Kızlar çok asabim bozuk kimseye anlatamadim size yazayım dedim. İlk tüp bebek denememiz ce problem esimde bugün 7. Günüm test yaptım çıkmayacağını biliyorum sonuçta,ama inanın ona değil koskoca avukat ama cahil gorumcemin lsflarina çok üzüldüm kan testi negatif olursa yasa girerim dedim bu çocuk azarlar gibi başladı içindekileri kusmaya neymiş 31 yaş çok erkenmis daha 2 yıllık evlilimmis acele etmişim doğal akışına birskmiyirmusum olmazsa tekrar denemek olmazmış unutup akışına birakmaliymisim herşey normal olsa bırakırım diyorum kardeşine toz kondurmuyor doktor kısır dememis ki doktorlar para için tüp bebek diyormuş hem bu kadar igneye ilaca sağlıklı olmazmış nasıl kalkacagimi saputtim inanın 5 kere daha tüp bebek yaparım gık demem de bunlarla mücadele edemiyorum ya tutamıyorum ağlıyorum ınan ki insan içinden geçse de söylemez bir de dedi çocuk azarlar gibiydi kendi 40 yaşında bekar neymiş 10 sene bekleyen varmış bende 40 yaşını mi bekleyim dedim inşallah almıştır alacağını ay sizin de içinizi baydim su pozitifi görsem de şunların ağzına daha da laf vermesem