Geç değil mi ya benim 12 eylül test tarih iBugün 3.günü bitirdik hamd olsun kaldı 13 gün yaaa bana 15 gün sonraya yazmışlar test tarihini. Kızlar siz kaçıncı gununuzdesijiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç değil mi ya benim 12 eylül test tarih iBugün 3.günü bitirdik hamd olsun kaldı 13 gün yaaa bana 15 gün sonraya yazmışlar test tarihini. Kızlar siz kaçıncı gununuzdesijiza
seni gordugume sevindim canim nasılsın? mayıs topiginden biliyorum seni. başladım mi yeni tedaviye?Merhaba, tuplerdeki sıvı transferden sonra bebegin düşme olasılıgını arttırıyor bildiğim kadarıyla.Muhtemelen tüp'ü alalım diyeceklerdir.
Ben sorunca öyle dediler ben yaptırır size sonucu bildiririm. Muhtemelen şeninde öyledir diye tahmin ediyorum çünkü benimkinde dondurulmuş transfer..Ciddumisin ben o anki stresten sormadim bile sonra acaba donmus transferi diyemi böyle diye düşündüm bak şimdi ya yani 11 yada 12.gün yaptırabilir oylemi
ewt canim. eskilerden gormek iyi oluyo. sen maşallah yılın sonuna gelmissin hayırlı haberlerini bekliyoruz.B benim bebisim J jelibon3434 mayısçılar toplanmışız gene aynı zamana ne güzel.. İnşallah bizde hamile olcaz bu sefer..
Herzaman hayırlısını dile gülüm. Rabbim bizim için en doğru olanı bilir hiç şüphesiz. Bak benim üzüntümü sen biliyorsun. 12 haftalıktı yavrum istemeyerek kürtaj masasına yattım. Doktor kalbi atmıyor dedi başka yerlere gittim.. Kendimi yedim bitirdim.. Rabbim böyle diledi.demekki böylesi benim için hayırlıymış dedim. Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin. Eğer nasip te yoksa başta adet olmak daha güzel. Ben yavruma o kadar alışmıştımki her sabah onunla konuşuyordum.. Bu acının tarifi yok canım kesinlikle... Evde kızımda olmasa kafayı bozardım sanırım... Inşallah senden güzel haberler alırız. Olmasada kendini üzme ve yola devam et canım... Dualarım seninle unutma hemşerim...
doktorunla konuş bu durumu canım yaKızlar Dondurulmuş transfer de tahminen transfer kaç gün sonra olur.
Benim iğne kullandıgımda rahim çok hızlı bi sekilde kalınlastı.bayramın ilk gününe gelirse bittim kimse bilmiyo durumu
Tabiki canim ama sen sonucunu gormeden boyle konusma.hersey olabiliyor hakkimizda hayirlisi ins..Canim seni cok iyi anliyorum benimde butun idrar testlerim bugunde dahil negatif cikti yarin kan vericem ama ayni sonuc biliyorum kuzum baglantiyi koparmayalim lutfen birlikte yine tedavimizde destek oluruz birbirimize nedersin :)
Günaydın canlarim güzel bir hafta diliyorum. papatyyaa123 canım güzel haberler bekliyorum senden
Tabiki canim ama sen sonucunu gormeden boyle konusma.hersey olabiliyor hakkimizda hayirlisi ins..
Gunaydin canlarim simdi kani verdim ama malesef size guzel haber veremicem sanirim 1 gibi sonuc cikcak hemen yazicam sagolun kizlarpapatyyaa123 güzel haberlerle dön canım.
Gunaydin Canim... Allahtan umut kesilmezmiş, ne biliyorsun belki bir mucize merhaba diyecek sana bugunGunaydin canlarim simdi kani verdim ama malesef size guzel haber veremicem sanirim 1 gibi sonuc cikcak hemen yazicam sagolun kizlar
Insallah bitanem benim hayirlisi diye dua ettim hep bakalim :)Gunaydin Canim... Allahtan umut kesilmezmiş, ne biliyorsun belki bir mucize merhaba diyecek sana bugun
Kız ne karamsarsın öyle yoksa oğlak mısın?Gunaydin canlarim simdi kani verdim ama malesef size guzel haber veremicem sanirim 1 gibi sonuc cikcak hemen yazicam sagolun kizlar
Yay burcuyum normalde polyanna gibiyimde bakma butun testler negatif cikinca bide belirti olmayinca olmadi dedim gecen hamileligimde boyle olmamisti cunkuKız ne karamsarsın öyle yoksa oğlak mısın?
Amin gülüm Allah razı olsun canım...yarın gömecez...çok zor bir sınav gerçekten...Rabbim inşallah seninde yüzünü güldürsün canım benim....Leylacim dün aklıma geldin bakayım dedim bebeginimi kaybettin çok üzüldüm canım
ya geçmiş olsun seni o kadar iyi anlıyorumki ne desem boş biliyorum bu acının ne tesellisi nede tarifi yok sadece Rabbim sabrini veriyor Allah kızını sana bağışlasın inşallah yeniden buseme kardeş gelir
Canim benim cok sevindim, insaallah saglıkla kavusursun ikizlerine Ben de önümüzdeki Cumartesi ilk kontrolume gidiyorum. Bakalim belki benimkiler de ikizdircanim tebrik ederin bal gibi de hamilesin benim 8.günü ve9.günü testim boyledi simdi ikizlerime hamileyim :))
Herşey güzel olacak inan bize :)Gunaydin canlarim simdi kani verdim ama malesef size guzel haber veremicem sanirim 1 gibi sonuc cikcak hemen yazicam sagolun kizlar