- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
ohh ne güzel rahatla artık. hamileliğin tadını çıkar.Aradim canim kirmiziya donerse kotu ama kahveden korkmuyoruz dedi test gunum 2 gun sonra canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh ne güzel rahatla artık. hamileliğin tadını çıkar.Aradim canim kirmiziya donerse kotu ama kahveden korkmuyoruz dedi test gunum 2 gun sonra canim
Cok sagol canim. Bundan sonra hep yaticam. Dun biraz yordum kendimi disarida dolastim biraz. Ama bir daha asla.Cok cok gecmis olsun canım... dikkat et kendine de bebisine de
Aynen oyle canım. Cok temkinli olmaliyiz. Bu bana ders oldu. Dun biraz yordum kendimi disardaydim hep. Artik yatis moduna geri dondum.Ya cok gecmis olsun canim Rabbim korusun hepimizin miniklerini insan tuttuktan sonra da bi sefer birsey mi oldu korkusuyla yasiyor canimiz burnumuzda
Hayırlısıyla inşallah artar canımKızlar kaptanlık sonucum 51.7 çıktı doktor cumartesi tekrar yap dedi inşallah. Artar duanıza ihtiyacım var.
Canim katlanarak devam etsin inşallahKızlar kaptanlık sonucum 51.7 çıktı doktor cumartesi tekrar yap dedi inşallah. Artar duanıza ihtiyacım var.
Kızlar kan tahlil sonucum 51.7 çıktı doktor cumartesi tekrar yap dedi inşallah. Artar duanıza ihtiyacım var.
İnşallahCanim katlanarak devam etsin inşallah
İnşallah sende hayırlı haber alırsın inşallahHayırlısıyla inşallah artar canım
Transfer günüyle birlikte 10.gunum değer az mıkaçıncı günündü canım bugün?
Katlanarak devam etsin inşallah canımKızlar kan tahlil sonucum 51.7 çıktı doktor cumartesi tekrar yap dedi inşallah. Artar duanıza ihtiyacım var.
Transfer günüyle birlikte 10.gunum değer az mı
İnşallahKatlanarak devam etsin inşallah canım
Dur bakalım canım, 2 gün daha sabret ... Belki mucizen tutmustur bilekızlar 3. gün embriyo transferinin 10. günüydü, test için 2 gün daha vardı, meraktan duramadım kan tahlili yaptırdım ; 0.5 cıktı bir sonraki ay tekrar tedaviyi denemeyi düşünüyorum, progestan kullandığım için adeti geciktirir mi
Canım, kesin bir kanaat yok bu yönde.. Kişinin saglık durumuna ve degerlerine göre 1 veya 2 embriyo yükleniyor.kızlar bir şey soracağım tecrübelilere.
ilk tüp denemem olacak. yaşım 26. kaç tane embriyo koyacaklar?
bilgisi olanlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
kızlar 3. gün embriyo transferinin 10. günüydü, test için 2 gün daha vardı, meraktan duramadım kan tahlili yaptırdım ; 0.5 cıktı bir sonraki ay tekrar tedaviyi denemeyi düşünüyorum, progestan kullandığım için adeti geciktirir mi
Kızlar kan tahlil sonucum 51.7 çıktı doktor cumartesi tekrar yap dedi inşallah. Artar duanıza ihtiyacım var.