- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
Ayyyy tebrik ederim tatli hamissss dogumunu haber vermeyide nasip etsin allahimKizlar 9.günümde 119 cikti hamileyim demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy tebrik ederim tatli hamissss dogumunu haber vermeyide nasip etsin allahimKizlar 9.günümde 119 cikti hamileyim demi
Çok tebrikler ne mutlu haberler✌Ayyyy tebrik ederim tatli hamissss dogumunu haber vermeyide nasip etsin allahim
Benim 2 tane transfer edildi, 5. gün embriyosuydu. İkiz olan olmuş böyle yüksek değerlerle ama bilmiyorum ki canım haftaya çağırdı doktor. Ben de 27 yaşındayım :) Bu kadar tesadüf olur ki inşallah sen de görürsün pozitifi. Hangi şehirde oluyorsun tedavini bi de senin kaç tane transfer edildi?1029 degerın cok ıyı ,ıkız mı yoksa ?
Ben 28 yasındayım canım sen ?
kaçtane transfer edıldı , kaçıncı gun embrıyosu?
Canim sisli memorialda tedavideyim sat: 26/07 senin nasil canim11agustosta transfer olan 4kisiyiz galiba ne güzel hangi merkezde oldunuz sat nezamandı?
Benim 2 tane transfer edildi, 5. gün embriyosuydu. İkiz olan olmuş böyle yüksek değerlerle ama bilmiyorum ki canım haftaya çağırdı doktor. Ben de 27 yaşındayım :) Bu kadar tesadüf olur ki inşallah sen de görürsün pozitifi. Hangi şehirde oluyorsun tedavini bi de senin kaç tane transfer edildi?
Bebeklerini insaAllah saglicakla kucagina alırsın canim :)Benim 2 tane transfer edildi, 5. gün embriyosuydu. İkiz olan olmuş böyle yüksek değerlerle ama bilmiyorum ki canım haftaya çağırdı doktor. Ben de 27 yaşındayım :) Bu kadar tesadüf olur ki inşallah sen de görürsün pozitifi. Hangi şehirde oluyorsun tedavini bi de senin kaç tane transfer edildi?
Bende 11 ağustos 3.gün embriyosu 2 adet transfer edildi. Hiç bir belirtim yok. Aksine bir o kadar rahat vücudum. Sanki ben olmadım transfer11agustosta transfer olan 4kisiyiz galiba ne güzel hangi merkezde oldunuz sat nezamandı?
Canim sen niye öyle geridesin bakim:) ilaçlarda benim yarın 7. Gün. Kontrole gidiyorum. Obur haftaya da transfer yapar sanırımKizlar cumartesi transferim icin kontrolum var 7.gun olcak ilaclari kullanali transferi olan arkadaslar kacinci gun oldunuz ayy pozitifleri gordukce heyecanlaniyorum
İnşallah :):) ınsallah bende senın gıbı pozıtıfı gorurum ve tesaduflerımız devam eder .
ben ıstanbulda atasehır memorıal hastanesınde tedavı gordum .sen hangı sehırdesın ?
benımde ıkı tane transfer edıldı .
3.gun embrıyoları bı tanesı 1.kalıte 1 tanesıde 4 hucrelıydı .
4 hucrelıden umudum yok ama ınsallah 1 .kalıtem tutar .
pekı sana ılk taransferınde kactane kacıncı gun embrıyosuydu .
kaldı mu dondurulmus embrıyon hala .
İnşallah canım benim hepimiz alalım kucaklarımıza :)Bebeklerini insaAllah saglicakla kucagina alırsın canim :)
Benim de bugun 6.gunumbelirti arayip durmaktan yoruldum.ilk 2 gun kasikta batma vardi bacaklarda cekilme.sonralari olmadi.simdi de kendimi sicak hissediyorum,midem bulaniyo gibi hissediyorum bisey yiyorum geciyo. Ben ablamla beraber tedavi oldum onun 8.gunu idrar testinde cikti bugun.o yirtti bende heyecan iyice artti.Allah yardimcimiz olsunSelam Kızlar ,
11 inde tramsfer yapıldı .
Bugun yapılan günü saymazsam 6.günüm .
Hamiş haberını alırlar ne gıbı belırtı yasadınız sonuc ogrenmeden önce .
Yada benımle aynı gun olanlar sızde durum nedır.
Sağol canim:) Rabbim herkese nasip etsin:)Gözün aydn canımmm yupiikkk
Canim sisli memorialda tedavideyim sat: 26/07 senin nasil canim
Allah razi olsun canim hepinize nasip etsin insallah Rabbim:)canımmm çok çok çooook sevindim hayırlı olsun hamişliğin insan burada şahit olunca tanımasa da o kadar seviniyorki valla anlatamam:)
Cok sagol canim:)hamilesin tabiki canim gözün aydın. tebrik ederim.
Cok sagol canim benim hakliymissiniz o cizgi hayalet degilmis:)Maşallah subhanallah çok güzel bir değer. Katlanarak devam etsin inşallah
Artık alalım su iyi haberleri ya valla beklemek mahvetti benibenım bugun belım kasıklarım agrıyor .
Sorma canim bana adetten 10 gun once estrofem vermisti rahim cok kalinlasmisti tabi adetin 3.gun gittigimde daha tam adetim baslamamis oyuzden 2 gun sonra baslatti ilaclara ondan geriden geliyorum ya aramizda 2 gun var :)Canim sen niye öyle geridesin bakim:) ilaçlarda benim yarın 7. Gün. Kontrole gidiyorum. Obur haftaya da transfer yapar sanırım