- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
Inşallah yanılırsın canım o zamanYay burcuyum normalde polyanna gibiyimde bakma butun testler negatif cikinca bide belirti olmayinca olmadi dedim gecen hamileligimde boyle olmamisti cunku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah yanılırsın canım o zamanYay burcuyum normalde polyanna gibiyimde bakma butun testler negatif cikinca bide belirti olmayinca olmadi dedim gecen hamileligimde boyle olmamisti cunku
Cnm ilaclardanmi oldu acaba bende olmamisti ..Kızlar günaydın. Bu sabah 2 kere kusma oldu bende sizinde başınıza geldimi böyle bişey?
Gunaydin canim yarin insallah sen guzel haberi verir moralimizi duzeltirsin idrar testi yapmadin demi kuzumpapatyyaa123 canim hadi hayirli haberler ver bize..bende senin gibi olumsuz dusunuyorum ama Rabbim bilir hayirlisini
Benimde yarin
Canim cok ac kalmamaya dikkat et bendede olmustu ilaclar mideye ister istemez zarar veriyor agir yiyeceklerden uzak dur insallah gecer canimcimKızlar günaydın. Bu sabah 2 kere kusma oldu bende sizinde başınıza geldimi böyle bişey?
Hemsireyi aradim transferle alakasi yok dedi :/ farkli biseyde yiyip icmedimCnm ilaclardanmi oldu acaba bende olmamisti ..
Insallah balım. Sende bi an önce güzel haber ver bize. İçimiz karardı artıkCanim cok ac kalmamaya dikkat et bendede olmustu ilaclar mideye ister istemez zarar veriyor agir yiyeceklerden uzak dur insallah gecer canimcim
Amin gülüm Allah razı olsun canım...yarın gömecez...çok zor bir sınav gerçekten...Rabbim inşallah seninde yüzünü güldürsün canım benim....
Gunaydin canlarim simdi kani verdim ama malesef size guzel haber veremicem sanirim 1 gibi sonuc cikcak hemen yazicam sagolun kizlar
Dogru soluyorsun canimda aman ne bilim iste oyle hissettimKiz daha sonuc cikmadan heyy ALlah'im ya guldurdun beni
Haklisim bitanem sonradan kaybetmek negatif almaktan daha uzucu herseyin hayirlisi cikar cikmaz yazicam size :)papatyyaa123 Kuzumm herşeyy allahtan hayırlı haberlerini bekliyoruzz inşş
Benim kan degerlerim seninkinin yarisi kadardi benim ikizse senin de kesin ikizdir canim senin dördüz bile olabilir hatta :)))))Canim benim cok sevindim, insaallah saglıkla kavusursun ikizlerine Ben de önümüzdeki Cumartesi ilk kontrolume gidiyorum. Bakalim belki benimkiler de ikizdir
Evet canm en başta istedi benden de dondurulmş olacak dimi seninde? E2 50 nin altında progestron 1.5 altında olmalıymş başlamak için..adetin 2. Günü istedi benden sonra da başladı tedaviyeKızlar bu e2 ve progesteronu niye istedi doktor şimdi daha transfer tedavisine başlamadan? Sizde de istedi mi?
Dondurulmuştu canım. Ben de sonucumu bekliyorum şimdi ama ben adet olmadım henüz bugün yada yarın bekliyorum. Doktor tatile gidiyor galiba bugünden çağırdı.Evet canm en başta istedi benden de dondurulmş olacak dimi seninde? E2 50 nin altında progestron 1.5 altında olmalıymş başlamak için..adetin 2. Günü istedi benden sonra da başladı tedaviye
Insallah canim sende verirsin guzel haber idrar testi yapmadim hic dayandim valla nasil oldu bilmiyorum ama oyle bi istekte olmadi acikasi..Gunaydin canim yarin insallah sen guzel haberi verir moralimizi duzeltirsin idrar testi yapmadin demi kuzum
Cnm benden istemedi ama hamilelikte progesteron yukseliyomus diye biliyorum dr la gorustunmu ilacta kullanioz gerciKızlar bugün için hormon testi istemişti doktorum e2 420 progesteron 37.54 bu nedemek anlayan var mı?