2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...


Bende Mayıs ayında tedavıye basladım . Daha sonra doktorun acemılıgınden dolayı yumurta toplamdan sonra rahım dönmesı oldu kanamam oldu onun ıcın 1-2 ay ara vermek zorunda kaldım . Sonra ılk embrıyolarım transfer edıldı .2 tane 3 .gun .1 tanesı morula 1 tanesı 6 hucrelıydı .

Bu ay da dondurulmus 2 tane embrıyo transfer edıldı . 3.gün embrıyosu yıne .1 tanesı 4 hucrelı 1 tanesıde bloklasıte esdegerle aynı early dedıklerı 1 .kalitelı embrıyo transfer edıldı .
Benımde kalmadı dondurulmus . Insallah gerek kalmaz uzun bır sure bunlar tutar da .Hamişssin sen dua et bana ve benım gıbılere .

Bu arada ben hastaneden ve doktorum dan hıc memnum kalmadım .İlk etapta cok guler yuzlu yaklaştı işinde acemı oldugunu sonradan farkettık .Neyse yaşıyacakmışız bunu .Bu notuda tedavıye baslıyacaklara belkı rehber olur .

Bende cok yazdıgımı farkettım . :)
 

Şunları yazmaya atlamışım .

clexane ıgne , crınone jel ,coraspirin , estrofem ,folik asit kulalnıyorum .
Sebepsiz infertilite ama polıkıstık over sendromu ılerı boyutta olmamakla bırlıkte var oldugunu ogrendık . Onun harıcınde bır sorunumuz yok cok sukur .
 
İnşallah sana da herkese de dualarımı ediyorum canım. Dediğin gibi gerek kalmayacak inşallah bir daha denemeye. Benim doktor da profesyonel ama çok sinirli ben de o yüzden şikayetçiyim biraz, çok geriyor insanı bi şey sorulmuyor yani. Doktoru çok takma olacak bir şekilde oluyor. Kan sonucunu alınca yaz mutlaka, her şeyimiz pozitif güzel gider inşallah bu kadar tesadüften sonra :) Erken yapma tut kendini :))
 


İnşallah cnaım benım .
Benımkıde guzel sonuclanır .
Yok yok erken yapmam .
Salı gunu benım test gunum :) yazarım sonucu
 
İnşallah ya Alalhım herkesın yuzunu guldursun .
Senın kacıncı denemen yaş kaç ?
İlk deneme yaş 31 esimde sayı hareket morfoloji problemi vardı 2 aşılama yaptık tutmadı bu ilk tüp bebek olumsuz asilamalardan sonra bu da olumsuz olacakmış gibi hiç pozitif görmeyince insan karamsar oluyor
 
İlk deneme yaş 31 esimde sayı hareket morfoloji problemi vardı 2 aşılama yaptık tutmadı bu ilk tüp bebek olumsuz asilamalardan sonra bu da olumsuz olacakmış gibi hiç pozitif görmeyince insan karamsar oluyor

Eşinde sorun olması senınıcın bır avantaj gıbı düşün .0 bıle olsa degerı bebek sahıbı olabılıyorsun . Sende olmaması sorun avantaj bundan emın olabılırsın .
Bence poztıfı olur tup bebek denemen (ınsallah)
Çok ıyı anlıyorum senın bulundugun psıkolojıyı yasamayan gercekten bılmıyor .
Ama yaşımız genc oyle dusun .
 
Kızlar ben yurt dışındayım Türkiye'de toplam tedavi süresi transferde dahil kaç hafta sürüyo?
Aslında bende merak ediyorum.. Bende yurtdışındayım.. Ama en az 2 ay gözden çıkarmak lazım sanırım tedavi sil baştan başlanırsa.Yada sürekli gitgel yapcaz.. Ailem türkiyede yapmamı cok istiyorlar.. Sana destek oluruz diye ama hayırlısı
 
Canimmm enerjin cok guzel geldi bana allah razi olsun senden telasliyim buaralar nedense :) insallah ya sen pozitifi gordukten 2 gun sonrada ben gorurum
Canim bu üçüncü denemem. Aldığım en büyük ders; sakin ve umutlu olmak. Ki ben inanılmaz tez canlı bir insandim. Uzun vadeli islere hiç gelemiyorum. Sadece bu mevzu değil. Ama benim daha hamile bile kalamadigim bebisim ders verdi bana:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…