatta :)))))
Canım Benim, inan cok üzgünüm senin adına.... Demekki şuan böylesi hayırlıymış. Güzel kalpli arkadasim, umudunu yitirme, elbet bir gün Rabbim verecek kısmetiniNegatif kizlar
Yapma ya henüz zamanı gelmemiş canım benim nolur güçlü ol, hayırlısı ile olur birgün inşallah canım.Negatif kizlar
Canim cok üzüldümNegatif kizlar
Donmus transferinde 15.gün oluyor cnm bayram olmasıyla alakası yok.. ama bende dayanamayp 11.gün yaptrdm o ayrı:)Ciddumisin ben o anki stresten sormadim bile sonra acaba donmus transferi diyemi böyle diye düşündüm bak şimdi ya yani 11 yada 12.gün yaptırabilir oylemi